Østjysk Autohandel Randers ApS Reviews 236

TrustScore 4.5 uit 5

4,7

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en dejlig oplevelse hos Østjysk Autohandel og vil helt sikkert bruge dem igen i fremtiden. God kommunikation og alle sammen er venlig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionelt og super trygt. Handlede med Mathias. Slog vores Skoda Superb op via biltjek. Mange henvendelser. Mange bud. Også nogle lidt højere, end hvad vi fik hos Mathias. Men her var ikke noget p... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget behagelig første samtale . Ingen pres eller salgstaler . Fin dialog omkring hvad de forskellige trin som førstegangssælger går ud på. Nemt og bekvemt : Telefonsnak Aftale for p... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skulle sælge brugt bil og fik en meget fin pris. Hele salget har været med en meget ordentlig kommunikation både pr. tlf. og sms. Hurtige svar og opfølgning. Alt forløb som planlagt-både købskont... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Automarktplaats

Geschreven door het bedrijf

Vi opkøber biler til eksport i hele danmark. Det vigtigste for os er en god og seriøs dialog igennem hele forløbet. Alle typer af biler har interesse. Vi køber helt almindelige biler samt biler med højt km tal, skader i motor, skader i gearkasse, elektriske fejl, høj vægtafgift, elbiler, specialbiler, lastbiler, varebiler, leasingbiler, elbiler og meget andet. Vi har et stort netværk i hele europa og kan derfor ofte tilbyde en konkurrencedygtig pris.

4,7

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Nem og hurtig handel

Nem og hurtig handel, behagelige samtaler.

12 februari 2023

Hej Ove

Vi sætter altid pris på en god og seriøs dialog. Tøv ikke med og kontakte os næste gang du skal skifte ud :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig fine folk at handle med og god…

Rigtig fine folk at handle med og god pris man får hos dem.

Meget nemt og enkelt :-).

Stor ros herfra - ikke den sidste bil jeg har solgt til dem.

18 februari 2023

Hej Rasmus

Vi er meget beæret over de flotte ord. Vi sidder klar næste gang du skal skifte ;-)

Effektiv og Hurtig handel

Effektiv og Hurtig handel - problem frit og man fornemmer er ord er et ord.

1 februari 2023

Hej Hans

Dejligt du er tilfreds - vi håber du vil bruge os igen en anden gang.

Tryg handel

Hurtig, problemfri og professionel handel.
Følte mig godt behandlet.

24 januari 2023

Hej Anette

Hvis du er glad så er vi glade - du er altid velkommen til og kontakte os næste gang du ønsker sparring og dialog omkring salg af din bil.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har lige solgt min bil til Mathias

Jeg har lige solgt min bil til Mathias. Rigtig fin handel. Han er meget reel ar handle med. Fik pengene med det samme. Kan kun anbefale ham 👍

4 februari 2023

Hej Claus

Tusind tak for den flotte anmeldelse - jeg håber du vil bruge os igen næste gang du står og skal skifte ud i vognparken.

Venlig, effektiv og professionelt

Da jeg satte min bil til salg på Facebook frygtede jeg en masse useriøse henvendelser.
Men samme aften blev jeg kontaktet af Morten fra østjysk autohandel Randers. Han tilbød en fair pris, vi handlede lidt (man er vel jyde) og vi blev til sidst enige om en pris.
Vi aftalte hvor bilen skulle afhentes, og at pengene skulle stå på min konto før bilen blev afhentet.
Dagen efter stod pengene på min konto og bilen blev hentet et par dage efter.

Jeg vil til hver en tid anbefale østjysk autohandel Randers!

11 januari 2023

Hej Claus

Tak for den meget fine anmeldelse. Er glad for vi kom i mål med din Ford - håber du vil bruge os igen næste gang du skal skifte ud.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Seriøs henvendelse på vores bil og god…

Seriøs henvendelse på vores bil og god opfølgning. Nemt, pålideligt og trygt hele vejen igennem. Og så gør det ikke noget at det hele foregår i en god dialog med en god tone.

4 januari 2023

Hej Claudia

Tusind tak for de pæne ord. Vi er glade for du er tilfreds med forløbet.

Venlig Hilsen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig handel og god pris for Hondaen

Hurtig handel og god pris for Hondaen.
Mvh Jesper Overgård

8 januari 2023

Hej Jesper

Vi er glade for du valgte og sælge din bil til os - håber du vil kontakte os igen.

Super nem og reel handel

Super nem og reel handel
De varmeste anbefalinger jerfra

6 januari 2023

Hej Peter

Tak for de pæne ord. Vi håber du vil bruge os igen næste gang.

Super professionel Autoforhandler

Sjælendt har jeg handlet med en mere professionel autohandler end Østjysk Autohandel, super god kommunikation gennem hele processen med at byde på min bil, aftale pris, overføre købssum samt afhentning af bilen på Sjælland, vil til enhver tid anbefale OJAuto hvis Du har en bil Du skal af med.

3 januari 2023

Hej Henrik

Tusind tak for de pæne ord. Tøv ikke med og tage fat I os igen næste gang du skifter :-)

Super hurtigt handelt

1 december 2022

Antwoord van Østjysk Autohandel Randers ApS

Tusind tak for anmeldelsen Klevis.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt og lige til god behandling.

20 december 2022

Hej Dennis

Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt, håber du vil bruge os igen næsten gang :-)

Super oplevelse

Søde og nemme at snakke med! Vi solgte vores bil til Østjysk Autohandel, det var fair, behageligt og meget fleksibelt! Vi klarede det meste på SMS, og tvivlsspørgsmål blev lynhurtigt afklaret af behagelige gutter, da vi gav dem et kald. Nemt! Trygt! Dejligt.

18 december 2022

Hej Max

Det varmer med så pæne ord, da det lige netop er på servicen vi kan gøre en forskel :-)

Håber du vil benytte os igen næste gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har handlet med østjysk autohandel…

Vi har handlet med østjysk autohandel Randers. Hele processen og handlen er gået nemt. Vi blev enige om en pris og de sendte med det sammen en købsaftale. Da den blev underskrevet gik der 2 dage så stod pengene på vores konto. Jeg har i gennem hele handlen kunne kontakte østjysk autohandle og de har svaret med det samme. En helt igennem god oplevelse. Vil klart anbefale at handle med dem.

18 december 2022

Hej Malene

Af hjertet tak for de pæne ord. Det betyder meget for os :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God kommunikation og service hele vejen…

God kommunikation og service hele vejen i gennem. Alt gik uden problemer og alle aftaler overholdt.

5 december 2022

Hej Thomas

Vi er glade for vi kunne hjælpe - tusind tak for den fine anmeldelse.

Troværdig

De var troværdige pengene var på min konto som lovet afhentning af bilen gik også gnidningsløst.
Alti alt en rigtig god oplevelse 😊

7 november 2022

Antwoord van Østjysk Autohandel Randers ApS

Tak for de pæne ord Jonna - dejligt det gik som det skulle :-)

Håber du vil bruge os igen.

Hilsen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig handel uden det bøvl det tit kan…

Hurtig handel uden det bøvl det tit kan medføre.Der blev givet god pris.
Kan anbefales!

14 november 2022

Antwoord van Østjysk Autohandel Randers ApS

Hej Robert - Vi er glade for du er tilfreds med forløbet. Du er altid velkommen til og kontakte os igen :-)

Nemt og hurtigt salg 😊

24 november 2022

Antwoord van Østjysk Autohandel Randers ApS

Det skal være nemt og sælge sin bil :-)

Tak for de pæne ord.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der blev lavet en privat aftale i tlf. Ang salg af bil

Der blev lavet en aftale om pris i tlf. De sendte en salgsaftale underskrev denne 5 min efter var kontanterne på kontoen. Bilen blev afhentet et par dage efter. Hade enda glemt at sende reg Att med. Fik told og skat til at sende en til dem kostede godt nok 100 kr. Men super fair. Fejlen var min. Så kan varmt anbefale at handle med dette firma. Ingen bøvl og pangel. Tak til Østjysk Autohandel Randers

20 november 2022

Antwoord van Østjysk Autohandel Randers ApS

Tak for den fine René - rart det hele kunne løses nemt og hurtigt.

Østjysk Autohandel Randers ApS

Lees meer over geverifieerde reviews.