De hantverksfirmor som avgav offert besvärade sig med ett besök för att få en väl underbyggd uppfattning om vad efterfrågat arbete innebar. Det var dock bara två firmor som kontaktade via Offerta vil... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Snabb respons. Redigerar omdömet: hade i lördags morse besök av två representanter från Julia Bygg. Gav gott intryck. Angav 650kr/tim, tidsåtgång 1,5-2 arbetsdagar. Fick på kvällen offert på mail -... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag ville ha pris på flytthjälp och flyttädning. Jag fick snabbt svar från tre leverantörer. Att jag inte ger fem stjärnor beror på att ett par av offerterna kändes lite "röriga". Det var inte helt l... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Offerta.se hjälper dig att jämföra offerter från kontrollerade företag i hela Sverige. Beskriv det du behöver hjälp med direkt på vår hemsida och få offerter från flera lokala proffs! Våra anslutna företag hjälper dig i hemmet, på kontoret eller i din BRF. Våra populäraste tjänster är inom renovering, flytt och städning. Vi kontrollerar alltid att våra anslutna företag uppfyller krav för F-skatt, moms och att de är skuldfria. Offerta har sedan 2008 samlat och kontrollerat tusentals tjänsteföretag i hela Sverige. Vi förmedlar årligen cirka 75 000 uppdrag inom framförallt bygg, flytt och städ.
Kungsbron 1, 111 22, Stockholm, Zweden
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Två företag svara men ingen återkom och frågan var storstädning

Antwoord van Offerta.se
fick ingen offert trots att i instruktionen var tydlig, bara visad intresse.

Antwoord van Offerta.se
Jag har bara fått två svar, och de var betydligt dyrare än de företag jag anlitat tidigare.

Antwoord van Offerta.se
Underlättade väldigt i att finna entreprenörer som kontaktade oss själva.

Antwoord van Offerta.se
Det var dock bara två firmor som kontaktade via Offerta vilket får anses vara i underkant för att få en täckande bild av vad som erbjuds.

Antwoord van Offerta.se
Jag fick snabb återkoppling och offert men den sistnämnda var oerhört dyr i relation till arbetets omfattning

Antwoord van Offerta.se
Snabb respons på min annons om badrumsrenovering! Kunde raskt boka fler besök med visning inför offert. Det känns som att det rullar på!

Antwoord van Offerta.se
Fick en klar och tydlig offert vilket gjorde att jag valde detta företag samt trevligt kundbemötande.

Antwoord van Offerta.se
Fick flera offerter och hembesök via er. Fungerade utmärkt!

Antwoord van Offerta.se
De svar vi fick var oseriösa, räknade på fel förutsättningar och det saknades kunskap om vad som berättigade till ROT avdrag. Vi kommer aldrig ödsla tid på att lägga ut något på Offerta igen

Antwoord van Offerta.se
Alla var trevliga och hjälpte oss att besvara frågor.

Antwoord van Offerta.se
Efter att ha varit kund Kund hos Offerta i ca 7 år har vi på Byggproffs Skåne AB valt att avsluta vårt samarbete. Detta då inte behovet finns på samma sätt. Men jag vill förtydliga att vi har varit nöjd med tjänsten. Jag vill samtidigt tacka en särskild person Michelle G som alltid varit där med positivt bemötande bra råd och tips. Hjälpsammare tjej får leta efter.

Antwoord van Offerta.se
Lees meer over geverifieerde reviews.