Top Choice 🎯 Best welcome bonus today Reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Slots are decent

Good mix of classic and new slots, I mostly played the fruit ones. RTP feels okay, sometimes cold, sometimes suddenly hot, which is kind of what I expect anyway. Didn’t try live games yet, just spinning for now.

Return after 6 months break

I closed my account for a while because I was spending too much during lockdown. Re‑opened recently and was surprised all my limits and history were still there. Played a bit, withdrew a small win, and logged out. Feels more under control now.

28 juli 2026

Support was patient with me

I bothered support like three times about the same withdrawal question because I’m paranoid. They replied each time, kind of generic answers but polite. Cashout finally came through to my bank on the fourth day so yeah, they weren’t lying.

Stable everyday use

I don’t have epic stories, just regular use. Log in, play, log out. No technical disasters so far, and banking works. That’s all I can really ask for.

Good for small stakes

I’m not a big gambler, so I like that you can bet like 0.10 or 0.20 on most slots. Makes my 10€ last a lot longer. Won some, lost some, but the pacing is nice and not super stressful.

Unexpectedly fast ID check

I braced myself for days of waiting when they asked for my documents, but they approved them in under two hours. After that my pending withdrawal moved to processing and hit my card the same day. Wasn’t expecting it to be that quick.

Not laggy on Chrome mobile

I play through Chrome on Android and some casinos get choppy. This one stays pretty smooth, even when I have other apps in the background. That’s good because I never close my apps, I’m lazy.

Kulturalny support

Miałam kilka pytań o warunki bonusu i limity. Support odpisał spokojnie, bez żadnych tekstów z góry, wszystko wytłumaczyli prostym językiem. Dla mnie ważne, bo nie lubię czuć się jak intruz. Gry działają, wypłaty też – więc zostaję.

Utbetaling tok en evighet

Vant litt over 800 kr, prøvde å ta ut. De skulle "verifisere" kontoen. Greit nok, men det tok fem dager og tre e-poster med samme dokumenter om igjen. Pengene kom til slutt, men jeg var mest bare sliten av hele prosessen.

Retiro muy muy lento

Podoba mi się, że tu nie ma miliona neonów i mega banerów krzyczących o wygranych życia. Wejdziesz, wybierzesz co chcesz, zagrasz, wyjdziesz, koniec. Jak przegrałam to trudno, moje ryzyko. Z plusów – nie zasypują spamem na maila, dostaję może jedną wiadomość raz na jakiś czas. Depozyt 50 zł starczył mi na prawie dwie godziny zabawy, bo stawki można sobie fajnie ustawić. Nie czuję się jak w jakimś automacie do wyciągania kasy.iro aprobado según ellos en 24h, pero yo esperé casi una semana para ver el dinero en mi banco. Soporte solo decía “espere un poco más”. No es el peor casino, pero la espera mata las ganas de volver.

Old graphics, zero atmosphere

Compared to other casinos I tried, this one just feels dead. The graphics look ten years old, no background music unless you count that annoying looped sound, and the lobby feels empty. If I wanted retro, I’d at least expect charm, not this.