Olyrabutik Reviews

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 83% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Firma niepoważna

Firma niepoważna , znowu pod moją opinią napisane jest , że znają moją sprawę , jednak nic nie robią w kierunku , żebym mogła odzyskać pieniądze za sukienkę . Ciągle meile pod tytułem, że mam odesłać sukienkę na wskazany adres czyli do Chin , albo częściowy zwrot pieniędzy tzn raz proponują 20 procent wartości , innym razem 30 procent wartości i jakieś bony na zakup towaru w ich sklepie . To są kpiny ze strony firmy . W żadnym wypadku nigdy więcej takich zakupów w takim sklepie .

24 september 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Firma niewiarygodna

Zamówiłam sukienkę ,która na zdjęciu wyglądała bardzo ładnie.Niestety otrzymałam sukienkę bardzo złej jakości uszytą na wzór tej na zdjęciu.Kiedy chciałam oddać pojawił się wielki problem.Najpierw są długie pisania esemesów.Kiedy prosiłam o adres zwrotny,proponowane są formy zastępcze.Póżniej okazało się ,ze jest to firma z Chin a nie żadna holenderska.Okazało się również ,że ten sam właściciel ma drugą firmę o nazwie elisa-moda,która działa na tej samej zasadzie .Stanowczo nie polecam i odradzam kupowanie z tych firm.Strony internetowe są zrobione zachęcająco,ale to wielka ściema

3 september 2026

Dzień dobry Pani Paulino,

dziękujemy za opinię i szczerze przepraszamy, że otrzymana sukienka nie spełniła Pani oczekiwań. Tak nie powinno być.

Ponownie przyjrzymy się Pani sprawie i skontaktujemy się z Panią bezpośrednio.

Pozdrawiamy serdecznie,

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Wsuwane sandały są bardzo wygodne i…

Wsuwane sandały są bardzo wygodne i łatwo się je zakłada. Doskonale sprawdzają się w codziennym użytkowaniu. Miałam kilka pytań związanych z zamówieniem, a obsługa klienta udzieliła szybkich i konkretnych odpowiedzi. Całe doświadczenie było naprawdę pozytywne, choć ogólnie dość standardowe.

5 juli 2026

Hi Blank J.,

Bardzo dziękujemy za Twoją opinię i miłe słowa o naszych sandałach oraz o obsłudze klienta! Cieszymy się, że codzienne noszenie sprawia Ci przyjemność i że nasz zespół mógł szybko odpowiedzieć na Twoje pytania dotyczące zamówienia.

Zależy nam na tym, aby jakość zawsze przewyższała oczekiwania, dlatego chętnie poznamy więcej szczegółów – napisz do nas na informacje@olyrabutik.com wraz z numerem zamówienia, a przyjrzymy się temu bliżej.

Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół Olyra Butik

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Loafersy ortopedyczne oferują…

Loafersy ortopedyczne oferują odpowiednie podparcie i są super wygodne do codziennego noszenia. Dobrze spełniają swoje zadanie. Ogólna jakość wydaje się raczej średnia, nic więcej.

7 mei 2026

Hi Edward,
Dziękujemy za miłe słowa! 😊 Cieszymy się, że loafersy ortopedyczne dobrze się sprawdzają w codziennym noszeniu i zapewniają odpowiednie podparcie.
Jeśli chciałbyś podzielić się dodatkowymi uwagami dotyczącymi jakości, napisz do nas na informacje@olyrabutik.com z numerem zamówienia – z chęcią to sprawdzimy.
Miłego dnia i dziękujemy za zaufanie!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Sukienka w stylu boho wygląda naprawdę…

Sukienka w stylu boho wygląda naprawdę ładnie i jest super wygodna do noszenia cały dzień. Materiał jest przyjemny w dotyku. Ogólnie robi raczej zwyczajne wrażenie, nic wyjątkowego.

6 mei 2026

Hi Karolina,
Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że sukienka w stylu boho dobrze leży i jest wygodna na cały dzień, choć rozumiemy, że ogólne wrażenie mogło być lepsze.
Chętnie dowiemy się więcej – napisz do nas na informacje@olyrabutik.com z numerem zamówienia, a przyjrzymy się temu bliżej.
Pozdrawiamy serdecznie,

Oversizowy top jest wygodny

Oversizowy top jest wygodny, a pracownicy działu obsługi klienta po raz kolejny udzielili mi sprawnej i pomocnej obsługi. Całe doświadczenie było w porządku, choć raczej standardowe.

18 juni 2026

Antwoord van Olyrabutik

Cześć Joanno, dziękujemy za podzielenie się opinią – bardzo nas cieszy, że oversizowy top okazał się wygodny, a nasz zespół obsługi klienta ponownie mógł Ci pomóc sprawnie i rzeczowo. Zależy nam, aby każde kolejne doświadczenie było dla Ciebie czymś więcej niż tylko standardowym, dlatego Twoja informacja zwrotna jest dla nas naprawdę cenna. Jeśli możemy jeszcze w czymś pomóc, napisz do nas na informacje@olyrabutik.com, podając numer zamówienia. Jeszcze raz dziękujemy, że jesteś z nami. Serdecznie pozdrawiamy, Zespół Olyra Butik

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Strój kąpielowy w kwiaty dobrze leży i…

Strój kąpielowy w kwiaty dobrze leży i wygląda podobnie jak na zdjęciach w internecie. Ogólnie jestem zadowolona, choć jakość sprawia raczej przeciętne wrażenie.

15 juni 2026

Cześć Mario,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią o kwiecistym stroju kąpielowym — cieszymy się, że dobrze leży i wygląda tak jak na zdjęciach. Jednocześnie bierzemy sobie do serca Twoją uwagę dotyczącą jakości i nieustannie pracujemy nad ulepszaniem naszych produktów.

Jeśli chcesz, abyśmy przyjrzeli się temu bliżej, napisz do nas na adres informacje@olyrabutik.com i podaj numer zamówienia — chętnie pomożemy.

Jeszcze raz dziękujemy za zakupy w Olyra Butik.

Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół Olyra Butik

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Sandały na platformie mają modny design…

Sandały na platformie mają modny design i idealnie pasują.

12 juni 2026

Antwoord van Olyrabutik

Cześć Katarzyno, bardzo dziękujemy za miłą opinię 😊 Cieszymy się, że sandały na platformie przypadły Ci do gustu — zarówno pod względem modnego wyglądu, jak i dopasowania. W razie pytań lub gdybyś czegoś potrzebowała, napisz do nas na informacje@olyrabutik.com i podaj numer zamówienia — chętnie pomożemy. Serdeczne pozdrowienia, The Olyra Butik Team

Dit is Trustpilot