Værste amatører der er til stede i…
Værste amatører der er til stede i mægler branchen, gennem lang tid havde jeg afventet underskrivelse af købsaftale på vilkår godkendt af sælger og mig, alene for at hjælpe sælger med at frasælge det jord jeg ikke ønskede at købe. Jeg tilbød i denne tid at købe jorden alligevel, men på vilkår som ikke passede sælger. Der skete noget som gjorde at forhandlinger blev vanskeligere, men jeg ville stadig overholde min del. De resterende 12,4 ha jord som var sagens kerne for at handlen kunne blive endelig, ente jeg med at acceptere til pris på 100.000 pr ha, opgjort til 1.200.000 afrundet, aftalen blev indgået og jeg var klar til at handle. Da dagen kom hvor der skulle udfærdiges købsaftale, SKULLE JEG ACCEPTERE at de 12,4 ha/1.2 mill var blevet til 10,2 ha/1.2 mill uden at jeg havde noget at sige ?? I alle de år 35+ jeg har handlet ejendomme har jeg aldrig oplevet mage til amatører, kan ikke sige noget positivt overhovedet, at jeg optager lån i anden ejendom for at købe denne og herefter bliver behandlet som L...! er bare ikke iorden. Gå langt udenom Nybolig Landbrug, de er ikke troværdige.
27 mei 2021
Review zonder uitnodiging