Bedrijf heeft geantwoord
Ville inte lägga sjuka pengar men inte heller ladda ner ngt skräp, detta blev lösningen jag är så nöjd. Hade missat ett steg vid installationen och fick snabb hjälp via chatten.
Bedrijf heeft geantwoord
På Officepaket.se hittar du programvara till Sveriges lägsta priser. Vi uppdaterar regelbundet vårt sortiment för att säkerställa att du alltid har tillgång till de senaste och mest relevanta programmen – oavsett om du behöver dem för hemmabruk, studier eller professionellt arbete.
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Antwoord van Officepaket
fortfarande ingen nyckel till programmet har betalt 290 kronor till klarna nyckel som fungerar ingen som fungerar vill ha en nytt program med rätt nyckel för aktivering

Antwoord van Officepaket
Behövde support och den AI-genererade uppgav att ni skulle återkomma. Efter väntat i över 1,5 dygn tröttnade jag och tog hjälp av datorleverantörens support.
Så nu är mitt problem löst.

Antwoord van Officepaket
Tyckte inte om att det var så sanslöst trassligt arr hitta vägen för att få igång programpaketet. När man köper just ett programpaket kan det väl räcka med en väg. Inte en massa vägar för att installera operativsystem osv.

Antwoord van Officepaket
Systemet låg nere när jag skulle installera det och jag skrev till företaget och har bett om hjälp.

Antwoord van Officepaket
Jag laddade ner Office 21 i januari och lyckades inte installera/få igång programmet. Istället fick jag ständigt meddelandet att jag uppdaterat programvaran maximalt antal gånger. I februari laddade jag istället ner Office 24 och betalade 390 kr. När jag försökte installera programmet fick jag meddelande om att jag måste ta bort tidigare versioner. Jag följde många olika instruktioner och videor som visade hur avinstallationen skulle gå till, men det gick ändå inte. Jag hänvisades till supportcenter, men där svarade en automatisk telefonsvarare att centret flyttat. Efter många timmars försök blev jag tvungen att anlita professionell hjälp (Elgiganten). Där lyckades man få igång Office 21, men man lyckades inte ta bort/avinstallera alla äldre versioner. Mitt köp av Office 24, som kostat 390 kr, har jag inte heller fått igång trots professionell hjälp. - Jag är klart missnöjd.

Antwoord van Officepaket
Jag fick min windows 11 product key sen skulle skriva in den för att aktivera windows på min dator men sen visade sig det att den redan är använd på en annan enhet. Jag gjorde en rapport och fick en ny kod som fungerade. Riktigt bra service!

Antwoord van Officepaket
Jag har fått orderbekräftelsen och licenskey.
Men jag har ännu inte lyckats att ladda ner installationspaketet. Så, än så länge har jag inte lyckats att installera office 2024.

Antwoord van Officepaket
Snabb leverans samt enkelt och tydlig instruktioner om hur man installerar och aktiverar programmet.
Mvh
Renoir

Antwoord van Officepaket
Jag köpte Office 2024 standard. Det fungerade bra i en och en halv månad. Sen stängde microsoft ner Office för mig. Jag kontaktade Office.se och det lät som dom var intresserade att hjälpa mig, men jag vart inte erbjuden en ny licens nyckel direkt. Mycket besvär för mig.
Läser man lite på webben så stänger microsoft oftast ner dom billiga lösningarna. Jag köpte ett nytt Office 2024 hos Elgiganten för 1799 kr men nu har man ett bra program som inte microsoft kommer stänga.

Antwoord van Officepaket
Lees meer over geverifieerde reviews.