Nedad nistor (bartender) er en virkelig forstående medarbejder vil hjælpe sine kunder til hver en tid. Han er glad imødekommende, og snakker fra hjertet. Man kan mærke som menneske og ikke bare s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Egentlig et dejligt sted. Men selvom der er flere på arbejde er der kun en der serverer. Kunder får udleveret klude så de selv kan tørre deres bord af. Lørdag eftermiddag på Vesterbrogade, og bordene... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Eg har vært i old irish bergen 3 gange og 3 gangen ble eg banka av vekterene. Eg gjekk bort til vektere berre for å snakke siden vi ble kasta ut rett etter vi kjøpte drikke og va vi inne berr... Toon meer
Var til julefrokost i Frederiksberg afdelingen i går, hvis man kunne give minus points ville jeg gøre det. Fadøls anlægget var i stykker, så ingen speciel øl, kun 1 toilet åbent og det var super koldt... Toon meer
The Old Irish Pub er Danmarks største familieejede pubkæde og kom til verden i 2013, hvor den første pub Mulligan's Irish Pub åbnede. Det stærke koncept, som vi kender det i dag, stammer tilbage fra Mulligan's, og kan nu findes 22 steder i Danmark og 4 i Norge - og med mange flere på vej. Vores hovedkontor er samlet på Skandinaviens største pub, som er lokaliseret i København. Vi står blandt andet for: Mangfoldighed og plads til diversitet, hyggelig og hjemlig atmosfære og ambitionen om at levere et stærkt produkt uge efter uge. Hos os får du: Lov til at gå på opdagelse i vores store udvalg af øl, drinks og cocktails, live musik, koncerter og DJ og de største sportsoplevelser i de perfekte omgivelser. Find os her: 🇩🇰 Fyn: Odense 🇩🇰 Jylland: Esbjerg, Fredericia, Frederikshavn, Herning, Kolding, Randers, Vejle, Aalborg, Aarhus 🇩🇰 Sjælland: Helsingør, Hillerød, Holbæk, Køge, Lyngby, Næstved, Roskilde, Slagelse Vordingborg, Amager, Frederiksberg, Vesterbrogade (ved Tivoli) 🇳🇴 Norge: Oslo, Skien, Klingenberg, Drammen, Moss, Kristiansand, Stavanger 🇫🇮
Denemarken
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Felt like being back at home with welcoming staff great prices and fantastic atmosphere
Det er godt og der er god menneske
Old irish pib Hillerød er et klamt sted. Der er klistret overalt du går, og sikkerhedsvagterne er meget magtliderlige. Det er specielt en med slikhår, omkring 180 cm, som ødelægger det hele

Antwoord van The Old Irish Pub
Hillerød d.d dej har sin egen playliste og er ej lydhør for ønsker

Antwoord van The Old Irish Pub
Amazing pub! Felt like home! Sam is an excellent bartender who was welcoming from the minute we walked in. Oh did I mention how good the guiness is!
Åndsvagt “ingen kasket på irish Hillerød” fald ned for jeres hest. I er et discount bodega som vanære udtrykket “PUB” jeres latterlige vagt ville ikke engang udbyde hvorfor man ikke må have kasket på. Ego på størrelse med Antarktis og et prestigeniveu med Nakskov… møg ringe sted

Antwoord van The Old Irish Pub
Mest uduelige sted nogle sinde. Forskels behandling troede jeg vi var kommet fra, men åbenbart ikke. 0 stjerner til vagterne herfra. En stor flok liderlige mænd, som intet selvværd i livet har. Kan ikke anbefale det sted til nogle

Antwoord van The Old Irish Pub
Vi er cirka 51 mennesker til julefrokost i februar måned de har ikke styr på garderoben at den indgår i vores aftale så nogen betaler for deres frakker så bliver der serveret div mad der er kun kød til lidt over halvdelen af de mennesker der er der der er fri bar med kun 1 ung pige i bare som kæmper en desperat kamp for 51 mennesker det fandmer en joke lad vær med at bestille noget i det møg selskab de snyder og bedrager føj

Hej.
Jeg har nu forsøgt at etablere en ordentlig korrespondence med jer hos Old Irish FRB.
For et år siden gav i min jakke væk til en anden person hvilket forårsagede at jeg måtte købe ny jakke, nye nøgler, hue og AirPods.
Jeg mindes at det var i september, hvor jeg langt om længe fik et opkald af en kvinde som repræsenterede jer. Hun erkendte at det var jeres fejl og tog fuldt ansvar på jeres vegne, derudover lovede hun mig en godtgørelse på 2000kr.
Jeg var glad og tænkte at jeg endeligt kunne ligge det her mareridt på hylden, trods beløbet kun dækker halvdelen af de ejendele som jeg mistede.
Nu står jeg knapt et halvt år senere og har ikke set en rød reje, trods jeg sendte jer mine bankoplysninger gennem Messenger, samme dag, hvor der også blev bekræftet at i havde modtaget dem.
Jeg ved simpelthen ikke hvordan jeg kan sige det mere, i holder mig jo simpelthen for nar.
Jeg er fortsat meget vred og skuffet over jeres uprofessionelle håndtering af hele situationen, og venter stadigvæk på at den ydmyge godtgørelse tikker ind på min konto.
Jeg stopper ikke med at prøve at tage kontakt til jer, før jeg ser de penge, så det hjælper ikke at ignorere mig og håbe på at jeg forsvinder.

Antwoord van The Old Irish Pub
Julefrokost på Old Irish Amager. Gør det aldrig igen!
Vi var et selskab på 45 pers.
Kø til garderobe, kun én til at tage imod alle jakker, og alle ankommer jo på samme tid kl. 18.
Garderoben kostede også noget, måske man kunne have inkluderet det i julefrokostpakken, så mine medarbejdere ikke skulle punge ud selv. Det kunne samtidig have sparet tid.
Urimelig lang kø til baren mellem 18-22, som var der vi havde købt fri bar til.
Kø til maden.
Kø, Kø, Kø. 15-20 min hver gang. Det må kunne løses på en anden måde.
Maden var ok, middelmådig, men der var så mørkt ved buffeten, at man ikke rigtig kunne se hvad det var.
Vi spurgte ind til at forlænge den frie bar for vores medarbejdere, da de jo havde brugt det meste tid på at stå i kø, men det kunne ikke lade sig gøre. Vi fik 3 flasker som kompensation til 45 mennesker.
Jeg har efterfølgende skrevet 3 mails til Old Irish, men har ikke fået så meget som et undskyld - de svarer mig overhovedet ikke!

Mega god garderobe kan klart anbefales 5 stars

Antwoord van The Old Irish Pub
Helt hinsides oppførsel fra både vektere og ansatte. Vi var ute på byen for å kose oss, halvparten av oss var edrue, og vi fikk vært inne på lokalet i kanskje 20 minutter før noen av oss blir beskyldt for å ta med medbrakt alkohol og vektere gjør da en ulovlig ransakelse av veske som er med oss, her finner de selvfølgelig ingenting og personen som blir beskyldt er klinkende edru. Senere på kvelden etter at noen av våre venner er blitt kastet ut kommer velkterene tilbake til oss og kaster resten av oss ut da vi blir beskyldt i plenum foran andre for å ta dop ved ett bord og dette var visst video av, men vi ble nektet å så dette. Utrolig nok klarte dem ikke ta oss på tomannshånd for å beskylde oss, men det måtte bli tatt opp i plenum slik at flere fikk med seg hendelsen. Vi tilbydde oss både blåsetest og blodprøver og sa at vi er edru og kjører bil. De sa at dette ikke var nødvendige og at vi bare måtte komme oss ut. Vektere har vell også meldeplikt dersom noen begår lovbrudd på demmes vakt, noe som ikke ble overholdt.

Vi var til julefrokost på Damhuskroen d. 13-1-24
Maden var elendig.
Kold, løb tør for flødekartofler, blev hurtigt pakket sammen.
Vi skulle være der kl. 18
Kl. 18. Stod maden allerede klar. 🤔
Ubehageligt sted, gik efter kort tid. Der var så ulækkert. Og personalet var virkelig ubehagelige.
Der var klumper i en af de juice, bartenderne brugte til en drink, og servede til en kunde..
Synes altså ikke i orden.

Antwoord van The Old Irish Pub
Hvis du gerne vil have spindelvæv i dine drinks, tisse uden toiletbrætte og toiletpapir, gå i konstant panik for at falde gennem gulvet, ikke kunne komme ud i tilfælde af brænd, da branddøre ikke virker og nødudgange er spærret OG være bange for at få et tag i hovedet anytime, fordi det er utæt og drypper ned. Så er the old irish pub Næstved lige stedet for dig!;)
Dette var den stand pubben var i, da min veninde og jeg 1. Juledag gav 100kr for indgang, til the old irish pub Næstved. Da jeg kontaktede old irish pub efterfølgende, fik jeg et gavekort på 500kr for at holde min mund, og en besked om at de selvfølgelig ville kigge på det.
Men de er jo selvfølgelig kun ude på at tjene penge, og folks sundhed og sikkerhed er da så ligegyldigt som deres “rengøring”
Nytårsaften tager min veninde og jeg derned, og giver igen penge for at komme ind. Den eneste ændring er at der er kommet et par toiletbrætte på, men ellers er alt som det plejer.
Da vi skal i baren for at forsøge at bruge vores hold kæft penge, får vi at vide at det kan kun lade sig gøre at bruge et gavekort hos dem, hvis man rammer det PRÆCISE beløb. Så altså, 500kr skal vi bruge på en gang, og vi kan IKKE bruge f.eks 501kr, så er det ikke gyldigt.
Vi betaler for vores drikkevare, da det er en tabt kamp at forklare nogen mennesker dernede, at det er imod den lovgivning vi i Danmark har. Ikke at gøre opmærksom på dette.
Vi betaler 200kr for drinks, UDEN sirup i sodavanden. Og det tager 20 min at få nye drinks, og du skal ikke regne med venlighed eller service fra nogle af de mennesker der står dernede.
Men hvem ville også nyde at være på arbejde, et sted der er sundhedsskadeligt og pissehamrende farligt.
Så hvis I nogensinde overvejer at ville falde igennem et gulv, få et loft i hovedet eller brænde inde, så er the old irish pub Næstved your Home, away from Home🫶🏼

Antwoord van The Old Irish Pub
Not sure, if we are in 21st century.
I am from india. In 2020, me and my friend planned to visit this place around 11pm. I ignored that time, assuming it might be one of the case. I had the same experience in November 2023.. there was long queue for entry.. we were in the middle of the que and, there was Chinese couple before us. Pub security allowed all the white skin people before us and after us..Chinese and Indians asked to stand aside. They said it's full.. this is Rediculous..will never visit, thr Iris pub anywhere in the world.
Racism still exists!!!

Antwoord van The Old Irish Pub
Min veninde og jeg havde en super aften, men da pub'en lukkede og vi skulle hente vores jakker og tasker, oplyste garderobepigen, at min jakke allerede var udleveret til en gæst, selvom jeg stod med mit nummer i hånden. De kunne ikke gøre noget i situationen, men bad mig skrive til dem dagen efter, dvs. jeg måtte gå hjem uden overtøj. Efter at have skrevet til dem i mere end en måned, med både tidsstempler, kvittering for køb af ny jakke m.m., får man indtrykket af at de ikke gider at gøre noget ved problemet de har skabt. De vil hellere løbe fra regningen end at mande sig op og gøre noget ved det. Deres moral er RÅDDEN. Hold jer langt væk, I får intet ud af at prøve at finde en fælles løsning med dem, man får kun radiostilhed. Jeg håber at alle hos The Old Irish Frederiksberg SKAMMER jer. Simpelthen en elendig håndtering af en situation I har skabt, føj!
Opdatering 23/1: Efter meget langsommelig dialog, samt at jeg også har skrevet til personen der har kommenteret på dette opslag som heller ikke svarede, har jeg været nødsaget til at oprette en sag hos Ankenævnet. Old Irish NÆGTER at gøre noget ved det problem de har skabt. De er helt stille. Jeg er målløs over deres mangel på respekt for deres gæster. Jeg håber at folk læser min historie og dermed holder sig LANGT VÆK fra Old Irish koncernen. Som bonus info kan jeg oplyse, at en bekendt var taget forbi samme klub forleden i mangel på bedre viden, og hun oplevede også at de denne gang var ved at udlevere en forkert jakke til hende, heldigvis havde de ikke dummet sig nok endnu, og kunne derfor udlevere hendes egen jakke til hende efter det blev påpeget. De har ikke lært af deres fejl.

Antwoord van The Old Irish Pub
Lees meer over geverifieerde reviews.