Sökte diagnos verktyg för bil på nätet. Svårt att hitta någon att konsultera . Hittade Obd specialisten & fick adekvata svar på alla mina frågor på ett mycket Proffsigt och trevligt sätt!! köpte... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Otrolig service! När jag beställde fick jag ett personligt mail med instruktioner på hur jag skulle komma igång med produkten! Sen väldigt snabb leverans, och svarar väldigt snabbt på mail angående f... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kan inte säga annat än att det är service i elitnivå och snabb leverans. Hade ingen aning om vad jag skulle ha. Men ett par mail senare så skickades produkterna iväg och en dag senare låg som på köksb... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Engagerad försäljning av diagnosverktyg. Alla frågor välkomna!
Sollentuna, Zweden
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Bra service och snabb leverans!
Inget att klaga på!

Antwoord van OBD Specialisten AB
Kan varmt rekommendera Ola, bra service och han vet vad han gör.
Svarar snabbt på mail, även kvällstid.
Efter beställningen fick jag mail med instruktioner så grejerna ska fungera korrekt. Helnöjd är jag.
Tveka inte att handla av honom.

Antwoord van OBD Specialisten AB
Servic utan begränsningar, allt från köp till färdigt i datorn har funkat klockrent. Bara saken att få frågan vilket problem man har med bilen och tips för att åtgärda det va välkomnat då data kunskapen är begränsad hos mig. Kan utan tvekan rekommendera köp hos dom. Bara +++++

Antwoord van OBD Specialisten AB
Blixtsnabb leverans och detaljerade instruktioner för att installera programvaran

Väldigt snabb leverans!
Servicen kändes personlig!

Antwoord van OBD Specialisten AB
Snabb leverans och fick ett separat E-mail efter beställning med nödvändig information för MHD-adaptern jag köpte!

Antwoord van OBD Specialisten AB
Grym support vid köp då jag leta specifikt efter en obdläsare som kan läsa äldre bilar och och ännu bättre support när de blev lite strul i början!
Rekommenderar starkt!

Antwoord van OBD Specialisten AB
Ringde och frågade om obd till min bmw1200 fick svar direkt vad jag skulle ha beställde och fick den inom 2 ddr mycket trevligt bemötande 🥰

Antwoord van OBD Specialisten AB
Snabb hantering och leverans. Trevligt bemötande.

Antwoord van OBD Specialisten AB
Snabb återkoppling vid frågor ang detta.
Fungerar kanon.

Antwoord van OBD Specialisten AB
Suverän service och väldigt snabb leverans.
Fick tips och instruktioner som jag inte förväntat mig.

Antwoord van OBD Specialisten AB
Har enbart bra saker att säga om obd-specialisten, har alltid fått snabb respons och väldigt bra service med olika scenarion.

Antwoord van OBD Specialisten AB
Kanon service! Å lätt att få tag på . Kom på 2 dagar så snabb å bra frakt . Rekommenderar verkligen honom.

Antwoord van OBD Specialisten AB
Svarar jättesnabbt på alla frågor samt leverans dagen efter beställning så det kan inte bli bättre.

Antwoord van OBD Specialisten AB
Så snabb leverans och trevligt, personligt bemötande. Fick till och med instruktionsanvisning hur montering skulle ske. Engagerat och kunnigt. Tack :)

Antwoord van OBD Specialisten AB
Otroligt snabb att svara på frågor och aldrig något problem att hjälpa till när problem uppstår samt att han är väldigt duktig på det han gör.

Antwoord van OBD Specialisten AB
Lees meer over geverifieerde reviews.