Olivia Amsterdam

Haha....🤔 website trustpilot zegt uitstekend. Truien zijn laat geleverd. Slechte maatvoering. Ander motief en kleuren en ander materiaal. Olivia doet chic aan maar levert wat anders.... Toon meer

Nou de bestelling netjes binnen 2 weken binnen. 80,- down the drain! 1 trui op de foto van bestellen een leuke gebreide trui met gehaakte bloemenpatroon. Binnengekregen een of andere rare synt... Toon meer

Aangezien 0 sterren geen optie is, één ster. Maar echt, ze verdienen 0. Zoals vele anderen hier opgelicht met de aankoop van een oerlelijke kersttrui van erbarmelijke, goedkope kwaliteit. Geen enke... Toon meer

Op 20 december besteld. Twee kersttruien. Onduidelijk was dat dit allemaal kennelijk uit China moet komen. Weken wachten en afgelopen vrijdag ineens een mail dat de bestelling geleverd wordt. Niet t... Toon meer

1. Kledingwinkel

De beste fashion trends in Nederland & België

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Van alles geprobeerd om retour te…

Van alles geprobeerd om retour te zenden ....accoord gegaan met 50% korting en vervolgens krijg ik een mail dat ik niets bij hun heb gekocht maar bij olivia,s ( let op de s ) winkel ?? Ze gaan schuil onder allerlei namen van websites !!
Terwijl ze in de 1e mail aangeven begrip te hebben voor mijn retour en ze een adres door geven uit Cina en nu mailen ze dat ze importeren uit Noorwegen ! Mooie cassus voor Kees van der Spek !

8 januari 2024

Het is een Chinese dropshipper

Het is een Chinese dropshipper, er is niets Amsterdams aan.
De giletjes zijn een soort vuilniszakken met een lang lint aan de achterkant. Terugzenden resulteert in dat je ze retour afzender krijgen, je krijgt ze gewoon terug!
Als je terug wilt sturen krijg je 10% korting, dus altijd aanvragen.
Maar je kunt ook 30% korting krijgen, gewoon doorzeuren.
Voorheen heetten ze Shopvy.

“Moet ik betalen voor mijn retourzending?
Ja, alle klanten zijn zelf verantwoordelijk voor de kosten van hun retourzending. De kosten kunnen variëren afhankelijk van uw locatie tussen de €15 en €28. Wij raden u aan uw retourzending met een Track & Trace te verzenden, aangezien wij geen verantwoordelijkheid kunnen aanvaarden voor zoekgeraakte retourzendingen. Contacteer voordat u uw bestelling retourneert altijd even de klantenservice voor een retourformulier!”

4 december 2023

Typische Chinese shit

Wat een oplichting. Inderdaad een super low budget geprinte sweater ontvangen in plaats van een gebreide kersttrui. Die durf je niet eens in de kledingcontainer te gooien!
Bye Olivia, we wil never 'meet' again.

4 januari 2024

Hier helaas dezelfde ervaring

Hier helaas dezelfde ervaring, kerst trui die bedrukt is ipv gehaakt. En meer dan 4 weken voor levering uit China dus... Te lelijk voor woorden deze trui, eens maar nooit meer dat ik hier iets bestel.

5 januari 2024

Het is dat je niet 0 sterren kunt…

Het is dat je niet 0 sterren kunt geven. Zelfde ervaring als hier al eerder gegeven werden.. Die kersttrui is een lachertje. Is denk 2,50 waard. En je kunt altijd je geld terugkrijgen. Maar niet in de sale.
Zeer ernstig. Echt bekocht.

5 januari 2024

Nou ja zeg, ultra slecht

Nou ja zeg. Eerst komt mijn bestelling 4 weken later dan beloofd, vervolgens blijkt mijn mooie gehaakte kerstrui weliswaar een trui te zijn, maar dan met een hele slechte foto van gehaakte kerstbomen. Serieus???

3 januari 2024

Ik heb mijn kersttrui ontvangen

Ik heb mijn kersttrui ontvangen. Blijkt de trui niet te bestaan uit gehaakte kerstboompjes, maar uit een fotoprint van gehaakte kerstboompje. Zo lelijk. Zo in de maling genomen, dat ik er haast de slappe lach van krijg. Dat was eens maar nooit weer.

2 januari 2024

Wat een enorm k.

Wat een enorm k.. bedrijf. Ze dwepen met binnen 24 uur in huis, aan mijn hoela. Nu 4 weken later nog niks binnen. Nu afwachten wat voor bagger ik in huis krijg uit Bangladesh door kinder handjes gemaakt. Ik had veel beter moeten opletten. PURE OPLICHTERS!

31 december 2023

Dit bedrijf heette eerst My Lisa

Dit bedrijf heette eerst My Lisa. Op 27 oktober een vest besteld nooit iets ontvangen. Diverse keren email gestuurd en geen antwoord. Contact formulier ingevuld ook geen antwoord. Als ik nu klik op het contact formulier kom ok op olivia's home terecht ook daar geen enkele reactie. Zeg maar dag tegen €45

27 oktober 2023

Ik heb 23 oktober een jurk met coltrui…

Ik heb 23 oktober een jurk met coltrui besteld. Op 6 november krijg ik een rok met trui van slechte kwaliteit en in een hele andere kleur ook.
Gemaild; in eerste instantie geen reactie. Nu na een paar weken blijven mailen, is er eindelijk mailcontact. Ook ik dacht dat het uit Amsterdam kwam maar is idd weer zo'n malafide bedrijf uit China. Ik kan hooguit 20% van mijn aankoopbedrag retour krijgen en krijg alleen 100% retour als ik het artikel teruggetuurd heb naar China. Ga ik dus niet doen want dan ben ik weer minimaal €11,50 kwijt en is er nog geen garantie dat ik mijn geld terug krijg. Via het mailcontact wat er is, halen ze het bloed onder je nagels vandaag. Maar het is nu een principekwestie geworden en ik blijf proberen.
Boodschap aan iedereen..........TRAP NIET IN DE MOOIE ADVERTENTIES!!!!!

22 november 2023

Oplichters 1 e klas!

Oplichters 1 e klas!! Trap er niet in via Instagram. Wacht al 2 mnd op een sweater en geen reactie! Overal waar Amsterdam achter staat en geen klarna accepteert is oplichterij!

21 november 2023

Zeer slecht

Zeer slecht. Het duurde zeker drie weken voor het artikel er was. Vervolgens voldeed het totaal niet aan de beschrijving en foto. En nu kan ik het niet retourneren, want het beleid klopt niet op de site. Oplichterij!

15 november 2023

Niet kopen op deze site het zijn…

Niet kopen op deze site het zijn oplichters! Bijna dagelijks gebeld vr een retourticket nooit geen reactie! Dus ik zit hier met kledij dat mij te groot zijn! Lees ook de reviews! Eenal slecht! Slechte website ooit! Nog nooit meegemaakt!

8 november 2023

Oplichters

Ik dacht dat dit een winkel in Amsterdam was, maar zodra ik besteld had, bleek het product uit China verstuurd te worden. Na 2 weken het eerste product van mijn bestelling ontvangen. Het is beschadigd. Ik heb ze gemaild en een bericht achtergelaten op de contactpagina, maar niemand reageert!

13 november 2023

Bestelling geplaatst

Bestelling geplaatst. Meerdere malen geprobeerd contact op te nemen gezien bestelling tot op heden niet aangekomen is. Er wordt niet gereageerd op mijn berichten. Bestelling is al betaald

1 november 2023

Zeer slecht!

Zeer slecht!! Trui besteld via deze website, nooit ontvangen. Meerdere keren gemaild maar geen reactie gekregen. Bestel hier niet!!

25 oktober 2023