Officedeskundige

Commerciële oplichters. Wat een lulverhaal. Alles wordt zo veel mogelijk gerekt om het abonnement zo lang mogelijk aan te houden. Gaat alleen om jouw pegels afhandig te maken

Bestelling Office 2021 geplaatst afgelopen weekend. Niets direct per mail ontvangen. Op alle volgende mailtjes géén antwoord. Telefonisch contact of oplossen ? Waar is het telefoonnummer dat je ku... Toon meer

Productcode werkte niet; deze was al te vaak gebruikt. Ook de telefonische activatie deed niets. Allereerst contact gezocht via de whatsapp maar deze is al sinds maart 2024 niet meer bekeken. Meerdere... Toon meer

Office 2021 voor de Mac gekocht. In de bestelling stond geen code maar na vragen via mail kwam er een code en die werkt goed. (daarom 4 sterren want die code moet eigenlijk meteen mee als je koop... Toon meer

Mensen keken ook naar

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Windows Code werkt niet

Windows Code gekocht, werkt niet. Wordt niet gereageerd op e-mails. Dat is nu meer dan 2 weken geleden.
Update: Na een review hier op Trustpilot direct een werkende code ontvangen.

7 september 2023

Prima voor een mooie prijs

Heb meerdere programa's gekocht en nu ook voor de MacBook Pro. snelle instalatie. OOk de BTW factuur heb ik met 1 mail gekregen. Soms moet je tel activeren maar valt wel mee. Snap niet dat het bij andere niet goed gaat? Heb altijd snel contact met hun.

7 september 2023

Best goed

Best goede, redelijk snelle reply. En goed geholpen. Probleem opgelost. Goede installatie. En dat voor dit geld. Mag ik zeker niet klagen.

2 september 2023

Met wat geduld toch de code gekregen.

Duurde helaas wel even voordat ik mail kreeg met de code. Direkt een mail gestuurd via het contactformulier. Kreeg diezelfde middag helaas geen reaktie. Dacht ook werkelijk dat ik opgelicht was. Gelukkig kreeg ik de volgende middag een mail met de code, met excuus dat het niet goed gegaan was. Het was toen ook een fluitje van een cent om office te instaleren.

3 september 2023

Goede hulp

Na enige moeite van mijn kant , werd ik ontzettend goed geholpen door de klantenservice en het pakket werkt nu super
Blij met mijn aankoop

2 september 2023

Miskoop

Afgelopen zaterdag een W11 pro licentie aangeschaft, deze was echter al uitgegeven. En ik ben niet de eerste die dit probleem hier heeft.
Veel mailtjes gespendeerd, nul reactie, waardeloos bedrijf.
Koop hier niet!!!!!

26 augustus 2023

Geen mail met licentie ontvangen

Gisterochtend een licentie gekocht voor Office 2021 maar tot op heden geen mail ontvangen. Direct contact gezocht maar ook op mijn mail nog geen reactie gekregen. Hopelijk ontvang ik deze alsnog!

30 augustus 2023

Lukt wel, geduld gevraagd

In eerste instantie ontving ik niet de sleutel.
Wel het beloofde Office pakket.

Na contact te hebben gezocht (via mail en webformulier) is het gelukt.
Telefonisch aktiveren is omslachtig en duurt wel ong. 10 minuten.

Al met al een goedkope (goedkoopste) manier om aan een legale Office te komen en mij zien ze hier wanneer weer nodig zeker terug.

licensie voor office gekocht

licensie voor office gekocht. Problemen met installatie. Na 2 tips van het bedrijf werkte het nog niet. Op mijn vragen daarna is geen enkel antwoord meer gekomen.
Kortom koop daar geen licensie.

7 augustus 2023

oplichting

oplichting, heb mijn bank gebeld en helaas ben ik niet de eerste. op de site vd politie staan ze ookal vermeld. je krijgt 0 mail of reactie. OPLICHTING dus!

24 augustus 2023

Kost wel moeite om de code te ontvangen.

Ik heb voor een licentie betaald, maar krijg niets opgestuurd. Ook een email schrijven en op de website een contactformulier invullen heeft niets geholpen. Gewoon je geld kwijt: OPLICHTING!!!

Ik heb uiteindelijk de code gekregen en nu werkt het naar behoren.

OPLICHTERS, PAS OP !

Microsoft licentie voor office gekocht, niets ontvangen ook geen contact meer na mailtjes, pas dus op het zijn oplichters!!

Het lijkt alsof de andere reviews nep zijn, dus laat je niet misleiden!!!

20 augustus 2023

Al uitgegeven licentie MS Office ontvangen

15 augustus een licentie voor MS Office 2021 prof plus besteld. Bij installatie op 18 augustus gemeld dat de licentiecode al eerder is uitgegeven en dat ik graag een code ontvang van een licentie die nog niet in gebruik is. Twee keer aangekaart, tot op heden geen reactie ontvangen.
Ik ga een melding doen bij Microsoft Nederland dat Officedeskundige.nl de licentie administratie niet op orde heeft.

22 augustus 2023