Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I had been searching for a suitable workspace/studio for a few months and took a shot at writing to Officehub. I was phoned 10 minutes later by a friendly chap named Alex who immediately put me in tou... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Makelaars

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Søg selv 100 kontorfællesskaber igennem - eller lad os gøre det for dig. Gratis.

4,8

3 sterren
2 sterren
1 ster

Den perfekte hjælp

Alt gik perfekt med OfficeHub! De var professionelle og gode til at sætte sig ind i, hvad der var min virksomheds behov og fandt en perfekt kontorplads. De tog også selv initiativ til at følge op på, hvordan det hele gik.

11 maart 2026

Antwoord van OfficeHub

Hej Elizabeth. Tusinde tak for den gode anmeldelse, vi er glade for du gav os lov til at hjælpe dig med søgningen efter en CoWorking plads.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

OfficeHub platformen er intuitivt og…

OfficeHub platformen er intuitivt og lækkert bygget, hvilket gjorde det nemt at finde en masse gode lokationer. Derudover har Jan og holdet har været utroligt hjælpsomme hele vejen igennem, selvom jeg selv har været lidt langsom på aftrækkeren. Stor anbefaling!

6 maart 2026

Antwoord van OfficeHub

Hej Victor, tusinde tak for den super anmeldelse. Vi er galde for vi fik lov til at hjælpe dig med din kontorsøgning.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God, venlig og super effektiv

God, venlig og super effektiv service fra start til slut. Har fundet det dejligste kontor!

16 augustus 2023

Antwoord van OfficeHub

Tusinde tak for anmeldelsen, vi er glade for at kunne hjælpe.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt sted at finde sit næste kontor

Det at finde kontor er lidt af en jungle og jeg havde i hvert fald brugt en del tid på forskellige sider før jeg havnede hos OfficeHub. Det var heldigvis en rigtig god oplevelse, og nu sidder vi trygt i et kontor vi fandt gennem dem.

8 april 2022

Antwoord van OfficeHub

Stort tak, vi var glade for at kunne hjælpe.

Spot on service

Spot on service. Had a great experience from booking sightings, that were exactly inline with our needs, and quick follow up. On the overall I would recommend officeHud for anyone looking for office solutions.

8 april 2022

Antwoord van OfficeHub

Thank you, we are glad that we could help.

Løsningsorienterede og professionelle

OfficeHub har været super skarpe til at hjælpe os med 60 arbejdspladser i en presset situation.
Både på pris og opsætning har de været fleksible og dygtige.
Stor tak.

4 april 2022

Antwoord van OfficeHub

Tusinde tak, vi var glade for vi kunne hjælpe.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En rigtig øv oplevelse

Ingen mødte op på den aftalte tid til kontorbesigtigelsen. Det var ikke muligt at få fat i hverken Officehub eller andre. Deres kontakt mail virker ikke. Spild af tid på en almindelig arbejdsdag.

27 augustus 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Found a great workspace in Melbourne…

Found a great workspace in Melbourne within days of making the first enquiry, and I saved money too - they even negotiated the rate on my behalf.

I actually made a very half-arsed enquiry on the site, late at night, not really thinking much would come of it. In the morning I had phone calls and offers of trials from multiple sites across the city! I tried a few of them out, and within a couple of days had found the ideal office space. I wasn't happy with the initial asking price as it was higher than the competitors, and so my OfficeHub consultant negotiated on my behalf with the coworking space to bring it more in line with my needs.

Great service!

21 februari 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Spild af tid!

Har lige haft en super nederen oplevelse. Jeg bookede en fremvisning på officehub.dk og modtog en kvittering i form af en kalenderinvitation på mail.

Da jeg ankom til adressen var der ingen fra officehub. Jeg prøvede at ringe - både på google hangout og på officehubs telefonnummer, men der var ingen der tog den. Jeg talte med en af dem der havde kontoret. Han kunne fortælle at de var ved at flytte kontoret til en anden lokation og ikke skulle have nye brugere.

Spild af tid.

30 januari 2020

Hej Simon,

Det er jeg godt nok ked af at høre - det har ikke været intentionen at spilde din tid. Jeg forsøger at finde ud af, hvad der er gået galt, men kan ikke rigtig se, hvor du har booket en fremvisning? Vil du skrive til mig på marc@officehub.dk - jeg vil gerne forhindre, at andre havner i samme uheldige situation som dig, og så vil jeg selvfølgelig gerne sørge for, at du får al den hjælp vi kan tilbyde for at råde bod på din oplevelse.

^Marc

Fantastisk service!

Fantastisk service!
Imødekommende og effektivt. Sidder med det dejligste kontor kun 3 dage efter jeg snakkede med dem første gang. Her er der virkelig et firma, der formår at skabe wow-effekt!
Kan absolut anbefale OfficeHub.

12 december 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

OfficeHub virker upåklageligt og jeg…

OfficeHub virker upåklageligt og jeg kan på det varmeste anbefale deres service. Super effektivt, let og GRATIS! Kan det blive meget bedre. Min kontaktperson gjorde et fantastisk stykke arbejde og gjorde processen personlig, hvilket gjorde at man som kunde følte sig set og rigtig godt plejet. Jeg fandt mit kontor på intet mindre end 2 dage og det kunne ikke blive gjordt lettere end hos OfficeHub! :-)

11 december 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde en god oplevelse med…

Vi havde en god oplevelse med OfficeHub, som håndterede det meste i vores søgning på nyt kontor.

Vi havde nogen krav og rammer, OfficeHub matchede dem med nogen konkrete tilbud og satte møderne op - super smooth oplevelse.

3 december 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Proaktiv, effektiv, og god service

Vi brugte OfficeHub i forbindelse med jagten på vores næste kontorlokale, og var meget tilfredse med effektiviteten, servicen, og ikke mindst et højt niveau af proaktivitet.

Allerede dagen efter vi bookede en fremvisning på et lokale som vi havde set, blev vi kontaktet af konsulenten fra OfficeHub, som også foreslog muligheden for at se et andet lokale, som hun mente opfyldte vores behov. Vi endte endda med at vælge lokalet som konsulenten anbefalede!

18 november 2019

Fremragende service fra Officehub

Fremragende service fra Officehub, og især Camille, vores kontaktperson. Lige fra første opkald, til vi stod med vores nye kontorlokaler, har hjælpen og fleksibiliteten været ud over det sædvanlige. Så stor anbefaling herfra.

24 oktober 2019
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.