OLKA Sportresor Reviews 1.640

TrustScore 4.5 uit 5

4,6

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Matchbiljettena levererades i god tid så att vi kunde skriva ut dem innan resan. Hotellet var funktionellt, låg dock i ett tråkigt område men nära till Metro,buss och tåg så det var lätt att ta sig t... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tydlig hemsida. I grunden lite nervöst att man inte får biljetterna förrän någon dag innan själva matchen, men har fungerat bra varje gång (Manchester och Barcelona).

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God dialog med OLKA om planlægning af en træningslejr i Spanien, Torremolinos. Fint program fra OLKA med rejseaktiviteter, tider m.m. Det 4-stjernede hotel Sandos Griego var en skuffelse. Spec... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Priset är vad det är men man får vad som utlovas. Biljetterna till Liverpool-Galatasaray levererades drygt två dygn före matchen, Olka skickade flera mail om vad som ingick och hur allt funkade på pla... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Touroperator
  2. Sporttourbedrijf

Over OLKA Sportresor

Geschreven door het bedrijf

OLKA Sportresor arrangerar träningsläger, cuper, konferensresor & fotbollsresor! Hos oss bokar du sportresor i världsklass, även Formel 1- & tennis-resor.

Varje år reser över 50 000 resenärer med oss och vi strävar alltid efter att ge våra resenärer bästa möjliga service!

OLKA Sportresor grundades 1978 och är idag ett av få bolag som innehar högsta kreditvärdighet via UC. Vi är medlemmar i Svenska Resebyrå- och arrangörsföreningen och ställer höga resegarantier till Kammarkollegiet.

Välkommen till OLKA

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag gav biljetter till min sambo som…

Jag gav biljetter till min sambo som fyllde 25 (Chelsea-Everton). Upplevelsen var fantastisk, inte bara att de vann med 2-0 utan jag fick tillgång till biljetterna ca 5 dagar innan avresa vilket lugnade min stress lite. Jag va först osäker på om jag skulle få biljetterna men det var väldigt smidigt. Jag har även en vän som rekommenderade att köpa via OLKA och för oss har det iallafall gått jättebra och skulle även rekommendera detta till andra. Köpte endast biljetterna och inte paket med flyg och hotell. Skulle rekommendera att bo på Stanford Bridge hotel som vi gjorde, endast ca 1 min promenad till arenan.

16 december 2025
Logo OLKA Sportresor

Antwoord van OLKA Sportresor

Hej Denisa!

Tusen tack för ditt fantastiska omdöme — och vilken fin 25-årspresent! Underbart att höra att er resa till Stamford Bridge blev en sådan fullträff, både med smidiga biljetter i god tid och en 2–0-seger att fira.

Så roligt också att ni blev rekommenderade av en vän och nu själva vill rekommendera oss vidare — det betyder mycket för oss. Och vilket bra val med hotellet precis vid arenan, det gör verkligen matchdagen extra enkel och rolig.

Vi hoppas att få hjälpa er nästa gång det är dags för en ny fotbollsupplevelse!

High five!
Team OLKA Sportresor

Bästa biljett agenten

Bästa biljett agenten. Tydlig information och kommunikation från bokning till resa. Kändes tryggt och proffsigt.

13 december 2025
Logo OLKA Sportresor

Antwoord van OLKA Sportresor

Hej Anneli!

Stort tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att både informationen och kommunikationen från bokning till resa gav en trygg och proffsig känsla hela vägen.

Hoppas ni hade en riktigt härlig matchdag på Stamford Bridge och njöt av Chelseas seger!

High five!
Team OLKA Sportresor

Lazio-Juventus

Var i Rom och tittade på Lazio- Juventus.
Bra service från Olka vid telefonkontakt. Biljetterna levereras på utsatt tid. Och platser precis där vi hade beställt.

29 oktober 2025

Mycket bra information

Mycket bra information genom hela processen. Ja, biljetterna kom mindre än ett dygn innan matchen men inget OLKA kunnat påverka. Men kändes ändå tryggt då informationen varit tydlig. Mycket nöjd!

22 november 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.