Fijne begeleiding. Op korte termijn is resultaat zichtbaar. Professionele begeleiding. Zien gelijk wat je nodig hebt. Warme sfeer, je voelt je gelijk thuis. Nadia

Factureren tijdens covid nog steeds door, terwijl sprtscholen gesloten zijn. Als rede geven ze op dat er online lessen beschikbaar waren. Terwijl dit abbonement ruim 40 euro goedkoper is. Weigeren gel... Toon meer

Ik was heel tevreden. In januari en februari gebruik gemaakt van onefit. Hierna gestopt wegens zwangerschap. In augustus ruim 6 maanden later zonder toestemming schrijven ze gewoon af. Zie ik in mijn... Toon meer

Proberen je op alle manieren geld afhandig te maken. Er wordt nu zelfs ondanks al een late cancel fee van 5 Euro alsnog 10 Euro automatisch afgeschreven voor dezelfde les!!! Oplichters. Zijn uit op j... Toon meer

2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Fijne begeleiding

Fijne begeleiding. Op korte termijn is resultaat zichtbaar.
Professionele begeleiding. Zien gelijk wat je nodig hebt.
Warme sfeer, je voelt je gelijk thuis.

Nadia

14 maart 2026

Hun no show fees zijn crimineel.

Hun no show fees zijn crimineel.

Zorg dat iemand automatisch inchecked als het gps signaal binnen de check in zone komt

En dat fouten maken menselijk is begrijpt dit bedrijf niet en straft het af. Elke 10 lessen zou je 1 keer een non show credit moeten krijgen, want soms komt er gewoon wat tussen een uur van tevoren.

6 november 2024

Account onterecht geblokkeerd

Dit is mijn ervaring met Onefit:

Deze mail heb ik gister gestuurd:
Beste meneer of mevrouw van Onefit,

Ik wil voor de laatste keer mijn ontevredenheid uiten over hoe de zaken bij Onefit gaan.

1. Ik kreeg een no-show die niet klopte.
2. Er werd geld (10 euro) van mijn rekening afgeschreven. Deze heb ik teruggeboekt.
3. Ik heb een mail gestuurd naar Onefit en de medewerker heeft gezegd dat alles zo in orde was.
4. Ik had lessen geboekt. Ik was op de leslocatie en kon niet inchecken. Mijn account was opeens geblokkeerd.
5. Ik heb een mail gestuurd naar Onefit, om te vragen wat er aan de hand was. Helaas kreeg ik laat antwoord. De tip die de medewerker gaf, hief niet mijn geblokkeerde account op.
6. Ik dacht dat ik een manier had gevonden om mijn account weer te laten werken en boekte mijn lessen. Een Onefit medewerker zou mij helpen. Helaas had de vorige collega niet doorgegeven dat de no-show had moeten kwijtgescholden en had de nieuwe medewerker al mijn vorige mails niet goed gelezen. Ik moest weer mijn verhaal uitleggen. Vandaag stond ik bij mijn les en de medewerker daar zei dat ze mij niet op de lijst kon vinden. Toen ik in mijn app keek, zag ik dat ook al mijn geboekte lessen weer waren geannuleerd.
7. Ik probeer nu al meer dan een week jullie hulp te vragen. Ik heb gebeld, diverse e-mails gestuurd naar Onefit én Urban Sports. Ik heb al die tijd niet kunnen sporten en werd geweigerd in de lessen als ik al op locatie was. Ik heb een druk leven en heb geen tijd om achter jullie aan te lopen. Ik betaal elke maand lesgeld voor de diensten van Onefit en verwacht dan ook dat Onefit mij toegang geeft tot de diensten. Ook wil ik mij gehoord voelen en geholpen worden indien nodig.
8. Helaas laat Onefit mij aan mijn lot over en heb ik deze maand niet volledig van de diensten gebruik kunnen maken, waar ik wel voor betaal. Ik heb mijn abonnement opgezegd en ik ga het lesgeld terugboeken voor de helft van de maand oktober (wat ik heb kunnen gebruiken) en voor november. Onze samenwerking loopt per vandaag ten einde.

------
Vandaag kreeg ik een mail dat ik moet betalen, anders wordt mijn abbonement beïndigt. Niet eens persoonlijk geschreven door een medewerker, maar een automatische mail. Ze laten zien dat ze onmenselijk zijn en geen interesse of sympathie hebben in dat mijn account goed werkt.

Na een paar maanden en klantcontact hebben we eindelijk het lesgeld kunnen regelen. Ik hoefde de helft van de maand te betalen voor de diensten waar ik wel gebruik van heb kunnen maken (en waar ik geen gebruik van heb kunnen maken de rest van de maand betaalde ik niet). Ik kan weer overal sporten en het geeft me veel vrijheid.

31 oktober 2024

No show ontvangen terwijl ik gewoon…

No show ontvangen terwijl ik gewoon ingecheckt was!!! Nu geblokkeerd omdat ik het bedrag heb gestorneerd. Heb bewijs gekregen van de gym dat ik aanwezig was. Slecht bereikbaar en 10 mails gestuurd met bewijs en nogsteeds geen antwoord. Zal ook nooit meer gebruik maken van onefit!!!

14 oktober 2024

Jullie verwijderen bewust negatieve…

Jullie verwijderen bewust negatieve reviews van bepaalde bedrijven. Doe wat met de gegeven feedback a.u.b. in plaats van ze te verwijderen. Alle positieve reviews blijven gek genoeg staan in jullie app

14 oktober 2024

Immorele bedrijfsethiek

Langere periode gebruik gemaakt van een onefit abonnement. Na een tijdelijke stop, hebben ze bij het opnieuw starten een 2e abonnement aangemaakt. Blijkt dat ze me dubbele abonnements kosten hebben afgerekend beide onder zelfde incassant id nr! Op twee verschillende datums afgeschreven. Vraag om compensatie voor teveel betaalde bedrag, daar kon ik naar fluiten. Teveel betaalde bedrag opgelopen tot 650,-!! Echt schandalig! Communicatie met onefit was zeer onprettig, immorele bedrijfsethiek!

18 juni 2024

Dankzij jullie ellende bespaart

Ik wil allereerst iedereen heel hartelijk danken voor de recensies die ze geschreven hebben waaruit blijkt met wat voor partij we te maken hebben. Dit patroon van positieve en negatieve ervaringen zie ik ook terug in andere apps die geen of een zeer slecht functionerende klantendienst hebben. Deswege zal ik geen klant worden bij deze partij omdat de geloofwaardigheid van dit soort recensies hoog is door de manier waarop ze geschreven zijn en bovendien lijken op eigen ervaringen elders.
Ik ben hier komen kijken omdat ik vind dat de communicatie van One Fit verwarrend/twee- of drieslachtig op mij overkomt en ik dus niet goed weet waar ik aan toe ben als ik hiermee in zee ga. Ik kom er hier achter wat ze echt bedoelen door ervaren mensen die weten hoe het werkt, waarvoor ook dank.

Ze krijgen een tweede ster, omdat ik nu wel een heel mooi geografisch overzicht krijg via de website wat waar zit en hoe het er daar uit ziet. Zodoende krijg ik inspiratie waar ik zou kunnen gaan uitproberen om te sporten. Zonder deze partij ertussen.

20 augustus 2024

Een doorn in het oog voor de…

Een doorn in het oog voor de sportondernemers! Ze creëeren een monopolie en zijn enkel bezig met massa en geld verdienen. Verschillende en prijzige abonnementen en minimale fee’s naar de sportschoolhouders.
Zij pakken het volledige maandelijkse bedrag en betalen de sportondernemers welke zijn aangesloten enkel een minimale fee als er daadwerkelijk een check in heeft plaatsgevonden. Als de maand checkins/credits niet volledig worden gebruikt door de sporter is dit dus een volledige WIN WIN situatie voor Onefit en steken zij al het geld in de zak!

Het concept van onefit is helemaal niet gericht op sporten maar op geld, als er meer gesport wordt dan moet Onefit meer fee’s uitbetalen naar de sportschoolhouders, hoe minder sporten hoe minder checkins/fee’s, hoe meer geld er overblijft van het maandelijkse bedrag wat zij altijd incasseren

Als ondernemer draai je op zekerheid en abonnementen. Het concept van Onefit is absoluut niet in het voordeel van de hard werkende ondernemers in de sportbranche

Voor de sportondernemers: LIKE DIT BERICHT

5 juni 2024

€650 verloren zonder sportles

Al €650 verloren aan abonnement kosten zonder gebruik te maken. Telefonisch krijg ik niemand te pakken in de tijden dat ze wel aangeven beschikbaar te zijn. In mei 2022 opgezegd en er vandaag achter gekomen dat het daarna toch is doorgefactureerd. Ontzettend balen en vervelende! Hoop op een oplossing, maar daarvoor is contact krijgen wel belangrijk! Hoop dat we deze negatieve review kunnen ombuigen naar een positieve

29 februari 2024

Niet gebruiksvriendelijk

De app is echt niet gebruiksvriendelijk. Hier kan Onefit nog heel veel in verbeteren. Je kunt niet selecteren op bepaalde eigenschappen van een club, niet op een bepaalde tijd, het is echt zoeken naar dingen. En als je terug gaat in de app moet je vaak weer naar beneden scrollen etc.

12 februari 2024

De helft van je credits kun je niet gebruiken als je beperkt aanbod hebt in je woonplaats. Zonde!

Net via mijn werkgever begonnen bij OneFit, omdat aangeprezen werd dat ze "op heel veel plekken in Nederland zitten". In mijn woonplaats is er welgeteld 1 sportschool waar ik via OneFit kan sporten. Nou ja, geen probleem dacht ik dus, want de variatie aan lessen die op die ene sportschool worden aangeboden, is ruim. Maar wat blijkt nu, ik betaal voor 4 lessen per maand, maar mag er daar maar 2 van volgen bij deze ene sportschool! Dus de helft van mijn credits/lessen kan ik door het afvoerputje spoelen, want er is letterlijk geen enkele andere sportgelegenheid via OneFit in mijn woonplaats! Ja, ik kan uiteraard uitwijken naar een andere plaats, a 45 minuten enkele reis met het OV + kosten om daar met het OV te geraken. Ik had gedacht in mijn eigen woonplaats te kunnen sporten, maar kom nu bedrogen uit. Het lijkt dus vooral een mooi promotiepraatje te zijn geweest, gelukkig kan ik het wel weer vrij makkelijk opzeggen.

9 februari 2024

een heel raar verhaal

in 2022 een proefabonnement afgesloten (daarbij moet je je betaalgegevens invullen) 1x gaan sporten verder niks meer me gedaan. In 2023 wordt op wonderbaarlijke wijze een jaarabonnement geactiveerd. Onefit kan na herhaaldelijke mails en vragen niet vertellen hoe/wie en waarom dit is geactiveerd. Ik heb 1 jaar 32,50 betaald (wat via Adyen wordt afgeschreven en niet meteen zichtbaar is als Onefit) terwijl ik hier geen weet van heb en er geen gebruik van heb gemaakt.

Vervolgens zeggen ze eigenlijk dat je pech hebt want ze doen er niets aan. Geen enkele vorm van tegemoetkomen. Niet eens de laatste afschrijving stoneren, helemaal niets. Dit is hun verdienmodel, elk cms systeem kan automatisch 'slapende leden' berichten maar Onefit doet dit niet, wat mij betreft een erg kwalijke zaak.

Fun fact. ik werk in een sportschool, waarom zou ik zelf een jaar na dato een abonnement activeren wat ik in eerste instantie al nooit heb doorgezet na de proefperiode. Ik ben er van overtuigd dat er ergens in hun systemen iets is misgegaan en daar heb ik ruim 350,- aan betaald. De klantenservice medewerker zegt, ik heb je vraag beantwoord dus ik sluit deze melding en ik kan dus helemaal niets...

9 februari 2024

Ik probeer al een maand lid te worden…

Ik probeer al een maand lid te worden met de kortingscode via AH premium. Na de eerste vier mails word ik niet meer beantwoord. Slechte klantenservice, dit geeft geen vertrouwen. Ik geef mijn geld ergens anders uit!

27 november 2023
Logo OneFit

Antwoord van OneFit

Hi Nic,

Wat vervelend om te horen dat het aanmelden met de AH Premium-kortingscode niet is gelukt. Graag helpen wij jou als nog verder. Je kunt met ons contact opnemen via het contactformulier op onze website.

Wij hopen dat je ons nog een kans geeft ;)

Best,
OneFit Team

ONE niet meer zo FIT

Letterlijk op ieder feestje promoot ik Onefit, tot laatst. Ze verlagen mijn credits zonder pardon van 16 naar 10 per maand. Dit is 37,5% minder waar voor je geld. En je krijgt geen tegemoetkoming of bedankje voor je trouwe 2,5 jaar lidmaatschap.

Deze prijsverhoging is volgens de autoriteit consument en markt buiten proportie. Een bedrijf mag een abonnement niet dusdanig nadelig wijzigen. Daarom wil ik graag informeren of er meer mensen zijn die problemen ervaren. Samen staan we immers sterker.

Daarbij is OneFit nu niet meer de moeite waard. Nog beter kan je naar ClassPass want daar kan je credits naar de volgende maand meenemen en is de fee (wat een verdienmodel is) er niet.

Onefit? Kunnen jullie mij compenseren? Of misschien kunnen we meedenken! Lijkt me tof :)

29 november 2023

App werkt vaak niet waardoor je niet…

App werkt vaak niet waardoor je niet kan inchecken vervolgens zeer slechte klantenservice die hierbij helpt.
Klantenservice legt probleem bij locaties neer en neemt zelf geen verantwoordelijkheid voor foutieve informatie op de onefit app. Daarnaast kunnen ze wel een lesje customer service krijgen...

29 november 2023

Onefit = niet doen

Wat een bedrijf veel mensen hebben de tactiek van dit bedrijf al beschreven. Erg genoten van het vele sporten maar nu is het voorbij. Jullie zijn geen betrouwbare partner om nog lid van te blijven.

16 oktober 2023

Sluit geen abo af bij Onefit!!!!

Stelletje boeven zijn het. Ze maken de abonnementen steeds duurder maar voor minder lessen in de maand. Ik zou vroeger Onefit aan iedereen aanraden maar nu met het nieuwe beleid zou ik ver weg blijven van deze partij. Als oud member betaalde ik 60 euro voor 16 check-ins per maand. Vanaf 17 november willen ze dat ik 65 ga betalen voor 10 check-ins per maand. Als fanatieke sporter zit ik ver boven die 10 check-ins. Of ik moet even 109 euro betalen van 18 check-ins per maand. Ik zie het nut er niet meer van in om dan nog bij Onefit te blijven. Ik snap sowieso niet dat er mensen zijn die die 65 euro betalen voor 10 check-ins per maand. Ik ga liever naar een luxe sportschool voor 65 euro per maand onbeperkt sporten met verschillende groepslessen met sauna en een al luxe dan dat ik bij Onefit blijf. Jammer maar mij zijn ze kwijt. Ik weet niet wie deze toko runt maar die persoon moet een cursus klantenbinding gaan volgen zal hem goed doen.

9 oktober 2023

Dit bedrijf snapt niet hoe klantbehoud werkt..

Begonnen met onbeperkt sporten voor €59,95 en dit werd al snel 16x sporten voor €64,95.

Er kwamen nieuwe abonnement en voor de oude leden zou er niets veranderen. Wat een leugen, vanaf november betaal je dus €65 voor 10x sporten per maand, dit als trouw lid!!! Terwijl elke sportondernemer weet dat het heel belangrijk is je vaste leden zien te behouden.

Wat een service zeg, mij zijn ze kwijt..

11 oktober 2023

Van onbeperkt naar 16 naar 10 maar wel de prijs gestaag omhoog

Sinds 2017 lid van OneFit. Toen nog voor 50 euro onbeperkt (!) aantal work outs. In 2019 (?) ging het van onbeperkt naar 16 workouts en de prijs naar 55 euro

In 2021 ging de prijs naar 60 euro en bleef je 16 workouts te hebben en nu gaan de schurken van 16 naar 10 workouts en mag je 65 euro gaan betalen

Als je vraagt hoe het zit met klantloyaliteit word je fijntjes verwezen naar de AV dat ze abonnementen mogen wijzigen en dat jij dan 'mag' opzeggen.

Dat doen we dus ook maar. Dag onefit, was fun while it lasted....

13 oktober 2023