Super bedrijf De levering liet iets langer op zich wachten Heb naar de klantenservice gebeld en het is geweldig opgelost
NOOIT IETS BESTELLEN op deze site! Lijkt leuke Nederlandse site maar is Chinese rommel. Kwaliteit is zeer slecht, maatvoering klopt niet, terug sturen kost veel geld en dan nog irritantste: ik ben va... Toon meer
Oplichting Mensen pas op koop hier niks. Je krijgt kleding uit China wat niet voldoet aan materiaal omschrijving. Kasjmier truien besteld en krijg acryl polyester rommel. Contact zoeken voor reto... Toon meer
Dit is inderdaad geen zuivere koffie
Dit is inderdaad geen zuivere koffie . Via mail wel dat de bestelling is bezorgd. Maar niets te zien. Ik heb het idee dat dit grote boeven zijn. DUS Pas Op.😥😥😥
Oplichters?
Bestelling geplaatst en betaald, na 3 weken nog niets ontvangen.
Meermaals berichten gestuurd naar “klantenservice” omdat het huisnummer ontbrak. Er wordt een bericht teruggestuurd dat het zal worden geregeld maar alsnog doen ze er niks mee. Erg trieste zaak dit.
Dit is geen Nederlandse web side
Dit is geen Nederlandse web side, het is Chinese troep.
Het is 3 maten te klein synthetische stof en slechte kwaliteit.
onmogelijk om gratis te retourneren.
Onni-mode is waardeloze nep winkel!
Ik ontving een verkeerd product: bestelde op 24/11/24 een zwart corduroy dames overhemd, ontving op 5/12/24 een zwart overhemd, maar geen corduroy! En bij bellen naar Onni-mode krijg ik geen gehoor. Plus, als je iets zou willen retourneren, worden z.g. herstelkosten berekend à €15. Kortom, waardeloze nep tent, moet verboden worden!
"katoenen jas"
"katoenen jas", blijkt 100% polyester!
3 weken na bestelling pas aangekomen
OPLICHTERS
Het zijn oplichters en als je probiert met hun klantenservice contact op te nemen, krijg je AI antwoorden die echt nergens op slaan.
Ze doen niet ens de moeite om het te verbergen.
Ze willen je afkopen met 15 of 25% teruggave
Ik was niet tevreden over de producten, dus teruggestuurd (a 26 euro). Nu weigeren ze het bedrag terug te betalen. Ik krijg voortdurend mails dat ik 15% of 25% terugkrijg maar niet het volledige bedrag.
Nooit meer daar iets kopen!
Van de 2 bestelde en ontvangen truien, was er 1 zoals op de foto en 1 van ander materiaal en een heel andere kleur. Beide truien waren ook veel te klein. Klantenservice gebeld, kreeg een bandje met vermelding dat ik een mail moest sturen. In de retourmail stond, dat ik ze kon ruilen en deze 2 dan moest retourneren. En....inderdaad naar een adres in China! No way! Ze kunnen de pot op. Wel jammer van de 77 euro.
Chinees nepbedrijf
Dit bedrijf is goed in de boel besodemieteren. Na bestelling van 2 stuks kreeg ik minstens 10 keer bericht dat de bestelling binnenkort geleverd zou worden. Pas na bestellen blijkt het een Chinees bedrijf te zijn. Ik zou daar nooit iets besteld hebben als ik dat had geweten. Op zeker moment kreeg ik bericht dat het nu echt geleverd zal worden. De volgende dag bericht dat het artikel is bezorgd. IK HEB NIETS ONTVANGEN!!
Na mijn klacht hierover kreeg ik het advies bij mijn buren en/of het postkantoor te informeren.
Gezien alle eerdere recensies ga ik geen geld terug vragen. STIK ER MAAR IN. !!
Dit zijn dropshippers
Dit zijn dropshippers. Ze doen alsof ze uit Nederland komen, maar kopen troep via Ali Express. Je kan niets retour sturen behalve als je 30 dollar betaalt voor een label naar China. Het uiteindelijke product lijkt ook nog eens niets op de afbeelding. Dit is een scam, heel ver van wegblijven
Update: Onni Mode is nep!
Ik weet niet of ik van Trustpilot een update mag geven over mijn eerdere recensie? Misschien aan mijn eerste recensie vastplakken?
In elk geval heb ik nog steeds niks ontvangen. Ja mails genoeg met praatjes dat het allemaal heel vlot verloopt en dat mijn overhemd echt heel binnenkort geleverd gaat worden. Onni Mode is oplichterij, dat is nu wel duidelijk. En die paar hele positieve recensies zijn waarschijnlijk door de familie Onni geschreven.
Hier zie je dus het dropshipping spook…
Hier zie je dus het dropshipping spook in de realiteit. Het zou echt verboden moeten worden. Ik kreeg ook heel iets anders opgestuurd dan besteld net als iedereen.
De verkoper is nu ineens niet de webshop, maar een chinese fabriek. Veel geluk met geld terug halen mensen.
Weet iemand wie er achter de website zit? Name and shame aub want we zijn gewoon opgelicht
Update 9-12:
Het blijkt een VOF in Hedel te zijn. kvk 90027701
Ik heb aangifte gedaan. Anders krijg je nooit geld terug..
Update 28-12:
Een paar weken nadat ik aangifte heb gedaan van internetoplichting is de verkoopsite nog steeds online. Echt onbegrijpelijk dat dit door de beugel kan. Elke dag komen er weer nieuwe slachtoffers bij.
Mensen doe aub aangifte. Als er veel aangiftes zijn doen ze er misschien iets mee
Onni-mode, OPLICHTERS!
Ik bestelde een corduroy broek op 8 0kt0ber j.l. en ontving een pakket op 22 oktober met een totaal andere broek, een hele lelijke glimmende.
Ik heb daarop gereageerd en ik moest een foto sturen.
Heb ik gedaan en gemeld dat ik de broek terug wilde sturen en mijn geld terug wilde. Inmiddels kreeg ik door dat het van Ali Express kwam, daar stond dezelfde advertentie met dezelfde foto.
Ze hadden 2 oplossingen: 1- Je moet het product in perfecte staat naar het volgende adres sturen voor de retourzending.
Naishi Warehouse, 5th Floor, Building 4, Phase 2, Niannianhong Furniture Group, Choujiang Street, Yiwu City, Zhejiang Province 322000
De verzendkosten zijn ongeveer 30usd en zullen in rekening worden gebracht aan de klant zoals vermeld in ons beleid. Zodra we het product ontvangen en controleren of het in perfecte staat is, gaan we over tot 100% restitutie. 2- Als tweede optie, zodat je geen tijd en geld hoeft te verspillen aan het terugsturen van het product, kunnen we je aanbieden om het artikel te houden en om je ervaring te verbeteren, bieden we je een terugbetaling van 15%.
Ik heb teruggemailed dat zij de fout hebben gemaakt en volledig aansprakelijk zijn. Hun antwoord: Het spijt ons echt om te horen dat je aankoop niet aan je verwachtingen voldeed.
Kunt u ons een foto sturen van het artikel dat u hebt ontvangen? Dan kunnen we u beter van dienst zijn.
We bieden onze excuses aan voor het ongemak dat dit voor u heeft veroorzaakt.
Omdat ik 10 dagen opgenomen moest worden heb ik geen verdere actie ondernomen. Mijn gezondheid is belangrijker! Een maal de reviews op Trustpilot overgeslagen en direct gestraft.
Wie hier wat koopt kan net zo goed…
Wie hier wat koopt kan net zo goed meteen zijn centen de prullenbak in gooien🙈😅Chinese kk troep stelletje boeven zijn het gatverdamme.echt nooit wat bij kopen. De primarkt is beter
Mooie trui
Mooie trui. Goede prijs.
Dropshipping hoeft niet slecht te zijn.
Het duurt iets langer, maar de communicatie was goed.
Zeer slecht
Zeer slecht!
Na de bestelling geplaatst te hebben, bleek pas dat het uit China moet komen....dus lange levertijd. Artikelen waren erg anders dan op de foto. Verzendkosten voor retour zijn 30 dollar of ik krijg 15% terug van het aankoopbedrag. Contact zeer moeizaam!
Het zijn oplichters!
Hier niets kopen!
Jammer genoeg niet eerst op Trustpilot gekeken, mijn fout. Ik heb ruim twee weken geleden twee overhemden besteld en gisteren pas ontvangen. Hoewel er XL op de maatlabel staat is het echt niet meer dan een grote S of kleine M! De kwaliteit is ook slecht.
Hun telefoon verwijst direct door naar hun email adres, er wordt niet opgenomen. Een email gestuurd om te vragen naar een retouradres. Vandaag wel antwoord gekregen: een adres in China!
Ik val waarschijnlijk in herhaling, maar: KOOP HIER NIETS! Zonde van je geld. Ik ga gewoon weer lekker naar een fysieke winkel. Ben echt klaar met online aankopen van kleding.
NEPWINKEL
Na bestelling werd duidelijk dat trui uit China moest komen. Dat had vooraf duidelijk moeten zijn. Duurde te lang voordat trui arriveerde (bijna 2 weken), er werd gesuggereerd dat het snel zou zijn (vandaag besteld, morgen verzonden). Communicatie met "winkel" moeizaam, voortdurend kortingscode en dat ik snel nog iets moest bestellen. Trui zelf: geen labels, dus geen aanduiding van materiaal en wasvoorschrift. Zou wol moeten zijn, maar dat is het beslist niet. KOOP HIER NIET, DIT IS EEN RESELLER, GEEN WEBWINKEL. DROPSHIPPING, OPLICHTERIJ. Terugsturen voor eigen rekening, 30 euro. Waarschijnlijk dezelfde lui die Viva mode, Bordèh, Nienke mode en van Halen mode online hebben. Dezelfde slechte producten uit China,.dezelfde lange levertijden en
dezelfde slechte reviews.
PAS OP
PAS OP! NIET BESTELLEN HIER!
Zojuist met €150,- opgelicht, je kan het ook zien aan de spelling op de site, bestel hier niks!
Nooit pakket ontvangen OPLICHTERS