Dejligt at møde små, kvalitetsbevidste importører, og så er Grækenland et skønt land, jeg gerne vil støtte! Olivenolien smager og dufter helt rigtigt, farven er gyldengrøn og jeg kan lide tanken om, a... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg har handlet hos Dimitrios flere gange og man får den bedste service HVER gang. Er fast kunde og køber aldrig honning i supermarkederne mere. • Altid venlig og hurtig respons • Lynhurtig le... Toon meer
Super response vedrørende leveringsfejl Leverance i 2 separate pakker. Kun 1 pakke blev annonceret fra transportør, så jeg kom hjem med halvdelen af ordren. Sendte sms til Oliven og spurgte t... Toon meer
Jeg vil klart anbefale Oliven v/Dimitrios. Jeg er ofte i sidste øjeblik med mangw ting. Denne gang indkøb til fødselsdag til en gavekurv med græske specialiteter. Udfra andres udtalelser om hurtig le... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Om Oiven: Oliven er et importfirma med hovedsæde på Fyn, som blev grundlagt i 2013 med importen af en førsteklasses koldpresset ekstra jomfruolivenolie fra Peloponnes i Grækenland. Siden har vi udvidet varesortimentet med en serie af kvalitetsprodukter fra hele Grækenland. I serien indgår ekstra jomfru olivenolie fra Kreta, oliven, græsk vin, Chios mastic, økologisk safran fra Kozani, Mythos øl, ouzo og mange flere delikatesser. Alle vore produkter bliver nøje udvalgt på rundrejser til småproducenter i hele landet og skal leve op til vores høje krav om kvalitet, udsøgt autentisk smag og for så vidt muligt være uden kunstige tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Det ligger os meget på sinde, at alle vores produkter er så naturlige som overhovedet muligt og fremstår rene og smagfulde. oLIVen er garant for en bid af det autentiske Grækenland. For smagen af sol og sommer.
Contactgegevens
Balslevvej 54, 5592, Ejby, Denemarken
- 25 71 15 44
- info@oliven-fyn.dk
- olivenfyn.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hurtig levering og fantastisk vin 🍷🍷
Høj kvalitet af produkter
Nemt og hurtigt samt et fint udvalg af kvalitetsvine, oliven, olivenolie, balsamico mv.
Vores go-to til olivenolie
Altid hurtig ekspedering og levering! Kun kvalitets vare, der smager super godt.
Dejlig olie😁
God service og hurtig levering
Vi er meget glade for at have fundet Oliven. Den rosé vin vi køber, er den eneste min mand kan drikke. Altid god service og hurtig levering😊🍷
Lækre produkter og fantastisk service!
Dejlig olie hurtig levering
God service og hurtig levering
Hurtig betjening
Hurtig betjening. Og lækre vare. Fandt dem ved en tilfældighed. Og har bestilt der to gange nu. Så herfra min familie for de 5 store stjerner.
Super lækre produkter og fantastisk …
Super lækre produkter og fantastisk service.
Kan varmt anbefales.
Hurtig ekspidition
Nemt at bestille de gode produkter og…
Nemt at bestille de gode produkter og virkelig hurtig levering.
Har bestilt olivenolie to gange fra…
Har bestilt olivenolie to gange fra denne side. Kvaliteten er bare bedre og mulighed for at købe store portioner.
Kvalitet koster lidt ekstra. Men har stor indflydelse på madlavningen
Klar anbefaling herfra
Har købt 5 liter jomfru oliven olie som…
Har købt 5 liter jomfru oliven olie som skulle være ren koldpresset oliven olie.
Efter en køleskabs test var halvdelen af olien fake dvs det er blandet med andre olier som jeg ikke kender.
Sikke engang snyd….
Mvh
Ib

Antwoord van Oliven v/Dimitrios Konstantis
Lees meer over geverifieerde reviews.