2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Al maanden bezig om een bonus bij spel…

Al maanden bezig om een bonus bij spel Zeus Celeste open te krijgen die keer 10 je winst moet gaan doen als je wint , nou ze houden het behoorlijk tegen en gaat niet open en wel innen. Ik ga hier niet meer spelen als het zo blijft .

7 april 2026

Ben je 6 weken bezig om een paar…

Ben je 6 weken bezig om een paar documenten op te vragen, duidelijk vermeld dat het in PDF vorm moet zijn. Krijg je een Excel bestand. Echt ongelooflijk. Ik ga maar eens rechtsbijstand vragen om hulp want met de klantenservice kom je niet verder.

6 oktober 2025

Zeer discutabele bonus voorwaarden

Zeer discutabele bonus voorwaarden.
Ik had 10 euro ingezet met 5 euro bonus, in de voorwaarden staan dat eerst mijn saldo bedrag word gebruikt en vervolgens een bonus bedrag.

Met mijn saldo bedrag had ik 100 euro gewonnen, na check bleek dat de helft van mijn winst bij mijn bonus bedrag was geplaatst.

Vervolgens word die niet vrijgegeven zolang er normale saldo op je account staat, bij opnemen word je bonus saldo direct geannuleerd.

Ofwel bij een bonus wint het huis altijd, want je zult eerst al je saldo moeten verliezen om bij een bonus te komen die je vervolgens ook nog eens 35x moet doorspelen.

Zeer discutabel.

Verder duren de opnames ook een eeuwigheid en sinds kort kan je die ook annuleren, slim trucje om de gokkers maar toch hun geld op te laten maken.

Als ik geld op mijn account wil zetten wilt onecasino het geld toch ook direct. Waarom moeten de winnaars dan soms dagen wachten.
Alle andere casinos betaling dit toch ook gewoon netjes binnen 5 minuten uit, dus het kan eel.

28 februari 2025

Oplichterij net zoals alle andere online casino's. Vermijd ze!!!

Net zoals alle online casino's, is deze net zo'n oplichterij. Ze hebben vorig jaar iets veranderd bij ze allemaal, zodat je helemaal geen kans hebt om iets te winnen. Random Runner 15 als voorbeeld. Eerst had je nog kans om 3 sterren te krijgen, zelfs vaker dan 1 keer, maar die komen helemaal niet meer. 20 deadspins achter elkaar van niks en dan als je wat kleins wint is dat zo weer weg.

Al die online casino's moeten ze opdoeken. Vermijd alle casino's gewoon, tis pure oplichterij.

8 december 2024

Waardeloos Casino! Vermijden

Waardeloos Casino!

Kanspelautoriteit opgebeld, maar schijnbaar mag het casino zijn eigen beleid bepalen. Zoals men al reeds aangeeft. Je hebt een uitbetaling gedaan, maar het duurt gewoon te lang om deze uit te betalen, meerdere dagen zetten ze deze wortel voor je neus en verschuilen zich dan achter het feit, dat je gedurende de uitbetaling "self exclusion" kan aanvragen. Zodat men dan wel moet gaan uitbetalen.... Bij andere casino's betalen zij direct uit! One Casino, hoe hoger het bedrag, hoe langer het excuus duurt en als je dan maar weer begint met spelen... Het bedrag letterlijk ziet verdampen, waardoor je natuurlijk ipv winnen alsnog gaat verliezen..... Dan hoeven zij lekker niet uit te betalen!

Speel hier niet!

6 november 2024

Na een jaar nog geen euro gewonnen

Heel kort. Een jaar op gespeeld. Niet 1 keer kunnen uitbetalen. Nog geen tientje. Verspeel je geld niet hier. Je maakt de eigenaar alleen maar rijk. Het is geen gokken. Want bij gokken maak je kans. Dit is gewoon je geld weggooien.

16 juni 2024

Blinkt uit door unieke events

Pluspunten Onecasino ;
-- Mooie overzichtelijke site
-- Absoluut uniek en sterkste punt van Onecasino zijn de speciale Onecasino events en BigOne gameshow. Meestal zal niet meer opleveren dan wat freespins , maar zijn echt leuke events om aan mee te doen .

minpunten onecasino
-- Onecasino is een van de casino's met stevige rondspeelvoorwaarden van 35x .
Hierdoor krijg je bonusgeld nooit omgezet naar echt geld als je niet een veelspeler bent , of je moet echt veel geluk hebben en blijven winnen regelmatig .
Je geld zit niet helemaal vast zoals op sommige sites , je kunt wel opnemen en dan komen je bonusen te vervallen .
-- Het aanbod is op sommige gebieden wat beperkt . Weinig live gameshows en bv geen slingo .
-- Geen echte goede welkomstbonus zoals op sommige andere sites met veel freespins en goede rondspeelvoorwaarden

conclusie ;
Het is in vergelijk met sommige andere aanbieders erg moeilijk om met freebees en dergelijke echt winst van de site af te halen , dat moet echt met eigen ingezet geld gebeuren .

De events en BigOne gameshow [ is soort bingo trekking ] zijn het sterkste punt bij Onecasino , leuk om aan mee te doen !

De score is verlaagd en review beetje aangepast , omdat je member status wel heel snel komt te vervallen , hierdoor krijg je toch stukken minder content voor 1 storting dan ik eerst dacht.
Leuke events maar er zijn betere keuzes in online casino's , de rondspeelvoorwaarden zijn hier slecht en freebies uiteindelijk erg beperkt als je niet genoeg punten haalt , of blijft storten .
Ook de welkomstbonus is slecht vergeleken met sommige andere aanbieders .
Nog een keer review aanvulling.
Ondanks dat member status relatief snel kwam te vervallen , blijft de vrijdag freebie wel beschikbaar .
Een vreemd minpunt is nog dat je bonusgeld niet kan inzetten in live casino .

21 maart 2024

Overstap door CasinoScout.nl naar One Casino

Door de reviews op CasinoScout.nl ben ik overgestapt van online casino. Persoonlijk vind ik de look-and-feel van het online casino heel netjes. Een minpunt is toch wel het lange uitbetalen.. Volgens CasinoScout.nl is dit 6 uur gemiddeld, en bij mij duurde het iets van 7,5.. Daardoor zit ik toch nog een beetje te twijfelen

26 februari 2024

Welkomstbonus is oplichting

De welkomstbonus van Onecasino heeft op tafelspellen/roulette een rondspeelvoorwaarden van 350x. Met een RTP van 97,3% zou dit betekenen dat je met €1000 inleg en 350x rondspelen gemiddeld €0,07 overhoudt. Pure oplichterij dus.

8 december 2022

Registreren lukt al niet

Registreren lukt niet.
Adres moest met toevoeging terwijl ik die niet heb.

Daarna paspoort moeten scannen, vervolgens BSN invoeren. Dan melding dat er al een account is, terwijl ik mij er nooit eerder heb aangemeld.

Contact met klantenservice. Zegt jonge dame dat het aan mij ligt, en dat ik mijn gegevens correct moet invullen. Uhm! Die voer ik goed in. Casino ervaring heb ik er dus niet, wel met de klantenservice en daar moet je als OneCasino echt niet trots op zijn!

6 december 2022

One Casino oplichters

Pas op! Ze proberen je uitbetaling net zo lang vast te houden tot je jouw uitbetaling annuleert.

Gokverslaving belonen ze met kaartjes voor concerten, etc. Ze doen alles om de mensen maar leeg te kunnen trekken. Duizenden euro's storten zonder enige checks. Echt niet te geloven.

30 november 2022

Top!

Registratie: 10
Betalen: 10
Uitbetalen: 10

Op 9-11 uitbetaling gedaan van 5170€
Op 10-11 op me bankrekening.

Top!

12 november 2022
Toon reviews in alle talen. (21 reviews)