Enkelt att beställa. Snabb leverans. Snustorr ved som är otroligt lätt att tända och har lång brinntid. Vi bor i ett litet torp i skogen och eldar både i köksspis och öppen spis. Kan inte vara nöjdar... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag var tvunget att ta ledigt från jobbet en hel dag för att vänta på veden ! Fanns bara leverans tisdag och torsdag! Jag är ledig fredagar ,,, Så det blev 1500 kr dyrare !
Leverans inom våra tidsramar. Chauffören lämnade veden på bästa möjliga ställe och sen var det lätt att bära veden till förrådet.
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jag var tvunget att ta ledigt från jobbet en hel dag för att vänta på veden !
Fanns bara leverans tisdag och torsdag!
Jag är ledig fredagar ,,,
Så det blev 1500 kr dyrare !
Tyvärr höll den inte utlovad kvantitet. Mycket
" luft " i säckarna, vilket gör att priset ej motiveras.

Antwoord van Onlydry
Hade höga förväntningar på Only Dry då deras hemsida garanterar mycket torr björkved, men verkligheten var en annan. Kvaliteten är extremt ojämn. De flesta vedträna är svårtända, ryker mycket och sotar ner kaminen ordentligt.
Dessutom luktade flera bitar starkt av olja – nästan som motorolja. När dessa brann blev lukten i rummet helt uthärdlig. Med tanke på att priset är mycket högre än hos de stora byggvaruhusen , förväntar man sig premiumkvalitet, inte detta.
Leveransen var försenad och chauffören valde att kasta av alla säckar i snön istället för att lasta av pallen ordentligt.

Antwoord van Onlydry
Kan inte vara nöjdare! Rekommenderas varmt.

Antwoord van Onlydry
Köpt ved här nu i 3-4år och är nöjd, beställ i tid eftersom det tar en stund.

Antwoord van Onlydry
Mycket missnöjd med leveranstiden och leveransen. Inget stämmde!!!

Antwoord van Onlydry
Veden är jättebra. Men det var lite svårt med betalningen men det ordnade sig till slut.

Antwoord van Onlydry
Många vedträn är för stora. För lång tid mellan beställning och hemkört, Annars bra, chaufförer trevliga och hjälpsamma. Trevligt bemötande av Onlydry när jag har frågor.

Antwoord van Onlydry
Snabb leverans och veden var riktigt torr, så det vart en fin brasa.

Antwoord van Onlydry
Själva produkten mycket bra, MEN leveransen helt misslyckat. Det måste laveras med kran som fjolåret.
Det kom med lille DSV lastbil och Pallen ramlade ihop för chauffören och landade på vägen, där vi tillsammans fik det transporterat in på tomten. Ingen kritik av chauffören, Han hade inte möjlighet med sitt utstyr att göra en säker leverans.

Antwoord van Onlydry
Det är enkelt att beställa och en trygghet att det beställda kommer hem inget krångel med betalning.
Är otroligt nöjd.

Antwoord van Onlydry
Lees meer over geverifieerde reviews.