Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fra start til slut var servicen og kommunikationen helt i top. De unge mennesker, der kom og stod for maden, var både super søde, professionelle og skabte en virkelig god stemning omkring serverin... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Efter lidt start vanskeligheder. hvor de 2 unge fyrre havde fået forkert adresse og forkert topping kom vi godt i gang. De 2 unge fyrre der lavede pizzaerne var super løsningsorienterede og vi endte... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi havde NyStandard ude ved vores konfirmation. Deres mad smager fantastisk. Jeg ved ikke om vores gæster var særligt sultne, men der var ikke nok antipasti. Det var endda på trods af at jeg havde bes... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt fantastisk setup hvor alt bare spillede! Vi havde bestilt pizza vognen til vores datters konfirmation og det var så lækkert. Alle gæster roste maden til skyerne og så sødt personale der var ud... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Maaltijdbezorging

Geschreven door het bedrijf

Book vores mobile, brændefyrede stenovne til din fest eller dit næste event og giv gæsterne en autentisk, italiensk madoplevelse de sent vil glemme. NyStandard køre i hele danmark - med et fantastisk franchise koncept der sikre en helt unik oplevelse til dit arrangement.

4,4

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde bestilt Ny Standard til…

Vi havde bestilt Ny Standard til datterens konfirmation. Vi havde bestilt konfirmationsmenuen, som bestod af 12 forskellige slags antipasti til forret og 4 forskellige slags pizzaer til dessert.

Der var inviteret knap 50 gæster, og vi frygtede, at der kunne blive lidt kø. Men der var ingen kø. I stedet bare 2 smilende ansatte fra Ny Standard, som serverede lækker mad i det skønne vejr.

En klar anbefaling herfra.

10 mei 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Vi havde dem ude til en fødselsdag

Vi havde dem ude til en fødselsdag. Hyggeligt koncept og charmerende mand i spidsen, der præsenterede maden. Jeg var dog meget skuffet over pizzaerne og synes vi betalte en høj pris for det. Der blev lavet få pizzaer af gangen, så synes udvalget var for lidt, hvis man ikke lige var til den pizza, der blev serveret. (Og hvor længe skulle man vente på den næste smagsvariant- det vidste man ik rigtigt). Synes de skulle have lavet flere forskellige med det samme. Dertil synes jeg bunden var utrolig tyk og svampet. Lidt som når man får pålægskagemand på hvidt brød. Og sådan kan jeg slet ikke forstå, at man laver en pizza. 😅 De får 3 stjerner for den samlede oplevelse, men skulle jeg kun vurdere i forhold til maden og i forhold til prisen, (som jeg så alt taget i betragtning synes er utrolig høj), så vil det være en lavere bedømmelse.

24 augustus 2024

Fantastisk stemningsfuld natmad

Vi bookede Ny Standard til natmad til vores bryllup.
De serverede fantastiske pizzaer og havde en formidabel stemning, med musik, lys og den bedste service.
Det er stadig en af de ting der bliver nævnt som mindeværdige fra vores fantastiske bryllup. Mange tak for at I var med til at gøre vores dag speciel.

31 augustus 2024

Lækker mad, god stemning

Havde besøg af ny standard til en 18 års fødselsdag. Der var masser af meget lækker mad og god stemning. Der var stor fleksibilitet mht til mad og tidspunkter. Vores varmeste anbefaling

26 oktober 2024
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Udemærket pizza til en 40 års…

Udemærket pizza til en 40 års fødselsdag. Men da jeg hørte om kuvertprisen på 340kr så faldte konceptet lidt til jorden. Pizzadejen var færdiglavet inden festen, og det kunne smages. Måske man kan få det frisk hos firmaet, men prisen er hvertfald afgørende. Så pris matcher ikke helt med koncept.

21 september 2024

Fantastisk koncept

Den mest fantastiske løsning hvis man ønsker en let og lækker måde at holde fest.
Vi var 40 gæster og fik serveret de lækreste pizzaer i 1 1/2 time. Alle var mætte og glade. Det var stemningsfuldt med stenovne, røde og hvidternede duge og italiensk musik. Meget venlig og serviceminded.

22 juni 2024

Lækker tapas

Vi fik ugens tapas, en smagfuld sammensætning og meget veltillavet. Lækkert og friskt og vi blev bestemt mætte. Brødet og aiolien er specielt lækkert!
Vores børn fik børnetapas og kunne ikke blive enige om, om det var fisken, frikadellen eller kyllingespydet der var bedst.
Vi tilkøbte en rigtig god rødvin.
Absolut pengene værd. Vi køber helt sikkert igen take away fra Ny Standard.

25 maart 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En sjette stjerne ville have været fint

Har fået fra Ny Standard tre gange siden de åbnede. Man tænker hver gang, om mon ikke snart de træder ved siden af og fejler på et eller andet... men det gør de ikke.
Søde og smilende ansatte, en glad og fløjtende ejer, fantastisk mad på et simpelt men spændende menukort og mulighed for at købe god vin til maden. Hvad mere kan man bede om?
Ja så skulle det da lige være, at Trustpilot laver plads til en sjette stjerne, for det kunne jeg godt have brugt i den her bedømmelse.
Ny Standard vi ses snart igen!

28 februari 2022
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.