Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Deres formål er blot at gør det så ubehageligt som muligt for en udlænding at trives i Danmark Det eneste service de yder er at skabe større had og vrede hos udlændige

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg ringer til dem i 50 minutter 8 gange begge gange lægger de på eller den bare lægger på automatisk. Jeg kan ikke være den eneste med det problem.at man kan ikke kontaket dem på telfon der svar ikk... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bruger lige ventetiden på at skrive en anmeldelse. Har forsøgt komme igennem på tlf de sidste 14 dagen uden held. En dag var jeg nr 15 i køen og ventede en time. Da jeg blev nr 1 skete der intet... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I tried calling SIRI but the phones say that due to their internal meeting the lines are closed and then proceeds to lists the opening hours that coincide with the hours I actually called. I sent an... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min thailanske ægtefælle og jeg har…

Min thailanske ægtefælle og jeg har altid oplevet en god behandling, både telefonisk og personlig. At telefonkøen nogle gange er lang, accepterer vi. Det er trods alt ikke 112, hvor det må forventes, at man kommer hurtigt igennem. Hidtil har vi fået det klaret hos Hillerød Politi. I går var vi derfor hos Udlændingestyrelsen i Næstved for første gang for at få fornyet opholdstilladelsen samt at få en tilbagerejsetilladelse (TBT). Vi havde booket to tider, hhv. kl. 10:30 og 11:20. Men alt blev klaret af samme medarbejder, og var overstået kl. 10:55. Det vil jeg betegne som rigtig god service.
Så tusind tak

23 februari 2022

Sad i kø i 40 min

Sad i kø i 40 min, indtil der var en "professional" medarbejder som lagde på.
Det blev gentaget 2 gange mere..
men pyt - det udlændinge for det meste

16 februari 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Danmarks historiens dårligste serviceniveau for off. institution

Jeg sad i kø i to timer for at få svar på det password, som min kommende aupair skal bruge for at udfylde sin ansøgningsformular. Her henviste man til en mail, som var havnet i min uønsket mailboks, og som var krypteret og låst på en sådan måde, at min nyeste version af Outlook ikke kunne åbne den. Jeg fik en teknisk anvisning, som ikke kunne løse problemet med at åbne mailen. Det manglende serviceniveau er særlig kritisabelt set i lyset af det gebyr på over 4.000,- som man skal betale med det samme.

12 februari 2022

Frustrerende system

Min kæreste bor uden for EU, og for at få hende til et Erasmus internship har jeg brug sammenlagt 24 timer på at sidde i kø og vente på at få svar på mine spørgsmål. Dette er man nødt til, for processen er fuldstændigt overkompliceret og der skal samles omkring 35 forskellige dokumenter, som der ikke engang er plads til at uploade. Derudover skal man bruge NemID til at logge ind SELVOM man er statsborger i et andet land. Der er utallige ting som gør processen om at søge om opholdstilladelse til en lang og kompliceret process, og deres ventetider er helt til grin... Det tog 5 måneder at få opholdstilladelse, og selvom vi havde søgt om 4 måneders tilladelse, fik vi kun 3, fordi de var forsinket. Vi gik stadigvæk lov til at betale fuld pris.
Derudover er jeg flere gange kommet i kontakt med ubehøvlet medarbejdere, og én af dem smed bare røret på.
Jeg ville ønske jeg ikke var afhængig af dem for at få lov at invitere min kæreste på besøg.

17 december 2021

Helt uacceptabel sagsbehandling

Helt håbløst. Umuligt at komme igennem. Nr. 85 i køen og jeg opgav. Nr. 3 i køen og alligevel tog det to timer, før jeg kom igennem til en medarbejder, som forsøgte at afslutte samtalen, inden jeg havde fået svar. Har talt med 3 forskellige. Fik 3 forskellige svar. Den 3. ville bede den 4. om at ringe til mig. Han ringede aldrig. Sum af summarum. Forkert vejledning hvilket kan få fatale konsekvenser for den person, sagen drejer sig om.

6 augustus 2021

Mangelfuld vejledning og retssikkerhed

Udlændingestyrelsen... suk.
Man sidder i kø i telefonen og 20 min og da det endelig bliver min tur, bliver der lagt på... efter endnu 40 minutters venten besvares opkaldet endelig. Man får en tilfældig træt-af-livet kontordame i røret, som glemmer at overholde sin vejledningsforpligtelse, indtil du oplyser hende, at du kender til lovgivningen omkring visumforlængelse. Jeg er med på, at ingen politikere får kriller i underetagen ved tanken om at skulle sørge for en anstændig udlændingepolitik. Men som et minimum synes jeg, at man kunne sørge for et system, der rent faktisk gør det de er designet til - at varetage udlændinges rettigheder i følge lovens forskrifter. Hvis min søns far, som desværre er offeret her, selv skulle ringe ind til Udlændingestyrelsen, var han da for længst sendt ud af landet med 5 års karantæne som følge, med den generelt elendige service og mangelfulde vejledning der tilbydes ved Udlændingestyrelsen. Det er desværre efterhånden et vilkår, man vænner sig til. Den opsøgende journalistik interesserer sig heller ikke for den manglende retssikkerhed på området. Udlændingepolitik fortjener åbenbart kun opmærksomhed, når det omhandler kager og rigsret.

18 maart 2021

Hånefuld attitude

Ringer til udlændingestyrelsen fordi der er stridende argumenter på deres hjemmeside for ægtefællesammenføring.

En meget hoven dame tager efter 1,5 timers siden i kø, plads i min telefon og informerer mig om at alt hvad hun kan gøre er at henvise til nyidanmark.dk

Så mit spørgsmål om hvorfor et svensk dokument ifm ægtefællesammenføring ikke "virker" medmindre det er oversat til Dansk eller Engelsk når nu et sådan er godt nok dersom man søger f.eks. autorisation til at abejde som læge i Danmark, ja det bliver grinende besvaret med "Ja det kan vi snakke længe om men jeg kan kun henvise til de regler det står på ny i danmark dk" Pffft

Generelt blev alt sagt med fnis og grin som om det hele bare er sjov og spas, mens virkeligheden nu engang er, at det er menneskers liv og tilværelse der er på spil, hvad f..... i h...... er det for en opførsel?!?

10 februari 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Utrolig dårlig og arrogant service…

Utrolig dårlig og arrogant service efter 45 minutter i kø. Kunne ikke hjælpe og ville praktisktalt ikke høre på hvad jeg fortalte. Vandvittigt når man tænker på, hvilken betydning dette har for folk liv.

7 juni 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårligste service jeg nogensinde har modtaget

Har søgt om visum til min kæreste i Bangkok for mere end 1 måned siden, søgte visum fra 19.6.2018 og i 90 dage, har ikke hørt noget og ringed i dag til dem for at høre til sagen, efter 1 times vente tid, kom jeg igennemen til en sur medarbejder, jeg spurgte ind til sagen og hendes eneste svar på alle mine spørgsmål var " vi har ifølge loven 60 dages behandlingstid" lige meget hvad jeg spurgte om var det hendes svar til mig, det er bare ikke i orden, der trænger til at blive strammet meget op på servicen der inde

18 juni 2018

Hensynsløs forvaltning

Jeg vidste godt at Danmark efterhånden havde fået en stram udlændingepolitk i 2015, men jeg var ikke klar over hvor stram den var og hvordan den blev forvaltet før jeg søgte om ægtefællesammenføring med min kinesiske mand.

Jeg synes reglerne og kravene for herboende danskere er uretfærdige (også selvom jeg tilfældigvis lever op til dem), jeg synes det er uretfærdigt dyrt at få sine grundlæggende rettigheder (gebyrer for bankgarantier, ansøgningsgebyrer, gebyrer for pasfornyelse, m.v.), men det som gør mig mest vred er sagsbehandlingstiden som bare stiger og stiger. Og jeg er overbevist om at det er helt bevidst for at stresse borgerne.

I øjeblikket oplyser Udlændingestyrelsen en sagsbehandlingstid på 10 måneder. Det betyder at hvis man ønsker at leve i Danmark med sin udenlandske ægtefælle, så går der minimum 10 måneder fra man beslutter sig før at den udenlandske ægtefælle får en opholds- og arbejdstilladelse. Det er altså et år i ingenmandsland, hvor man ikke kan komme videre i sit liv i Danmark. Set i lyset af at man oven i købet skal betale 5900 kroner for at indgive en ansøgning, så synes jeg det er fuldstændig grotesk hensynsløs forvaltning fra den danske stat under politisk ledelse af Inger Støjberg. Her burde sagsbehandlingstiden være på MAKSIMALT en måned og gerne bare 1-2 uger, hvilket den også var i gamle dage.

Det her er politisk orkestreret chikane af danske borgere der ønsker at bo i Danmark med en ægtefælle som er født i et land uden for EU. Jeg føler en vrede over tingenes tilstand, over at være en produktiv borger som har betalt topskat i en årrække, over at blive behandlet som ligegyldigt affald af den danske stat.

18 maart 2018

Korrupt!

Korrupt og ikke til at stole på. Elendig og ligegyldig behandling. Løgnere og direkte imod, hvad det at være "dansk" består af. Godt jeg ikke er "udlænding" og skal igennem denne heksekedel! - FØJ!

9 januari 2015

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.