Geduld wordt beloond: wat een fantastisch bureau!
Mijn ervaring in het kort: ik ben zeer tevreden over het product en het eindresultaat, maar de communicatie in het begin van het proces was echt onder de maat. Tegen het einde werd dat gelukkig goed rechtgetrokken.
Half augustus 2025 kwam ik via Instagram in aanraking met Oako Denmark. Ik was op zoek naar een verstelbaar bureau en bestelde een Solid Oak Height-adjustable Desk (Mahogany) samen met een stoel. De aangegeven levertijd was 30 tot 40 dagen, wat voor mij geen probleem was. Daarna liep de productie echter flink uit, zonder updates. Mails bleven onbeantwoord en dat maakte me onzeker. Ik begon zelfs te twijfelen of het wel goed zou komen.
Toen ik eenmaal reactie kreeg en de productie echt liep, sloeg dat compleet om. De communicatie was altijd al vriendelijk en enthousiast, maar werd nu ook duidelijk en proactief. Ik werd goed op de hoogte gehouden en er werd meegedacht over mogelijke aanpassingen. Zo kreeg ik een appje dat het onderstel dat ik had gekozen vertraging had in de levering, waardoor mijn bureau later geleverd zou worden. Als alternatief stelden ze een ander onderstel voor. Dat vond ik geen probleem. Zolang ik maar op de hoogte werd gehouden.
Begin december werd het bureau geleverd en alle twijfels verdwenen meteen. Het bureau is prachtig: massief eikenhout, perfect afgewerkt en precies zoals op de foto’s. Echt vakmanschap.
Voor mensen die overwegen hier te bestellen: het product is van topkwaliteit en het komt echt aan. Houd er wel rekening mee dat de levering soms langer kan duren dan vooraf wordt aangegeven.
Aan Oako Denmark: bedankt voor het fantastische bureau en de stoel. Ik ben er heel blij mee. Jullie leveren een prachtig product en puur vakwerk. Wel is het belangrijk om te beseffen dat klanten onzeker kunnen worden als ze niet goed op de hoogte worden gehouden, zeker wanneer er vertraging optreedt. Klanten geven jullie veel vertrouwen door voor honderden euro’s te bestellen bij een buitenlands bedrijf dat ze niet kennen. Juist daarom maken tijdige en duidelijke updates echt het verschil. Als dat verbetert, is het plaatje compleet.