Super bedrijf De levering liet iets langer op zich wachten Heb naar de klantenservice gebeld en het is geweldig opgelost
Oplichting Mensen pas op koop hier niks. Je krijgt kleding uit China wat niet voldoet aan materiaal omschrijving. Kasjmier truien besteld en krijg acryl polyester rommel. Contact zoeken voor reto... Toon meer
Ik ontving een verkeerd product: bestelde op 24/11/24 een zwart corduroy dames overhemd, ontving op 5/12/24 een zwart overhemd, maar geen corduroy! En bij bellen naar Onni-mode krijg ik geen gehoor. P... Toon meer
Zeer slecht bedrijf
Mijn zoon had 2 truien besteld, waren te klein dus ik moest ze terug sturen naar China. Foto gestuurd van verzendbewijs nu een paar weken verder en pakket is nog steeds niet afgeleverd. Dus mijn zoon kan gewoon naar zijn centen fluiten. Reageren nergens meer op. Zeer slecht bedrijf die klanten alleen maar geld afhandig maken!!!!
Oplichting
Je hebt gevoel dat je op Nederlandse website bent. Je krijgt je product vanuit China. Maat XL- besteld en na twee weken aangekomen bleek het een s te zijn. Kreeg antwoord om het terug naar China te sturen en dat zou mij €45 eruo kosten. Dus ik heb het trui weggegooid en mijn verlies geaccepteerd. Contact gehad met het bedrijf, waardeloos.
Product nooit ontvangen en geen geld terug
Ik heb ruim een maand geleden een product besteld. Ik krijg elke week te horen dat ik 5-10 dagen nog moet wachten ( een standaard antwoord apparaat) ik heb mijn geld terug gevraagd en dan word mij verteld dat ik geen geld terug kan krijgen omdat het product nog niet door mij ontvangen is.. dit is absurd ik ben 55 euro kwijt aan schoenen die niet binnen zijn gekomen
BIG Scam! Oplichters
Niet Bestellen!! Zijn scammers. 2 prodcuten besteld 1 zulke slechte kwaliteit komt absoluut niet overeen met de foto. Andere artikel compleet verkeerd. Om het juiste product te krijgen of geld terug vragen ze om nog meer geld 30 US dollar om de verkeerde producten terug te zenden.
Boddywarmer besteld maat L valt als M
Boddywarmer besteld maat L valt als M. Gemaild om dit terug te sturen. Blijkt Chinees adres en kost 30 dollar, of je mag het houden en krijg je 15% terug gestort van de waarde. Puur oplichterij. Trap er niet in, zijn al zeer veel gedupeerden.
Lange levertijd
Levering duurde twee weken, maar ik kreeg wat ik had besteld, twee warme wintertruien van goede kwaliteit. Heb twee keer een mail gestuurd die allebei binnen 1 dag correct werden beantwoord. Het betreft inderdaad dropshipping, maar pakte in mijn geval goed uit.
Het zijn oplichters !!! Niks bestellen.
Trainingspak bestel ruim 3 maanden terug niks ontvangen. Geld terug gevraag via mail. Reageren niet !!! Grote oplichters niks bestellen a.u.b. Wil mijn geld terug wat jullie niet verdienen. 1 ster is al teveel 😡😡😡
Oplichters
Het artikel wat ik ontving was van zeer slechte kwaliteit en werd verstuurd vanuit China met zeer lange verzendtijd. Na dit bij het bedrijf gemeld te hebben, heb ik nog anderhalve maand met hen gemaild om dit op te lossen, maar de communicatie was verschrikkelijk. Mij is beloofd dat ik mijn volledige aankoopbedrag terug zou krijgen, maar ik heb tot op heden niets ontvangen. Onni mode zijn oplichters. Geef hier je geld niet aan uit.
Ik heb een bestelling geplaatst, maar nooit ontvangen
Ik heb een bestelling geplaatst, maar tot op de dag van vandaag niet ontvangen. Per mail krijg ik geen reactie.
Ik wil graag mijn geld terug
IDD NOOIT IETS KOPEN
IDD NOOIT IETS KOPEN. Ik wou dat ik eerst de reviews had gelezen. Trui besteld en k heb nog nooit zoiets goedkope rotzooi gezien..ze laten op de afbeelding iets heel anders zien dan de werkelijkheid. Het is gewoon een foto print op de trui die ik heb besteld. Troep troep eb nog eens troep
NOOIT IETS BESTELLEN
NOOIT IETS BESTELLEN op deze site! Lijkt leuke Nederlandse site maar is Chinese rommel. Kwaliteit is zeer slecht, maatvoering klopt niet, terug sturen kost veel geld en dan nog irritantste: ik ben vanaf begin november 2024 al bezig met mijn retourzending. Tig mailtjes verder en tot nu toe, eind januari 2025, geen geld retour ontvangen. Heb melding bij ACN consuwijzer ingediend.
China-troep
Je betaalde China-troep kan niet retour, je krijgt maar een 20% van je geld terug
Dit is slechter dan aliexpress
Dit is slechter dan aliexpress. KOOP ER NIET, TRAP ER NIET IN.....
MENSEN,KOPEN NIET AUB...!!!!
MENSEN,KOPEN NIET VAN DEZE LEUGENAARS.KWALITEIT 0 VAN DE KLEREN. ALS JE WILT RETOUNEREN KAN NIET IN NEDERLAND MAAR MOET NAAR CHINA EN DAT KOST 30 EURO .JAMMER DAT MIJN DOCHTER HEBBEN NIET GELEZEN IN DEZE SITE. SCLECHTE BEDRIJF.
T is nog geen 1 ster waard
T is nog geen 1 ster waard, chinees spullen dan ook nog hele slechte chinese qualiteit.
Troep, troep, oplichters
Rommel uit China
Verkopen slechte kwaliteit kleding wat niet overeenkomt met de foto’s op de website. Rommel uit China. Retourkosten zijn €30,- of 15% retour van de aankoopprijs. Hele slechte service. Niet bestellen!
Eigenlijk is het nog minder dan een…
Eigenlijk is het nog minder dan een ster, ze sturen kleding vanuit China wat totaal niet overeenkomt met de foto die ze gebruiken. Voor retouren moet je betalen. Koop daar nooit meer iets
Zeer negatieve ervaring
Zeer negatieve ervaring. Het bedrijf dropt spullen uit China. Een verkeerd produkt mag je voor eigen kosten (30usd) terugsturen naar China. Dit bedrijf vermijden als een zeer kwalijk bedrijf.
Waardeloze kwaliteit kleding dit is…
Waardeloze kwaliteit kleding dit is letterlijk van aliexpress en dan de hoofdprijs vragen en als je wil retouneren kost dat ook een smak met geld. NIKS KOPEN HIER!!
Een damesvest besteld maat 44
Een damesvest besteld maat 44. Er werd uiteindelijk een truitje voor een kind geleverd. Vanuit China.
Geen retourbon gekregen en het betaalde bedrag =45 euro werd niet terug gestort.
Kortom: ik ben opgelicht. Jullie moeten je schamen!