De Enige Echte, Omer Istanbul Dental Center
Lieve mensen, mijn ervaring met Omer Istanbul Dental Center wil ik graag met jullie delen.
Dit is een eerlijk en open review, op basis van mijn ervaring en hoe ik het allemaal heb beleefd.
Ik heb heel mijn leven slechte tanden gehad. ik heb nooit openlijk mogen lachen. 3 jaar geleden begon ik ontstekingen te krijgen van mijn kiezen en binnen 1 week heb ik 3 kiezen moeten laten trekken in Nederland. ik wist nog niet van Omer istanbul dental center af.
ik was mijn gebit zo zat dat ik naar smile clinic in nederland ben gegaan en heb al mijn tanden laten trekken, zo gezegd zo gedaan, maar ik wist niet wat mij stond te wachten. ik heb 3 jaar met een tand prothese moeten dragen wat niet comfortabel was en erg pijnlijk was en koos ervoor om alleen mijn boven prothese te dragen. Ik was zo ongelukkig ik had 3 jaar lang al mijn favoriete eten moeten laten staan vanwege loszittende prothese.
in 2023 ben ik naar een implantloog gegaan in nederland en ik schrok van de prijs... ik hoorde wel eens geluiden over Istanbul met de beste tandheelkundige. zo ben ik op google gegaan en zocht ik naar de nr 1 dental in istanbul en kwam ik uit op Omer Istanbul Dental Center. Ik ben al hun revieuws gaan lezen ben op hun site gegaan en ik kreeg meteen een goed gevoel. 23 januari 2025 heb ik Omer Itanbul Dental Center via whatsapp benaderd. en ik kreeg meteen een reactie. en de instructies om wat fotos te maken van de binnenkant van mijn mond en dat wordt door een tandheelkundige arts kaakchirurg bekeken en beoordeeld. dat ging allemaal vrij snel en daarna krijg je een begeleider in je eigen taal of engels, en die begeleid jou gedurende proces. ik vind op het moment dat ik met omer Istanbul Dental Center in contact ben gekomen hebben zij mij de beste service verleend. Alles wat ze beloofden hebben ze waar gemaakt. vanaf het moment dat ik op de Airport ben aangekomen in Istanbul tot al mijn dagelijkse behandelingen en controles waren allemaal tot aan de puntjes verzorgd. Mijn hotel overnachtingen en mijn medische zorg was ontzettend hart verwarmend. ik heb het zo positief ervaren dat ik iedereen dit gun en wens om dat gevoel te ervaren zoals ik die heb mogen ervaren. mijn man was zo onder de indruk van mijn resultaat dat hij zelf ook het besluit heeft genomen zijn tanden te laten fixeren, door tanden knarsen kon hij bijna niet meer genieten van zijn eten en waren zijn tanden zo klein geworden dat hij alleen maar pijn had. maar toen hij mijn tanden zag zei hij meteen JA.. en heeft nu ook de mooiste tanden de mooiste smile net als ik.
Tandheelkundige Artsen, Personeel zijn echt lieve warme mensen en door hun liefde en zorg schrijf ik dit review, Wat een geweldige hoog opgeleide tandheelkundige Heeft Omer Istanbul Dental Center. Dank je wel Dr. Omer voor de beste service en de beste resultaat.