Vakkundig, Klantvriendelijk en probleemoplossend
Wat een fantastisch bedrijf is OEM Repair!
Mijn originele navigatie- en infotainmentsysteem hield er plotseling mee op. Elke keer storingen in de Skoda waardoor er allerlei meldingen kwamen op het scherm en er lampjes gingen branden.
Waar de dealer meteen riep om een peperdure volledige vervanging van meer dan €2500, wist de specialist van OEM Repair het probleem snel en vakkundig te diagnosticeren. Hij denkt hier echt met je mee in oplossingen in plaats van de hoofdprijs te vragen. De reparatie is vlijmscherp uitgevoerd, de communicatie was helder en transparant, en het systeem werkt weer alsof het gloednieuw is. Daarnaast zijn ze erg flexibel in de werktijden, waardoor het maken van een afspraak altijd soepel verloopt.
Tijdens het wachten word je ook nog eens gastvrij voorzien van gratis koffie en/of thee. Dat ze ook nog eens 12 maanden garantie geven op hun werkzaamheden, bewijst hoeveel vertrouwen ze in hun eigen kwaliteit hebben.
Dit heeft mij honderden euro's bespaard.
Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar eerlijk vakmanschap en snelle service! Ik stuur hier in de toekomst zeker mensen naartoe en kom zelf ook absoluut terug als dat nodig is.