Online Goudinkoop BVReviews

4,7

Duidelijk omschreven hoe het pakket opgestuurd moest worden. Hele snelle taxatie en een mooi bedrag snel overgemaakt. Ze maken waar wat ze zeggen.

Prettig contact zowel telefonisch als via e-mail. Taxatiepakket de volgende dag al binnen en na verzenden ook snel de waarde van de taxatie doorgekregen. Dezelfde dag bedrag al op de rekening! Ben... Toon meer

Ik heb munten verkocht via online goudinkoop eerst gebeld vriendelijk en duidelijk geholpen wilde eerst de ongeveer de waarde weten. Nadat ik de waarde wist lag de volgende dag het verzendpakket in d... Toon meer

Een fijn en dynamisch bedrijf die naar je luistert. Niet opzoek naar korte termijn winsten, maar bezig met duurzame lange termijn relatie opbouw. Dit is in mijn vak als ambachtsman ook een van d... Toon meer

1. Goud- en zilverhandelaar
  2. Sieraden reparatieservice
  3. Metaalwerkplaats
  4. Horlogereparatieservice

Voor het inkopen van al uw oude sieraden, ringen, edelmetalen en vergelijkbare objecten.

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

28 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goed geregeld erg tevreden

Beste Felix,

Niets op aan te merken.

Niets op aan te merken.. alles goed geregeld

Beste Boy,

Team Online Goudinkoop

Alles soepel en snel verlopen

Beste Jan,

Aanbevolen door een vriendin

Aanbevolen door een vriendin. Vond het een beetje vreemd om mijn sieraden per post op te sturen. Maar toch gedaan en eerlijk gezegd binnen 24 uur had ik het geld al op mijn rekening staan. Heb telefonisch contact gehad met Jelle, heel erg bedankt voor de duidelijke uitleg betreft het inpakken! Nogmaals bedankt!

11 mei 2022

Beste Matthias,

Team Online Goudinkoop

Goede service. Eerlijke prijs.

11 mei 2022

Beste Tim,

Bedankt voor uw Review. Wij zien u graag weer terug!

Zeer snel en vriendelijk

Zeer snel en vriendelijk. Hoogste prijs van Nederland.

10 mei 2022

Beste Sabo,

Team Online Goudinkoop

Goede prijs gekregen voor mijn…

Goede prijs gekregen voor mijn sieraden. Pakket opgestuurd en kreeg het geld volgende dag al op de rekening. Goed om te weten voor in de toekomst

16 april 2022

Antwoord van Online Goudinkoop BV

Hi Simon, bedankt voor je positieve review!

Geweldige ontvangst en een goede prijs…

Geweldige ontvangst en een goede prijs gekregen voor mijn goud. Binnen enkele seconden had ik het geld op mijn rekening. Aanrader!

15 april 2022

Antwoord van Online Goudinkoop BV

Hi Sander, bedankt voor je 5-sterren review!

Zeer net en betrouwbaar bedrijf

Zeer net bedrijf, ondanks de "afstand" door geheel online zakendoen. Taxatieset kosteloos besteld, sieraad netjes en discreet ingepakt en op de bus gedaan. Al met al een doorlooptijd van drie dagen. Zeer concurrende prijs gekregen voor het goud. Aanrader.

12 april 2022

Antwoord van Online Goudinkoop BV

Beste, bedankt voor je uitgebreide review. Goed om te horen dat je een positieve ervaring hebt overgehouden met onze werkwijze!

Goed geholpen

4 april 2022

Antwoord van Online Goudinkoop BV

Hi A, bedankt voor je positieve review.

Positief verrast

Dit was heel spannend om te doen, spullen die je dierbaar zijn laten taxeren. Dit dan ook doen door het opsturen. Ik heb eerst het pakket aangevraagd, dit uitgebreide pakket gaf me een goed gevoel. Het zag er erg zorgvuldig uit. Ik ben er voor gegaan. Alles ging goed en erg snel en dag later kwam het taxatierapport en binnen een half uur was er al uitbetaald. Top

2 april 2022

Antwoord van Online Goudinkoop BV

Bedankt voor je uitgebreide positieve review Nathalie. Fijn om te horen dat je een goede ervaring aan ons hebt overgehouden.

Snel en goede service!

Een dag al nadat ik het pakketje had verstuurd, stond het bedrag al op mijn rekening. Dus aanrader!! Trouwens aardige jongen die Jelle.

28 maart 2022

Antwoord van Online Goudinkoop BV

Dag Evelien, bedankt voor je positieve review. Goed om te horen dat Jelle je goed heeft geholpen ;)

Hele snelle en goede afwikkeling

Hele snelle en goede afwikkeling. Bod was reëel en fair... thanks!

25 maart 2022

Antwoord van Online Goudinkoop BV

Beste Faal, bedankt voor je 5-sterren review!

Allesbehalve goudeerlijk

De informatie die je vindt in de FAQ is tegenstrijdig met de Algemene Voorwaarden!
De prijs die wordt geboden wordt flink (Meer dan 25%) verminderd met zogenaamde smelt- en taxatiekosten. Ook is het terug laten sturen als je het bod niet accepteert NIET gratis.
Na een eerdere (lage) review zou een en ander aangepast worden, dit is onvoldoende/niet gebeurd.
Ik vind deze firma allesbehalve transparant en goudeerlijk. Dus lees zorgvuldig de Algemene Voorwaarden of nog beter: kies een betrouwbare juwelier in eigen stad.

18 maart 2022

Beste Marian,

Naar aanleiding van onze correspondentie hebben wij intern het een en ander aangepakt waardoor dit in de toekomst de mismatch tussen calculator en bieding verwachtingen anders is. Dit is allemaal aangepast conform wat wij overeengekomen zijn. Wij vinden het daarom spijtig dat het nu zo moet gaan, helemaal als we in acht nemen dat het bod wat u heeft gekregen voor uw sieraden hoger was dan bij de drie lokale juweliers waar uw geweest was.

U heeft altijd ten alle tijden de optie om het bod niet te accepteren maar dat heeft u ook niet gedaan. Bovenal leest u alles in onze algemene voorwaarden wat van toepassing is. Ik ben ook genoodzaakt om Trustpilot te contacten omdat er veel onwaarheden in uw reactie zijn, dit lijkt mij echter een brug te ver en daarom zouden we er graag met u uitkomen. Wij wachten daarom ook uw reactie af,

Jelle

Proces uitstekend verlopen

Proces uitstekend verlopen. Van het pakket aanvraag tot aan het uitbetalen! Ga zo door!

16 maart 2022

Antwoord van Online Goudinkoop BV

Bedankt voor je positieve review!