Jeg bestilte 3 tilbud gennem Bedste Skrotpriser.dk. Oj giver deres bedste bud og vælger så dem. Samme dag, giver de melding om, at de vil afhente om 1 dag, hvilket var meget fint. De r... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Absolut dårlig stil- byder 3000 for en bil ! Der er oplyst adresse da tilbuddet ønskes. Tiden går og bilen står stadig. Har efterfølgende kontaktet dem, hvor de oplyser at det ikke giver mening fo... Toon meer
Jeg fik et fint tilbud fra OJ-Autoophug inden for de 24 timer som de lovede. Tilbuddet var ca 1000kr højere end hvad jeg blev tilbudt andre steder. Aftalen gik som det skulle, bilen blev afhente... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Østjylland Autoophugs historie startede i maj 2017, hvor virksomheden blev stiftet af en gruppe erfarne jyske autoophuggere. Med over 20 års erfaring fra branchen besluttede de sig for at starte forretning op i Østjylland. Idag servicerer vi det meste af Jylland med det mål at gøre bilskrotning så simpelt som muligt og på den måde spare miljøet for unødig harme.
Contactgegevens
Industrivej 41, 8981, Spentrup, Denemarken
- info@oj-autoophug.dk
- oj-autoophug.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Bedste oplevelse fra OJ autoophug
Jeg bestilte 3 tilbud gennem Bedste Skrotpriser.dk.
Oj giver deres bedste bud og vælger så dem.
De ringer og spørger, da de har fået et hul, om de må komme samme dag.
Der kommer en ladbil, ung gut, men han var bestemt ikke i tvivl om, hvad der skulle gøres, det tog måske 10 min, så var bilen læsset og han atter kørt.
Han havde en pæn og høflig fremtoning og meget flink at tale med.
Skriver til Oj, at nu var bilen hentet og fik besked om, at mine penge ville blive overført samme dag.
Oj tog sig også flinkt af den del, med at få pengene fra miljøskrotning via borger.dk.
Alt i alt, nemt hurtigt og alle aftaler fra deres side, rigtig flinke medarbejder og meget hjælpsomme.
Man kan kun anbefale dem til andre.
De bedste 5* jeg har givet.
De har en fantastisk services nemt og…
De har en fantastisk services nemt og hurtigt. de gjorde det hele og kan stærkt anbefales herfra!
Absolut dårlig stil- byder 3000 for en…
Absolut dårlig stil- byder 3000 for en bil !
Der er oplyst adresse da tilbuddet ønskes.
Tiden går og bilen står stadig. Har efterfølgende kontaktet dem, hvor de oplyser at det ikke giver mening for dem at afhente 2 timer fra deres matrikel.
Dette virker for mig helt ok, men at man så byder ind og derefter løber fra det man skriver -
Det er en Ommer
Utrolige behagelige mennesker.
Positiv oplevelse
Hurtig afhentning af bilen, pengene gik også hurtig ind. God service og flinke mennesker. Tak for god behandling. Helt sikkert et sted jeg vil bruge igen.
God skrotpræmie og fremragende service
Super service og hurtig afhentning!
Jeg havde en ældre bil, som skulle skrottes, og Østjyllands Autoophug gjorde det hele utroligt nemt. Allerede dagen efter min henvendelse blev bilen hentet hjemme hos mig – helt uden besvær. Kommunikationen var klar og professionel hele vejen igennem, og jeg følte mig tryg i processen.
Derudover fik jeg en rigtig god skrotpræmie, og pengene blev overført hurtigt. De ved virkelig, hvad de laver, og man mærker, at kundeservice er i højsædet. Kan varmt anbefale Østjyllands Autoophug til alle, der vil af med bilen på en nem, hurtig og fair måde!
Udbetaling langt under hvad deres bud…
Udbetaling langt under hvad deres bud var !
I SMS skrev de 3000 kr hvilket jeg godkendte, men da der så gik penge ind på min konto kom der kun 800 kr
Ved godt at det ikke var en bil i de populære mærker men det ændre ikke noget ved en skriftlig aftale
sidste gang jeg bruger dem
Nå det de glemte var oplysningerne om at man selv skal ind gemmen Borger.dk
Super god service
Super god service. Vores bil blev afhentet uden beregning, og oven i købet på en helligdag. Meget god dialog med OJ Autoophug, og da vi en uge senere havde spørgsmål, blev der fulgt op på vores SMS med en personlig opringning, hvor alle spørgsmål blev besvaret på en god og forstålig måde, samt hjælp til hvad der videre skulle gøres. Så de bedste anbefalinger herfra.
Nemt, trygt og hurtigt
Så nemt og så hurtig ekspedit havde jeg ikke i min vildeste fantasi regnet med!
Meget behjælpsomt og smilende personale på værkstedet, og en ejer der gør alt forståelig fra start til slut.
Tusind tak for den dejlig service, der gør det trygt at komme igennem, selv for middelaldrene kvinder, der fatter dyt mht. skrotningsprocedurer 😉😅
Kan kun anbefales
Super prof og venlig betjening.
Kan kun anbefales.
Ikke noget dårligt at sige her
Ikke noget dårligt at sige her. Bilen blev skrottet og pengene indsat på min bankkonto.
Ingen heldig oplevelse
Ingen heldig oplevelse, som stadig ikke er afsluttet!
Det er nu over en uge siden de afhentede min bil og jeg har stadig ikke set skyggen af mine penge.
Jeg har flere gange forsøgt at få fat i dem uden held. Først da jeg kontakter siden de er blevet bestilt igennem høre jeg noget.
Totalt amatør agtigt! Det er både første og sidste gange, jeg kommer til at gøre brug af dem.
Mine varmeste anbefalinger.
Mine varmeste anbefalinger.
Bilen blev hentet, og alle aftaler blev overholdt
Hele processen var let og bilen blev hentet hos mig
Hele processen kørte nemt og bilen blev endda hentet på min adresse.
Det eneste der var, skete af min egen misforståelse, og det var fordi en del af pengene for bilen kom fra staten og ikke dem.
Pålidelig og hurtig ekspedering
Fra min første kontakt til firmaet har jeg haft en god føling. De har været hurtige til at svare og givet en god service under hele forløbet. Alle de spørgsmål jeg har haft er besvaret med tålmodighed. 5 stjerner herfra med mine varmeste anbefalinger 👌
Jeg fik et fint tilbud fra OJ-Autoophug…
Aftalen gik som det skulle, bilen blev afhentet fredag og her mandag morgen har jeg modtaget betaling fra autoophuggeren samt en skrotningsattest. Så alt i alt, en hel fin oplevelse.
Han svarer på sms hvis man har spørgsmål til forløbet
Super fin service.
Super fin service.
Da jeg havde ringet rundt til diverse ophuggere, var jeg begyndt at blive skeptisk, hva angår skrotpræmien som ophuggeren vælger at betale en, og efter de havde opfanget det, sendte de deres andel af skrotpræmien med straksoverførelse, så jeg havde den allerede inden jeg forlod deres matrikel
Min skepsis er gjort til skamme
Jeg var noget skeptisk i forhold til hvad jeg har læst om andres skrotning af biler generelt. Det er første gang jeg har prøvet det og det gik så fint. Helt fra aftale, afhentning, pengene som aftalt udbetalt og afmelding af forsikring. Det meste skete samme dag og i dag kun 2 dage efter er det sidste gået i orden.
Det eneste jeg kunne have brugt var en kvittering på at bilen var afhentet og evt. en skriftlig aftale på det beløb vi havde aftalt mundtligt. Det havde givet mere ro i maven.
Men ellers 🌟🌟🌟🌟🌟
Hurtig respons på forsørgelse (en…
Hurtig respons på forsørgelse (en lørdag). Bilen blev hentet som aftalt og pengene ind på kontoen 2 dage efter. Så kan kun anbefale at bruge dem.
Kan klart anbefale OJ autoophug
Kan klart anbefale OJ autoophug. Havde virkelig en god oplevelse hos dem, og en super god services jeg fik. Der har ikke været en fingre og sætte på noget, super hurtige og effektive til at svare tilbage og vil helt sikkert henvende mig til dem igen, hvis det skulle ske.
Lees meer over geverifieerde reviews.