Ik bestel bij de vestiging in Berkel en Rodenrijs vandaag en helaas gaat de portie grote en de kwaliteit hollend achteruit. Een “bowl” is een rond klein bakje en vandaag was de kip te taai en de chili... Toon meer

Dit was de slechste ervaring ooit in heel men leven. Ik heb rauwe kip voorgeschoteld gekregen in een taco waarvan ik en men vriendin van hebben gegeten. Ik ging met de bestelling naar het personeel e... Toon meer

Ik heb 45min moeten wachten op mijn bestelling. Anderen die later hebben besteld, kregen eerder hun bestelling. Dit heeft me wel de kans gegeven om de chaos 45min lang te kunnen bestuderen. Voor zo ee... Toon meer

Eerste keer (O'taco Namen) en 't was superlekker. Met 5 gegeten en maar een 40 € kwijt. Hier vragen ze dan ook normale prijzen voor frisdrank. De pikante varianten waren perfect van smaak.

2,5

Slecht

Waardeloos.

Waardeloos.
Eten eindelijk aangekomen na 2 uur wachten.
Nog slecht eten ook
Bezorger zeer onvriendelijk.
1 keer en nooit meer!!!

26 juli 2025

2,5 uur op ons eten moeten wachten

2,5 uur op ons eten moeten wachten, 3x gebeld, bestelling annuleren en geld terug werd geweigerd. Ik kon de manager bellen, heb ik uiteraard gedaan. Die beloofde dat het er nu echt aan kwam en we gratis drinken zouden krijgen. Ik wilde net een bestelling bij een ander restaurant gaan doen toen de bezorger voor de deur stond. Koude patat, de saus was ver te zoeken en jawel, we kregen 1 blikje drinken voor 4 personen. Wat een bagger service zeg!

22 juli 2025

Slechte prijs-kwaliteit

Slechte prijs-kwaliteit. Veel geld voor weinig hoeveelheid en slechte kwaliteit. Ik had afgehaald wat ook lang duurde. Filiaal Amersfoort

28 juni 2025

Had eten besteld 1.5 uur zitten wachten…

Had eten besteld 1.5 uur zitten wachten
Hebben ze mijn bestelling af gegeven bij andere klant nu zo klaar mee na twee keer koud eten toen wel netjes opgelost met een gratis bestelling maar nu geen oplossing niks !!!!!! Zo slecht

27 mei 2025

Bestelling volledig verkeerd

We hadden 4 O’Tacos besteld in Waremme, de 4e was een L waar je 3 gratis churros bijkrijgt, churros nergens te zien. Dan was 1tje zonder frieten gevraagd, er zaten meer frieten in dan de andere 3 tezamen! Ook waren er daarbij de gewone tenders gevraagd en zaten er de spicy tenders in, niet gewild! Deze werden gevraagd bij een andere Taco en daar zat het dan weer amper in. Bij de derde Taco was gevraagd zonder kaassaus, en ook die zat er weer wel bij. Is het zo moeilijk om een bestelling te lezen? Je zou dit soms nog kunnen wijden aan de drukte, maar er was niemand anders die besteld had, enkel een gezin dat reeds aan het eten was. We hadden zelfs de bestelling via de app geplaatst zodat er zeker geen miscommunicatie zou zijn, verkeerd gedacht.

9 juni 2025

Duurte veel te lang

Hij deed ten eerste anderhalf uur voordat de bezorger onderweg was na 3 keer terug te moeten bellen. Daarna duurde het nog een half uur voor de besorger aan kwam kakken. Heb dus 2 uur op le eten gewacht ofzo

25 mei 2025

Bizar slecht

Bizar slecht, kon eerst niet annuleren en uiteindelijk nooit geleverd, kreeg ook geen geld terug.

27 april 2025

Voedselvergiftiging na O’tacos Vilvoorde

Wij hebben met vijf personen gegeten bij O’Tacos Vilvoorde en zijn allemaal ziek geworden binnen enkele uren: hevige buikpijn, misselijkheid, braken… De symptomen wijzen duidelijk op voedselvergiftiging. Dit roept ernstige vragen op over de hygiëne en voedselveiligheid in deze zaak. We hopen dat hier dringend actie op ondernomen wordt.

9 april 2025

Ze weten niet wat ze in hun bestellingen doen

Ik had een cola, taco, tenders en patat besteld ik moest toen 50 min wachten. Toen ik me bestelling kreeg, had ik geen drinken ontvangen en een taco. Ik had toen gebeld, ze zeiden vervolgens dat ze het zo snel mogelijk zouden brengen. Ik heb toen een uur lang gewacht en had toen nog een keer geen cola ontvangen

20 maart 2025

Geen vlees bijna

Geen vlees bijna , je betaalt zo veel geld om enkel taco met frietjes te eten... Heel erg ..2de keer geprobeerd maar de 3de keer gaat niet meer zijn

28 december 2024

Als je graag een uur extra wacht om dan…

Als je graag een uur extra wacht om dan ijskoud eten te krijgen dat samen is ingepakt met je dranken voor de extra koeling denk ik dan 🙃 en een hamburger van lagers kwaliteit dan mc Donald's moet je hier zeker bestellen. Frieten hamburger tacos zijn ijskoud en plat
Hier is duidelijk een management probleem op grote schaal, ik wou dat ik 1st de reviews had gelezen alvorens te bestellen dan had ik dit nooit gedaan. Ik voel me schuldig dat ik dit eten alsnog aan mijn kinderen heb laten opeten.

5 december 2024

Misselijk en buikpijn

bij de bezorging ging het al fout van o-tacos beverwijk. Ze waren de milkshakes vergeten. toen even opgebeld en ze kwamen even later aan. de taco wat geen taco was maar een soort wrap zat oud patat in. de smaak was ook niet lekker. milkshake proefde zuur. Zo'n 3 kwartier later voelde mijn vriendin zich totaal niet lekker en liep naar de wc ondat ze het gevoel had dar ze moest overgeven. Zo even later voelde ik ook buikpijn en heel erg misselijk. Bestel hier zeker nooit meer en raad dit ook aan voor andere.

24 november 2024

Slechte medewerkers in zaandam je moet…

Slechte medewerkers in zaandam je moet meer dan een uur wachten op je eten en dan bel je ze en dan wordt je totaal niet vriendelijk te woord gestaan de app gaf aan al bijna aan de deur te zijn ook de mensen aan de telefoon heel onvriendelijk willen je geen eens te gemoed komen vies nooit meer bestellen

9 november 2024

Is dit jouw bedrijf?