Voor de geboorte van onze kleindochter zijn we op zoek gegaan naar mooi, kwalitatief speelgoed. Tijdens onze zoektocht stuitten we op de speeldozen van Oh my baby en waren meteen verkocht. Het conce... Toon meer

1. Kinderspeelgoedwinkel
  2. Babywinkel
  3. Speelgoedfabrikant

The Educational Baby Toys Subscription Boxes are Designed by Specialists in Early Childhood Education, so that you can Play with your Baby with Toys adapted to Their Age.

4,3

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Fan!

Onze dochter is nu bijna 8 maanden oud en vindt het speelgoed in de boxen fantastisch (en wij ook). Voor sommige speeltjes is ze misschien nog iets te klein (of nog niet klaar voor) maar dat is helemaal ok! Ieder kind op z’n eigen tempo!

Levertijd is altijd langer maar dat is voor ons niet zo erg.

Ik zou de boxen zeker aanraden!

11 april 2026

Dank !

Box 6-9 maand

Leuke, leerrijke box houten speelgoed. Iets langere levertermijn maar duidelijke communicatie.

13 maart 2026

Dankjewel Inge!

Leuk speelgoed

Leuk speelgoed, maar de boxen worden niet juist geleverd. Mijn zoontje moet nog 8 maanden worden en we hebben de 9 m box al aangekregen

6 februari 2026

Antwoord van Oh My Baby

Hoi Stephanie, dank voor de review. Je ontvangt automatisch iedere 2 maanden een nieuwe box en mocht dit te snel gaan dan kun je dit altijd in je account aanpassen of ons even een berichtje sturen dan doen wij het voor je! Dankjewel en veel plezier met het speelgoed!!

Super tevreden

Super tevreden. Kijken er steeds naar uit. Mooi, kwalitatief speelgoed.

9 december 2025

Dankjewel Martine!!

Ik ontvang elke twee maanden een playbox voor mijn zoontje. Echt een aanrader!

Sinds mijn zoontje 5 maanden is bestel ik de playboxen, die ik om de twee maanden ontvang, tot hij 1 jaar is. Het is super fijn dat je speelgoed krijgt, aangepast naar de leeftijd van je kindje. De informatievellen om te lezen zijn super duidelijk, zodat je weet welk speeltje iets doet (bv fijne motoriek). Mijn zoontje heeft er veel plezier aan en baat bij!

9 december 2025

Antwoord van Oh My Baby

Superleuk om te horen, dankjewel Anouk!

De Oh my baby box is iets waar ik op…

De Oh my baby box is iets waar ik op uit kijk elke keer. Superschattige speelgoed met educatieve uitleg erbij. De kleuren, het (duurzame) materiaal, uitleg en tips, ik vind het geweldig en mijn baby ook.
Dankjewel Oh my Baby ❤️

10 november 2025

Antwoord van Oh My Baby

Dankjewel voor deze mooie woorden!

Leuk, maar met twee kanttekeningen

De boxen worden steeds op tijd geleverd (vb. Box van 6-7 maand wordt twee weken geleverd voordat ons zoontje 6 maanden is). Mooi speelgoed, wordt veel mee gespeeld! Enkel merken we dat ons zoontje van wat fellere kleuren houdt en het speelgoed is vaak in lichtere pasteltinten, en ook van hout (wat wij heel mooi vinden maar wat wel al tot een aantal pijnlijke incidenten geleid heeft (vb. vanuit ruglig een speelgoedje boven zijn hoofd inspecteren en dan per ongeluk op zijn hoofd laten vallen) en dat zou met plastieken speelgoed minder het geval zijn.

12 oktober 2025

Antwoord van Oh My Baby

Hi Iris, dank voor je mooie woorden! We begrijpen je feedback, maar kiezen bewust voor duurzaam hout ipv Plastic!! Veel plezier met het spelen!!

Nooit meer naar een speelgoedwinkel!

Ik ben geen fan van speelgoed met veel geluid of lampjes. Oh my baby heeft elke maand leuke dingen waarmee mijn kleine man mee kan spelen. Het speelgoed groeit met elke box mee en ik hoef niet meer naar de winkel. Heel fijn om te weten dat hij elke maand iets krijgt wat aansluit bij zijn leeftijd.

9 oktober 2025

Antwoord van Oh My Baby

Dankjewel voor deze mooie woorden Mari!!

Zeer leuk en uitdagend speelgoed

Al enkele boxen ontvangen nu voor mijn kleinzoon. Het speelgoed is altijd heel mooi en kleurrijk. Voldoende moeilijk zodat het een uitdaging vormt en enkele maanden meekan. Heel tevreden momenteel.

21 augustus 2025

Dankjewel Sylvie!!

Zeer fijn speelgoed

Zeer fijn speelgoed dat voor voldoende uitdaging zorgt voor ons zoontje van 8 maanden. Het speelgoed is kwalitatief en sluit mooi aan bij de ontwikkeling. Zeer tevreden met ons abonnement!

18 augustus 2025

Antwoord van Oh My Baby

Dankjewel voor de review Jolien!

Mooi en kleurrijk speelgoed

Mooi en kleurrijk speelgoed, vlotte levering, alleen is een week na de ontvangst van de eerste box (9-10 maand) de verf van een speeltje al beschadigd, ik had verwacht dat dit beter bestand zou zijn tegen "normaal baby gebruik"

12 augustus 2025

Antwoord van Oh My Baby

Hoi Elke, dank voor je review! Alle gekleurde speeltjes worden uitvoerig getest om te zorgen dan de kleur niet zo maar er af gaat. Nu is 'normaal-baby-gebruik' natuurlijk een ruim begrip en kunnen we helaas geen super-verf maken die altijd blijft zitten 👶. We hopen dat jullie veel plezier van de boxen hebben

de eerste box

Tot nu toe alleen de eerste box nog maar gehad. Mooi speelgoed dat goed is afgestemd op de ontwikkelingsfase van de baby. Ook kwalitatief erg goed en stevig! Tot zover ben ik erg tevreden en ben ik erg benieuwd naar de volgende box

20 juni 2025

Dankjewel Gaby!!

Iedere keer een leuke speelbox

Iedere keer een leuke speelbox, met speelgoed van goede kwaliteit en goed voor de ontwikkeling. Leuke kleurtjes, mijn zoontje heeft er erg veel plezier van!

25 april 2025

Dankjewel Hen!

Leuk, kwalitatief en leerrijk speelgoed

Leuk, kwalitatief en leerrijk speelgoed. Wij zijn gestart bij de geboorte van ons zoontje met zowel de box als het speelkleed. Hij heeft er al veel plezier aan beleefd. Heel handig dat we niet moeten nadenken over welk speelgoed we zouden aankopen, we krijgen het speelgoed aangepast aan zijn leeftijd gewoon thuis gestuurd.

3 april 2025

Dankjewel Birte!

Iedere keer weer een verrassing!

Het concept spreekt ons erg aan. Speelgoed dat bijdraagt aan de ontwikkeling van een kind in een bepaalde levensfase. We hebben inmiddels diverse speeldozen ontvangen en onze kleindochter is er gek op (en wij ook)!

1 april 2025

Dankjewel Mirella!

De verkeerde box

De verkeerde box werd opgestuurd, ik kreeg een nieuwe zonder kosten en mag de verkeerde box houden ter compensatie

26 maart 2025

Antwoord van Oh My Baby

Dankjewel Anja en nogmaals excuses dat je de verkeerde box ontving!

Mooi, leerzaam en duurzaam.

Mooie speelgoedboxen van goede kwaliteit. Speelgoed is aantrekkelijk en van duurzaam materiaal. Fijn dat het bij de leeftijd past en er een playgids bij zit waar op staat hoe je het speelgoed kunt inzetten en waar het goed voor is. Nu 2 keer een klein probleempje gehad, maar werd gelukkig vlot opgelost na contact via de mail. Ja, je betaald er wel wat voor, maar als ik het speelgoed los zou bestellen ben ik duurder of net zo duur uit en moet je nog de moeite doen om alles bij elkaar te zoeken (als je niet via Ali oid besteld). Onze dochter heeft er veel plezier van.

9 maart 2025

Antwoord van Oh My Baby

Dankjewel voor deze mooie woorden Megan!!