Gisteren heb ik 3 licenties besteld voor een goede prijs. Binnen een uur waren deze per e-mail geleverd. Deze vervangen voor mijn office 365 licentie, zodat ik niet jaarlijks € 99,- kwijt ben. Install... Toon meer
Microsoft Office Beste Rick, Heel hartelijk dank voor de fantastische service betreffende de bestelling van Microsoft Office. Heel fijn om te maken te hebben met de vriendelijke en deskundige hulpv... Toon meer
Ik heb wel een code ontvangen, maar het betreft een online Office die enkel online versie van Word, Excel, Powerpoint, ... en Outlook bevat. In deze versie zijn al mijn vroegere adressen en mails (.ps... Toon meer
Slechte ervaren
Slechte ervaren, heb licentie gekregen die al gebruikt is ben me hele dag kwijt. mail gestuurd ik kreeg 2de licentie die werkt ook niet. nu weer mail gestuurd, nog steeds geen reactie. Ze sturen licenties die eerder gebruikt zijn door anderen
office productkey gekocht, KEY deed het NIET maar opgelost
office productkey gekocht, 17euro.
installatie van office gaat via hun link prima. Activeren NOWAY... de key is al te vaak gebruikt zoals in verschillende revieuws al is te lezen.
Mn eerste gedachte was, had ik maar EERST de revieuws gelezen. ben benieuwd of ze dit gaan oplossen.
Gemaild naar bedrijf.
Via andere route door eerst Microsoft account te activeren, en nieuw ontvangen key in te voeren.
En daarna begint het downloaden.
Dan denk je er te zijn maar de oude melding van de eerste gebruikte key komt weer in beeld bij opstarten van office.
Via de leverancier na diverse mails een derde key gekregen.
Die deed het. Office werkt nu naar behoren zonder foutmeldingen over een onjuiste key.Na anderhalve dag met ondersteuning van de leverancier ben ik "gelukkig" Thanx voor de geleverde service!
Hele pakket verdwenen!
10 dagen terug gekocht, gekregen en geïnstalleerd. Tijdens installatie al een foutmelding over het aantal computers waar de licentie al voor gebruikt werd. Gaf al een naar onderbuik gevoel. Uiteindelijk wel weten te activeren. Maar..... nu 10 dagen later is het hele pakket op duistere wijze verdwenen van mijn pc.
Nog even reageren op de laatste review
Nog even reageren op de laatste review. Na 4 mailtjes en een slechte review kreeg ik bericht dat er wat fout was gegaan. Gelijk pakket met code ontvangen. Bleek niet te werken, maar nu reageerde office-kopen onmiddellijk. Kreeg nieuwe code en alles werkt. Als dit gelijk gebeurd was hadden ze 5 sterren gekregen, maar door de valse start, maar ook adequaat reageren zijn het er 4 geworden.
Bedrijf is gesloten volgens de site
Op 24 mei 2020 MS Pro 2019 besteld en geleverd gekregen. Sinds een paar weken krijg ik de melding dat Office wordt bijgewerkt en dan kort daarna het bericht dat de toegang niet correct is te starten (OXC0000142). Al fdagen blijkt het bedrijf te zijn gesloten. Ook op andere manieren zijn zij onbereikbaar. Het zal wel niet aan hun liggen maar met hen doe ik geen zaken meer. Anderen zijn in het algemeen overigens ook moeilijk telefonisch bereikbaar.
code niet ontvangen
Op 12 mei Office pakket besteld. Alles netjes betaald maar tot op heden nog steeds geen code ontvangen.
Mail gestuurd: reactie gekregen dat de code mss bij de SPAM zit (maar dit was niet het geval). Teruggemaild maar nog geen reactie gekregen. Mijn dochter heeft dit echt nodig voor school dus ben ik genoodzaakt een ander aan te kopen, maar het zal alvast niet hier zijn dat ik het koop. Weggesmeten geld.
Ook ik heb een Office pakket besteld
Ook ik heb een Office pakket besteld.
Zelfde verhaal als hier al eerder beschreven met bewijs van screenshots.
Code gekregen die op geen enkele wijze werkte
Gemaild op 29 mei en nog altijd geen reactie.
Zeer slechte service
NIET BESTELLEN!!! Zeer slechte service!
Na betaling op maandag snel een licentiecode ontvangen per mail. Dinsdag op allerlei manieren geprobeerd te installeren, echter lukte niet. Helpdesk gemaild voor ondersteuning (telefonische hulp niet mogelijk). Automatische mail ontvangen dat het door drukte iets langer kon duren (begrijpelijk in corona tijd). Even afgewacht en donderdag nog steeds geen reactie. Maar weer een mailtje gestuurd met hetzelfde automatische antwoord mailtje retour. Op vrijdagavond nog steeds geen reactie!!!
Op hun website zegt men ‘s avonds en overdag “momenteel gesloten” te zijn??? Echt slecht! 🤬
Omdat ik Office dit weekend echt nodig heb, en ze helemaal niet bereikbaar zijn heb ik toen maar bij een andere site een Office licentie besteld! Helaas kostte dit dus 2x geld waarbij ik het wel zo netjes vinden als ik mijn geld terug krijg....
UPDATE: Tot op vandaag (8 juni) niets meer gehoord, geen enkele reactie ontvangen.
Werkt prima
Werkt prima, aanrader alleen al omdat het een prima prijs is. WERKT perfect
snel en goed
snel, binnen half uur had ik office op laptop staan
Leuke prijs .
Snel geleverd maar aftersales is 3 keer niks.
Snel besteld, snel betaald. Binnen 10 minuten Office geïnstalleerd. Ik begrijp alleen niet dat een IT-bedrijf dat software verkoopt geen facturen in pdf of word/excel verstuurd. Factuurtje in e-mail is lastig digitaal op te slaan.
Ik heb inmiddels deze review aangepast van 5 naar 3 naar 1 ster. Op mijn e-mail of er niet een factuur in pdf-formaat gestuurd kan worden wordt niet meer gereageerd. Blijkbaar is het maken van een pdf teveel werk.
Ondanks de snelle levering ga ik er niet meer terug. U bent gewaarschuwd.
Office 2019 besteld
Office 2019 besteld. Direct na de betaling een mail met de productcode. Duidelijke instructies voor het downloaden en installeren. Downloaden duurde nog het langst. Voor het registreren en activeren via internet wel VPN uitzetten en opnieuw opstarten. Vanaf bestellen tot werkend maximaal 15 minuten! Top!
Slechte service
Vorige week vrijdag heb ik geprobeerd om een code te krijgen voor een office pakket.
Mijn laptop is gecrasht en heb deze diensten voor mijn werkzaamheden nodig. Helaas heb ik tot op heden niets mogen ontvangen. Best vervelend als er wordt aangegeven dat er een antwoord komt na 24 uur en dat het bedrijf in het weekend werkzaam is.
Hebben nogmaals een herinnering gestuurd dat de code ook niet in de SPAM mail binnen gekomen maar ook hier is nooit op gereageerd.
Heel jammer.
Uitermate slechte communicatie en…
Uitermate slechte communicatie en nazorg na diverse malen aangegeven te hebben wat de problemen zijn.
Geeft aan dat men ook in het weekend bereikbaar is. Dat is NIET waar. En per Whatsapp ook niet, alleen voor zakelijke klanten.
Wat een top service.
Wat een top service.
Ik had probleem met de installatie ( ben hier niet handig in ) en werd snel en adequaat geholpen ik zal het iedereen aanraden zeker voor deze prijs je koopt het office pakket en zit niet aan een veel te duur abonnement vast echt klasse.
Ik heb een dag geleden een key gekocht…
Ik heb een dag geleden een key gekocht en kreeg hem maar niet binnen ik denk dat er een fout zit in hun systeem nu.
Geen reactie geen codes
Geen reactie op bericht. Gister ochtend overgemaakt en nog niets ontvangen
... Er staat duidelijk direct

Antwoord van Office Kopen
ik heb 2 uur geleden betaald maar nog…
ik heb 2 uur geleden betaald maar nog steeds geen email gekregen

Antwoord van Office Kopen
Douwe Tiesma
Microsoft Office
Beste Rick,
Heel hartelijk dank voor de fantastische service betreffende de bestelling van Microsoft Office. Heel fijn om te maken te hebben met de vriendelijke en deskundige hulpvaardigheid. Elke vraag werd naar mijn volle tevredenheid beantwoord. Heel fijn om zaken te doen met een vertrouwd adres als dit.
Prettige ervaring
Snelle levering, duidelijke instructies over hoe te installeren op de website. Prettige ervaring, geen gezeik meer met het vragen om een licentie tijdens het gebruik van Office. Top! :-)