OnlyByGrace ApS Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg mærkede dedikationen fra først til sidst. Fra hjemmesidens mange originale produkter, let bestilling, hurtig levering, nænsom indpakning af en meget skrøbelig vare, som kom frem i perfekt stand, t... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super oplevelse med Only By Grace. De ringede og tjekkede op ift. størrelsen på armbånd og pakken var fremme indenfor 24 timer. Både armbånd/halskæde/rosenkrans er gode og passer. Skriver sjælde... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik en meget sød og personlig besked efter mit køb, hvilket gjorde hele oplevelsen endnu bedre 😊 Pakken var pakket utrolig flot ind og alle ting var virkelig godt beskyttet, så alt kom frem i p... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sikke en god oplevelse! Lynhurtig levering og fine produkter, der fuldstændig lever op til beskrivelsen (og ikke engang er særligt dyre). Og så lå der oven i købet en sød, håndskrevet hilsen til mig... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Decoratie- en interieurwinkel

Geschreven door het bedrijf

OnlyByGrace er en dansk virksomhed, der forhandler kristent interiør med et Skandinavisk udtryk. Det er lige fra dåbsgaver, konfirmationsgaver, bryllup og almindelig hverdags interiør til hjemmet. Desuden har vi et stort udvalg af minde-ting i forbindelse med dødsfald. Det er alt fra gravlys, pynt til kirkegården og ting til mindehylden hjemme. For ikke at tale om de mere end 800 bogtitler vi har på hylderne med kristen litteratur. Ud over vores webshop har vi også en fysisk butik i Herning. Tjek åbningstider på vores webshop😊

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

120 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ordren blev afgivet hurtigt

Ordren blev afgivet hurtigt, og jeg modtog min ordre dagen efter. Disse varer er af god kvalitet. Hvis du leder efter noget helt særligt som gave, er dette butikken for dig.♥️♥️♥️

12 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering efter bestilling på…

Hurtig levering efter bestilling på nettet. Og en lille sød håndskrevet hilsen fulgte med. Det er virkelig fin service. Varen var som forventet. Så alt i alt en god oplevelse.

9 december 2025

Nice and unique gifts ;)

It is not the first time I have ordered my gifts from your shop and every time I am pleasantly surprised!
All happens in time, products are nicely wrapped and even a hand written note :)

2 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fine bøger og nips til rimelige priser

Fine bøger og nips til rimelige priser, som du ikke finder så mange andre steder.

28 november 2025

Antwoord van OnlyByGrace ApS

Tak for din fine anmeldelse ❤️🤗 Og specielt ordet NIPS - Det er lidt af en joke her på kontoret 😅Men ja, vi har mange nips-ting🤗

God oplevelse

Flotte produkter, som beskrevet og til god pris. Nænsomt indpakket, hurtig levering og med en personlig hilsen, der glæder mig 😊

14 november 2025

God kundeservice og behandling

God kundeservice og behandling. Let at handle hos og hurtig svar på spørgsmål.

11 november 2025

Alt vel!

Godt udvalg. Hurtig levering, sikkert emballeret og en hyggelig håndskreven hilsen på faktura. Tak!

8 november 2025

1000 tak for din anmeldelse! Som jeg altis siger: Vi har de bedste kunder ❤️🤗

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, modtog desværre en varer som var gået i stykker. Men der er en ny på vej.

12 augustus 2025

Antwoord van OnlyByGrace ApS

Uh ja! Det kan desværre ske at varerne går i stykker undervejs. Men så skynder vi os at sende en ny, hvis det er muligt. ❤️🤗
Og tak for 5 stjerner på trods af en vare der var gået i stykker!
Vi har de bedste kunder ❤️🤗

Fantastisk service via webshop

En webshop med gode produkter og fantastisk service.
Vi oplevede desværre at en af gravlys holderne var revnet under fragten. Og skrev selvfølgelig til Only By Grace om det med vedhæftet billeder. Hurtigt svarede de tilbage med de sender en ny.

Jeg skal helt sikkert forbi deres butik i Herning.

6 augustus 2025