Gratis levering af Line gulvtæppe. Hos Vestergård møbler skulle jeg have betalt 600 kr. Meget serviceorientetet medarbejder, der holdt mig uptodate om levering, under snevejret her i februar 2026... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kontaktet Olsson vedr. salgsannonce i sept. 2026. Køb af 2 Y stole. Hurtig levering og god service med at bringe dem til min hoveddør (30 m flisegang) uden beregning
Bedrijf heeft geantwoord
God service Måske ikke den hurtigste levering men den beste pris som ligge så lange ned i pris at du spare flere 1000kr ved at handel hos denne leverandør 🤩🤩🤩🤩🤩
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg bestilte et produkt som i følge hjemmesiden skulle have op til 12 ugers levering. Dette var en søndag morgen. Om tirsdagen samme uge kommer en flink mand forbi med produktet efter et telefonopkald... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Olsson Møbler har siden 1889 forsynet de Danske hjem med sofaer, borde og stole. Med sikker sans for håndværk og design har Olsson Møbler formået at tiltrække den kræsne forbruger der interesserer sig for funktionelle og tidløse designmøbler. Olsson Møbler har i dag møbelhus i København, som siden 1932 har ligget på Søtorvet med udsigt til søerne, samt i Rudersdal – Birkerød som holder til huse i 3 etagers bygning på Mølledamsvej 2. Er du på udkig efter alle klassikerne og det sidste nye i designmøbler, så kontakt et af vores huse. Vi leverer i hele Danmark.
Mølledamsvej 2, 3460, Birkerød, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hurtig leveringstid, fantastisk venlig medarbejder der hjalp med opbæring og udpakning (jeg er 79 år så det var dejligt med den hjælp)og betaling af varen efter afleveringen.

Antwoord van Olsson Møbler
Bestilte fem 7'er-stole (Fritz Hansen 3107) i Olsson Møblers webshop. Disse stole kan fås i mange variationer - de kan fx fås med forskellige overflader på stel og træskal. Træskallen kan leveres i klarlakeret finér, eller lakeret i mange forskellige farver. Derudover kan de farvede træskaller fås med to forskellige overflader – den ene glat, og den anden med en synlig træstruktur i overfladen. Stolene kan også fås med forskellige slags fødder.
De bestilte stole skulle produceres efter ordre (i Polen), og derfor var der 6-8 ugers leveringstid. Ikke ideelt, men da vi skulle have fem forskellige farver, var der lille sandsynlighed for at finde dem alle på lager ét og samme sted, og Olsson Møblers pris var skarp i forhold til både “producentens anbefalede pris”, og andre møbelforretninger der sælger disse stole.
I Olsson Møblers webshop bestilte vi de fem stole i den udgave som Olsson Møbler kalder “lazur”, dvs. en farvelakeret stol, hvor man stadig kan se en træstuktur i overfladen (Fritz Hansen kalder det selv “Farvet finer / Ask”). På produktsiden kan man vælge farve på træskallen, men man kan ikke lave andre tilpasninger (fx farve på stel, eller type af fødder). Produktsiden var med forkromede stel, hvilket var det vi ville have, så det var ikke noget problem. Vi ville gerne have fødder med filtdupper, hvilket vi først kom i tanke om, at vi ikke havde fået mulighed for at vælge, kort efter vi havde bestilt. Heldigvis blev det ordnet uden problemer, og uden merpris, ved et telefonopkald til Olsson Møbler.
Som sagt fås stolen også (i samme farver) i en udgave med glat overflade, som Fritz Hansen selv kalder “Lakeret finer” (træskallen har fået et tykkere lag grunding før lakeringen). I Olsson Møblers webshop fandtes denne udgave på en separat produktside, her kaldet “Lak”, til 100 kr. mere, men det var altså ikke den vi bestilte. Stolene skulle bruges sammen med et rundt, skulpturelt udformet, spisebord i sortlakeret ask – ligeledes med synlig træåre-struktur. Derudover kunne alle i familien bedst lide materiale-ærligheden i, at man kan se at skallen er lavet af træ, så der var flere grunde til at vi havde valgt udgaven med synlig træåre-struktur.
Efter leveringen (som indgik i prisen for stolene), kunne vi konstatere at de leverede stole var i de rigtige farver, men i udgaven uden synlig træstruktur. Vi kontaktede derfor Olsson Møbler, som var hurtige til at svare, og erkende at fejlen var deres. De tilbød at tage de leverede stole retur, og bestille de rigtige i stedet. Dette ville dog medføre en ny omgang leveringstid på 6-8 uger. Efter noget kommunikation frem og tilbage, valgte vi at beholde de leverede stole, mod et lille nedslag i prisen. Det mest afgørende i denne beslutning var dog, at vi ikke ville vente yderligere 6-8 uger på at få vores stole.
Bedømmelsen ovenfor er et udtryk for at Olsson Møbler lavede en menneskelig fejl, men også gjorde hvad de kunne, for at rette op på den. Olsson Møbler var også service-mindede, da vi kort efter bestillingen, ønskede stolene leveret med andre fødder (med filtdupper).

Antwoord van Olsson Møbler
God kommunikation, gode priser og super hurtig levering- kan klart anbefale Olsson møbler👍

Antwoord van Olsson Møbler
God telefon og mailservice - hurtige svar på spørgsmål og imødekommende dialog. God service i forhold til reklamation og returforsendelse.

Antwoord van Olsson Møbler
Vores købsoplevelse var desværre ringe.
Skulle vente 1 måned på levering.
Fik da leveret forkert produkt og blev bedt om at vente minimum 3 uger mere på ny levering af det korrekte møbel.
I mellemtiden skulle vi afstemme tidspunkter og afvente en chauffør som kunne afhente det forkerte møbel.
Vi bad da om at returnere det i stedet for, da vi kunne købe samme møbel et andet sted med levering på 3 dage.
Det blev håndteret pænt og vi fik returneret pengene.
Men da tilbagebetaler Olsson Møbler for mange penge og derfor skal vi igen bruge mere tid på denne handel ved at tilbageføre penge.
Alt i alt en generel uprofessionel købs-oplevelse.
Sendte først mine konstruktive feedback til deres kundesupport for at undgå denne anmeldelse, men den ville de ikke respondere på.

Antwoord van Olsson Møbler
Endnu engang har jeg fået den bedste oplevelse af at handle med jer

Antwoord van Olsson Møbler
Vi er glade for vores y-stole! Gode priser og gratis levering, fin kundeservice som hjalp med vores spørgsmål på telefonen.
Chaufføren som leverede vores stole, var meget venlig og hjalp med at bære pakkerne til døren.
Vi er meget tilfredse!