Bedrijf heeft geantwoord
Okholm har klart de flotteste, mest naturtro blomster på markedet, og til fornuftige priser. Deres kundeservice er virkelig god, og oftest er der hurtig afsendelse. Blomsterne modtages, fint indp... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det er virkelighedstro flotte buketter. Levering sker hurtigt, og de er pakket på en måde, så de er perfekte til en reception, værtindegave eller lignende. Prisen er i den høje ende, men det er kvalit... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Okholm Studio specialiserer sig i naturtro, kunstige blomster i høj kvalitet og interiør i et tidløst, moderne design. Vores kunstige blomster og buketter er skabt i realistiske farver, med naturtro detaljer og i materialer af høj kvalitet, der får dem til at føles som levende blomster. De holdbare materialer gør det muligt at skabe et varigt og elegant udtryk i dit hjem – helt uden vedligeholdelse. Vores sortiment spænder fra enkeltstilkede blomster og fyldige buketter til særlige farvekombinationer, som gør det nemt at forme præcis det look, du ønsker. Hos Okholm Studio finder du også interiør i chrome, travertin og stål – materialer, der tilføjer et moderne og skulpturelt element til indretningen. Samspillet mellem vores tidløse interiør og naturtro blomster giver et eksklusivt udtryk, som passer ind i både minimalistiske, moderne, skandinaviske og klassiske hjem. Vi går op i kvalitet, holdbarhed og et naturligt visuelt udtryk. Derfor er vores kunstige blomster et oplagt alternativ til friske blomster, når du ønsker noget, der holder formen og farven smukt år efter år. Uanset om du søger en stor statement-buket, en smuk gave eller enkelte stilke til vaser i chrome eller travertin, finder du det her. Okholm Studio gør det nemt at skabe et hjem, der føles gennemført – med blomster og interiør, der skaber glæde hver eneste dag og som holder evigt.
Bøgekildevej 7, 8361, Hasselager, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg har netop modtaget den smukkeste buket. Det er til en gave og da jeg var lidt sent ude med ar bestille, skrev jeg og spurgte om ordren kunne ligges først i køen. Fik et sødt svar tilbage fra kundeservice og det endda på en helligdag.
Blomsterne er de mest naturtro jeg til dato har set, og jeg glæder mig til at modtage min egen buket, som jeg selvfølgelig var nødt til at bestille 😃
5 stjerner herfra

Antwoord van Okholm Studio
Okholm Studio anbefales helt klar.
Super kvalitet, smukke blomster.
Meget hurtig levering.

Antwoord van Okholm Studio
Virkelig fine og naturtro blomster og utrolig god kundeservice! Kommer helt sikkert til at bestille herfra igen!

Antwoord van Okholm Studio
Jeg har flere gange handlet hos Okholm Studio, og hver gang har jeg modtaget virkelig fine og naturtro buketter. Desværre var der denne gang fejl på et par af stilkene, hvilket jeg ikke har oplevet før. Derfor kontaktede jeg butikken, og de vendte hurtigt tilbage med en rigtig fin løsning. Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg både vil vende tilbage, når jeg trænger til lidt nye farver i hjemmet, og jeg vil bestemt også anbefale Okholm til alle, der ønsker smukke og naturtro buketter, der holder år efter år 💐

Antwoord van Okholm Studio
Flotte tulipaner og hurtig og pæn levering

Antwoord van Okholm Studio
Virkeligt smukke virkelighedstro blomster - mega fan

Antwoord van Okholm Studio
Flot buket som var meget natur tro og hurtig levering

Antwoord van Okholm Studio
Det var bare så smukke og naturlige buketter😊vil 100% anbefale jer til andre.

Antwoord van Okholm Studio
Jeg har købt en lilje buket og overordnet set er jeg meget positiv 😊
Leveringen var super hurtig, og blomsterne er virkelig flotte, naturtro, og flot pakket ind, Især liljerne har et imponerende autentisk udtryk – man skal helt tæt på for at se, at de er kunstige. Kvaliteten føles generelt rigtig god.
Det eneste, der ærgrer mig, er måden buketten er samlet på. Den er bundet sammen med en hvid strips, som sad meget højt, så jeg var nødt til at klippe den op for at få blomsterne ned i min vase. Stripsen var strammet så meget, at jeg desværre kom til at beskadige en af stilkene, da jeg fjernede den.
Til den pris havde jeg forventet en lidt mere gennemtænkt løsning – f.eks. en snor eller en mere diskret binding, som man ser hos andre. Det er en lille ting, men det trækker lidt ned i en ellers rigtig god oplevelse.

Skønne vare , hurtig levering 🌸
Har kun haft gode oplevelser, har efterhånden handlet en del d
Hos jer . 🌸

Antwoord van Okholm Studio
Fine, fine blomster. Jeg skal meget tæt på for at se at mine tulipaner er kunstige. SÅ SMUKKE

Antwoord van Okholm Studio
Blomsterne kom som forventet og ser ud som forventet (ikke frisk blomster) men super flotte kunstige :-)

Antwoord van Okholm Studio
Hurtig levering og utrolig flotte samt realistiske blomster! Jeg har købt, tulipaner, solsikker, valmuer og liljer. Elsker dem alle ♥️

Antwoord van Okholm Studio
Deres kundeservice er virkelig god, og oftest er der hurtig afsendelse. Blomsterne modtages, fint indpakket med en lille seddel så man virkelig føler sig forkælet. De har ligeledes billig fragt. Så man sagtens kan bestille bare en enkelt blomst uden at en stor del går til fragt. 15 kr fast, og gratis over (mener det er 500 kr)
Vil til enhver tid anbefale Okholm, dette har jeg allerede gjort, og mine veninder elsker dem lige så meget som mig 🥰

Antwoord van Okholm Studio
Super fin service. Fik “omdirigeret” min ordre, så min datter modtog blomsterne! Har selv 10 tulipaner og er SÅ glad for dem og min datter synes de er så flotte. Så jeg synes hun skulle have en buket, i en anledning som hun altid vil huske. Og de tulipaner følger hende ❤️🙏

Antwoord van Okholm Studio
Lees meer over geverifieerde reviews.