Wij kopen altijd bij online vuurwerk bestellen/ kabalt. Altijd tevreden, maar nu een vraag gesteld en daar nog geen antwoord op gehad, een beetje jammer....
Ik heb jullie website overzichtelijk ervaren wat meteen ervoor heeft gezorgd dat ik flink ben gaan bestellen. Als ondernemer weten jullie goed de klemtoon te zetten wat werkt voor een klant dat is de... Toon meer
Op onlinevoorverkoop besteld. Is handig de dealer selecteren in jouw in de buurt en vuurwerk uitkiezen. Je betaald en je krijgt een uitgebreide email met alle info van jezelf en dealer waar... Toon meer
De User interface van de site is niet al te best. Zoeken en bladeren is niet duidelijk waar je bent. Afbeeldingen en Info ruim voldoende. Al met al goede website waar nog wel wat te verbeteren valt... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Bestel nu veilig en snel op OnlineVoorverkoop.nl. Met ruim 400 vuurwerkdealers uit heel Nederland is www.OnlineVoorverkoop.nl de grootste en meest complete vuurwerk webwinkel van Nederland! Bestel veilig en snel op OnlineVoorverkoop.nl
Goed assortiment aan vuurwerk
Goed assortiment aan vuurwerk, en veel ophaalpunten.
Top vuurwerk site.
vuurwerk
is een goed en een overzichtelijke website met goede afbeeldingen, wat ook nuttig is zijn de filmpjes hoe het eruit komt te zien
TOP!!
Het bestellen van de producten was simpel! Alles werd netjes geleverd. kortom het is TOP!
Helaas mijn gratis vuurwerk niet …
Helaas mijn gratis vuurwerk niet ontvangen bij afhalen. Kwam er thuis pas achter, dus te laat... bestelsite voldoet wel...
Betrouwbaar en gemakkelijk
Ik kon snel en gemakkelijk mijn bestelling plaatsen. Bij Kabalt was mijn naam bekend bij het ophalen. Het was een prettige ervaring.
Levering was goed maar
Levering was goed, maar de compound box ging maar voor een kwart af. Dus helaas veel geld betaald voor niet werkend vuurwerk.
Makelijk en goede kwaliteit
Bestelen was makelijk de kwaliteit was goed en je kon hem ook eerder ophalen dan als je had aangegeven een aanrader zijn de ratelband en de thundershots
Super makkelijk
Super makkelijk ! Volgend jaar zeker weer op deze manier en daarmee knallend dan weer 2019 in !
Prima, probleemloos
Duidelijke site, snelle betaling en afhandeling, geen enkel probleem.
Alles stond netjes klaar en werd nog …
Alles stond netjes klaar en werd nog een keer extra gecontroleerd waar we bij stonden
levering en bedrijf staphorsius oke
levering en bedrijf staphorsius oke, erg dure compound viel zeer tegen, deels werkzaam, ondanks reserve lont.......zeker geen 130 (eigenlijkl 145 euro) waard
Heel goed en overzichtelijk.
Heel goed en overzichtelijk.
Leuke kortingsbonnen waardoor we meer vuurwerk konden kopen.
Leuke aanbiedingen
Prima overzicht
Prima overzicht. Overzichtelijk, makkelijk, proma video’s.
Ontbrekende producten
Ik had doorgegeven dat ik de bestelling kwam halen tussen 19.00-20.00 uur. Kwam ik daar precies om 19.00 uur. Duurde het nog een kwartier voordat ik werd geholpen en toen die man mijn bestelling pakte zei hij gelijk dat er een aantal dingen niet meer aanwezig waren. Ik had mijn bestelling op 12 december al gedaan. Uiteindelijk na 20 minuten wachten was mijn bestelling gepakt. Ik had verwacht dat het gewoon al helemaal klaar zou staan, maar dat was niet het geval. Van de 8 producten die ik maar had besteld waren er 3 niet meer voorradig. Echt hele slechte zaak. Ik heb vervangende producten gekregen maar kan niet controleren of dat dezelfde waarde is als dat ik al betaald had. Dit is mijn eerste ervaring met Kabalt Vuurwerk Alphen ad Rijn, maar voor mij ook gelijk de laatste keer. Waarom staan de bestellingen niet gewoon al klaar???!!! Heel slecht dit!
Gewoon goed!
super goed b geregeld geen lange rijen …
super goed b geregeld geen lange rijen alles netjes ingepakt en klantvriendelijk geholpen volgend jaar weer bestellen dus;)
Erg makkelijk
Erg makkelijk. Op je gemak zoeken. Je kan het vuurwerk ook nog bekijken via filmpjes dus weet je wat je koopt!
omdat ze de vuurwerk wat bestelt word …
omdat ze de vuurwerk wat bestelt word goed in de tas word gestopt en als je iets bestel dan krijg je verkeerde pakket