Bean heeft mijn wensen niet kunnen waarmaken ,verder was hij vriendelijk, moest deze reactie plaatsen iruil voor 10 free spins van 0,20euro. En je raad het al 1spin gewonnen winst er van -0,20€, echt... Toon meer
SCAM! OPLICHTING! Heb een account blokkade aangevraagd. Maar had nog €40 op me rekening staan die ik terug wou! Tot aan het vragen naar mijn bankdetails verliep het redelijk tussen SANDRA, de zogen... Toon meer
In het begin toen ik begon met onedun was ik erg wantrouwend vanwege de strenge verificatie procedure. Na de verificatie werden mijn winsten gewoon overgemaakt naar mijn bankrekening. Daarna genoot ik... Toon meer
Afgelopen donderdag heb ik een withdraw gedaan ondertussen is het maandag en nog steeds niks op mn bank maar wel hele vriendelijke service
Welcome to Onedun online casino, where we prioritize your gaming experience above all else. We understand that when it comes to online gambling, several factors play a crucial role in ensuring your satisfaction. At our casino, we have tailored our services to provide you with the best possible gaming environment, combining exciting games, fast payouts, exceptional customer support, and exclusive VIP privileges. For our most esteemed players who reach the fourth level of our VIP program, we offer a concierge service. Whether you need assistance with booking luxury vacations, arranging special events, or accessing premium rewards, our concierge service is at your disposal. We have established partnerships with prestigious providers to offer you access to exclusive events, VIP experiences, and luxurious perks that are tailored to your preferences.
, , , Hongarije
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik heb meerdere malen aangegeven dat ik mijn account wil verwijderen. Elke keer word ik erop gewezen dat ik een mail moet sturen! Dit meeerdere keren dus gedaan, geen reactie! Tevens bestaat mijn account ook nog steeds. Hierdoor helaas een hoop geld verloren!!!!

Antwoord van Onedun
Wat ging er mis? de uitbetaling! Ze claimen snel te zijn met uitbetalingen maar ik ben al minimaal 24 uur aan het wachten Het is nu maandagmiddag 15:30 Mijn account is 18 uur geleden goedgekeurd en nog heb ik mijn uitbetaling niet kunnen innen. Slechte zaak!
PS het is nu alweer 2 dagen geleden en nog is er niets gebeurd.... We wachten af

hi Olivia,
Eerlijk gezegd ben ik teleurgesteld, in het casino, de manier waarop je steeds opnieuw moet verifieren is belachelijk na iedere storting, het uitbetalen gaat zeer moeizaam,staat veel te lang op pending, het spel aanbod is wel leuk.

Antwoord van Onedun
Dramatisch,beter andere casino zoeken dan dit,niks gewonnen,

Antwoord van Onedun
Top site en eerlijk uitbetalen duurt iets langer maar komt wel

Antwoord van Onedun
KIJK UIT CRIMINELEN JUNKIES DIE DAAR WERKEN JE KRIJG ELKE SPEL DIE JE SPEEL ERROR MAAR JE GELD RAAKT STEEDS KWIJT 2.50 OF 3 EUROS PER KEER ZE BEDRIEGEN MET EEN SOFTWARE DIE ZORGT DAT JE NIET KRIJG WAT JE MOET KRIJGEN IK HAD DE VOLLE EXPLORER VOLLE VELD IN BONUS OP €5 EUROS EN DE €50.000 EUROS HEBBEN ZE GESTOLEN MET DE LEUGEN SYSTEEM ERROR EN DE BONUS BEGINT WEER EN JE WIND € 5 EUROS MAAR IK HEB HET GEFILMD EN OP YOUTUBE GEPOST ALS ONEDUNSCAMING CAUGHT MAAR YOUTUBE HAALD ME FILMPJE WEG WANT ONEDUN SCAMING.BV HEEFT ZE BETAALD VOOR BESCHERMING EN DIT ALS 20 MINUTEN MEMBER HEBBEN ZE ALTHANS DACHTEN ZIJ DAT ZE MIJ SCAMDE MAAR NEIT WETEN IK HEB CREDIT CARD GEBRUIKT EN DE BEDRIJF IS ZO GOED DAT ZIJ ME GELD NEIT HEBBEN UITBETAALD WANT ZIJ KRIJGEN EEN MELDING OVER HUN BANK REKENING DAT DAT VERDACHTE REKENING IS DUS WORD NIET UITBETAALD WEGENS BEVEILEGING LOL SPEEL NIET OP DIT SMIEGTEN CASINO EN ZO WEL JA KLAAG NIET OVER JE BENT BEDONDERT WANT JE LAAT ZIEN JE TOCH SPEEL DUS IMBRACE THE OUT COME TO

Antwoord van Onedun
Pfff slechte casino ik wil uitbetalen Hu dat kun je niet vinden 40,00 ingelicht 550,00 winst nou storten dan grrr

Antwoord van Onedun
Lucas helps me fast and good. Thx for the help!

Antwoord van Onedun
Helaas word je op deze website niet uitbetaald . Een twitch streamer genaamd ronan_wins is hier dus gescammed. Deze website vertikde het om hem uittebetalen.
GA HIER NIET JE GELD OP STORTEN

Antwoord van Onedun
Bizar slecht casino. Ze laten je het geld storten maar zodra je wat wint is er geen mogelijkheid van uitcashen. Heb zelf 100 euro gestort en kon het geld dat ik heb gewonnen niet uitcashen.
⚠️SCAM CASINO⚠️
Ook de streamer, Ronan_Wins is voor mega veel geld gescammed. Vertrouw OneDun niet!

Antwoord van Onedun
Wat ging er mis? “Alles” krijg niet uitbetaald bij de klantenservice zit je te praten met iemand met money upp, syndrome down…….. sinds 15 december niks meer van ze gehoord

Antwoord van Onedun
Very good costumer help. They helpt me very quicky and very good!

Antwoord van Onedun
Deze casino is nep. De spins zijn verdacht, bonussen zijn slecht, en bedoel dat ik weet dat niet elke bonus goed is, maar bij hun zeer slecht. 2 a 3 euro etc..
De spins kloppen ook niet, veel dode spins, heb het gevoel dat hier iets niet klopt!! Dit is mijn persoonlijke ervaring.