Matchbiljettena levererades i god tid så att vi kunde skriva ut dem innan resan. Hotellet var funktionellt, låg dock i ett tråkigt område men nära till Metro,buss och tåg så det var lätt att ta sig t... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Tydlig hemsida. I grunden lite nervöst att man inte får biljetterna förrän någon dag innan själva matchen, men har fungerat bra varje gång (Manchester och Barcelona).
God dialog med OLKA om planlægning af en træningslejr i Spanien, Torremolinos. Fint program fra OLKA med rejseaktiviteter, tider m.m. Det 4-stjernede hotel Sandos Griego var en skuffelse. Spec... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Varje år reser över 50 000 resenärer med oss och vi strävar alltid efter att ge våra resenärer bästa möjliga service!
OLKA Sportresor grundades 1978 och är idag ett av få bolag som innehar högsta kreditvärdighet via UC. Vi är medlemmar i Svenska Resebyrå- och arrangörsföreningen och ställer höga resegarantier till Kammarkollegiet.
Masthamnsgatan 5, 413 27, Göteborg, Zweden
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Ryddig og profesjonell planlegging og oppfølging av vår treningsleir. Et lite minus for kvaliteten på hotellet.

Antwoord van OLKA Sportresor
Väldigt bra ställe att ha träningsläger på! Flensburg är trevlig stad att besöka.

Antwoord van OLKA Sportresor
Smidigt booking flow, præcis kommunikation og helt generelt en rigtig god kundeoplevelse.
Desværre var selve billetterne/pladserne til kampen med begrænset udsyn, da det var på række 2 bag et hegn. Dette var skuffende. Det er sikker uden for OLKA indflydelse - men stadig skuffende da netop fodboldkampen var hovedformålet med rejsen.
Derfor kun 4 stjerner og ikke 5 stjerner.

Antwoord van OLKA Sportresor
Smidig process från början till slut. Var lite nojig innan jag köpte biljetterna, men kunde inte blivit nöjdare! Kommer absolut både rekommendera andra och använda igen.

Antwoord van OLKA Sportresor
Var afsted i weekenden 21.-22. marts for at se Queens Park - Portsmouth og Tottenham - Nottingham F. Pladserne var fine og der fulgte en voucher med til stadion tour på White Hart Lane, hvilket godt kan anbefales. Et lille minus var ekstremt lille benplads på Loftus Road. Ikke noget for en hvis man har lange ben😀Billetterne kom som aftalt og virkede perfekt. Så alt i alt en god oplevelse. Tak for det.

Antwoord van OLKA Sportresor
OLKA var svært god på å tilrettelegge treningsleir for oss på relativt kort varsel. Vi var en gruppe på totalt 37 personer, og det var 7 uker til avreise.
Vi fikk et bra hotell med god plassering. Trygt og sentralt, og ved stranden.
Vi fikk fine og gode treningsfasiliteter.
Vi fikk treningskamper.
Vi fikk kampbilletter til Camp Nou.
OLKA sørget også for at sin lokale samarbeidspartner stilte med lokal representant, som møtte oss ved ankomst til flyplassen, og som også var med til treningsfasiliteter og treningskamper. Veldig bra!

Antwoord van OLKA Sportresor
Jeg vil gerne VARMT anbefale OLKA Sportresor.
Dejlig nemt at bestille billetter. Jeg begik en kæmpe brøler og fik bestilt forkert til Tottenham mod Atl.Madrid. Troede jeg havde bestilt lounge billetter, men nej. Kontaktede OLKA kundeservice som uden ekstra betaling ændrede mine billetter med et smil. Kæmpe tak til jer. Ikke sidste gang jeg bruger OLKA.

Antwoord van OLKA Sportresor
Bra tilrettelagt og fulgt opp, alt gikk helt problemfritt. Utstyrsrom fra Olka på hotellet, alt vi trengte ++

Antwoord van OLKA Sportresor
Priset är vad det är men man får vad som utlovas. Biljetterna till Liverpool-Galatasaray levererades drygt två dygn före matchen, Olka skickade flera mail om vad som ingick och hur allt funkade på plats. Dessutom var det snyggt av dem att påminna om att man numera behöver inresetillstånd när man åker till UK.

Rigtig godt.
Det fungerer helt perfekt.
Og så er i til at få fat i hvis man er i tvivl om noget.
Tak for en god oplevelse

Antwoord van OLKA Sportresor
Super smidigt beställde fotbollsbiljetter fick bekräftelse direkt sen kom biljetterna på mail 3 dagar innan matchen. Super nöjd kommer definitivt boka igen genom Olka och kan rekommenderas

Antwoord van OLKA Sportresor
Fungerade ok med bokningen, vi hade lite diskussion ang offerten och priserna, men det löste sig tillslut. Däremot var hotellet vi bodde på inte alls vad vi förväntat oss, maten jättedålig och hotellägaren inte särskilt trevlig. Så vi kommer inte åka tillbaka dit i alla fall

Antwoord van OLKA Sportresor
Bra flyg, bra platser på Emirates, hotellet funkade, dock väldigt trångt i toalett/duschutrymmet

Antwoord van OLKA Sportresor
Enkelt och smidigt att beställa biljetter på hemsidan och allt funkade klockrent vid fotbollsarenan i Valencia. Första gången för mig på en la liga match.

Antwoord van OLKA Sportresor
Bra service, enkelt att boka och vi fick bra biljetter tillsammans. Det enda som drar ner betyget från en 5:a är att biljetterna kom samma dag som matchen. Det skapar en oro att stå i Paris och ha betalat för biljetter som inte kommit och behöva ringa och fråga efter dem. OLKa var lugna och sa att de kommer, vilket var skönt. Kommer att köpa resor med OLKA framöver, för det var en trevlig upplevelse och hela familjen var väldigt nöjda.

Antwoord van OLKA Sportresor
Lees meer over geverifieerde reviews.