Niet professioneel en voeren niet uit wat beloofd is
Helaas een zeer slecht en ondermaats SEO bureau. Een half jaar traject afgesproken. Vrijwel alle items uit de overeenkomst zijn niet nagekomen. Links die geplaatst zijn ivm linkbuilding verdwijnen weer. On page SEO is aantoonbaar niet uitgevoerd. Beloofd advies is er amper geweest. Etc. Etc. Ik heb dit proberen te bespreken en tot een nette oplossing te komen maar helaas werd er nergens op in gegaan. Zowel tijdens het traject als achteraf. Er werd zelfs niet meer op mij gereageerd. Ik hou niet van plaatsen van slechte reviews maar ontkom er helaas niet aan. Vooral als waarschuwing voor andere ondernemers. Ga niet met dit bureau in zee.
Na aanleiding van de reactie van Ompro mijn verdere review en reactie: Ik ben akkoord gegaan met de algemene voorwaarden maar Ompro heeft niet geleverd wat er in de offerte stond. De stijgingen in de zoekresultaten zijn voor een groot deel gekomen doordat ik vlak voor het traject op een veel beter CMS systeem ben overgestapt. De geplaatste backlinks verdwijnen weer. Hier gaat Ompro niet op in in zijn reactie. Ook gaat Ompro niet in op mijn andere punten, maar komt met een algemeen verhaal. Als je dit echt op wilt lossen, Mark dan bel je mij en lossen we het samen op. Maar je laat (bewust) niks meer van je horen omdat je weet dat je niet hebt gedaan wat is beloofd. Ik heb geprobeerd contact met jou te zoeken, dat lukte niet, vandaar deze review. Ik los het zelf veel liever samen op.

Antwoord van Ompro