2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Niet geleverd / moeilijk contacteerbaar

Spijtig genoeg kan ik geen 0 sterren geven voor de grote teleurstelling.
Ontbijtbrunch voor Moederdag besteld. Daarna bevestiging gekregen, met een melding dat de betalingsuitnodiging zou volgen.
Aangezien ik deze niet ontvangen heb, naar hun gemaild. Geen reactie gekregen, waar door ik dacht (hoopte) de betaling bij de levering te kunnen doen.
Omdat ze na het normale leveringsslot (9u - 11u) nog niets gebracht hadden heb ik gebeld, maar kreeg direct een voicemail, dat ze niet telefonisch niet bereikbaar, en dat de bestellingen voor moederdag volzet zijn.

Gevolg, zeer grote teleurstelling, omdat er geen ontbijt was voor moederdag.
Dan maar naar de lokale bakker gereden in de hoop nog iets te hebben, want het was al 11uur door.
Dit was dus de eerste, en laatste keer dat ik daar iets besteld heb.

Moederdag, ontbijtcentrale slechte service

Zeer teleurgesteld in de service van Ontbijtcentrale. We plaatsten een bestelling voor levering tussen 7u en 8u30, en dat maar liefst 8 dagen op voorhand. De avond vóór levering kregen we pas om 21u een e-mail dat de levering pas om 9u17 zou plaatsvinden.

Om 10u30 hadden we nog steeds niets ontvangen. Na telefonisch contact kregen we enkel te horen: “we vragen het na en bellen u terug”. Uiteraard nooit teruggebeld geweest. De eigenaar proberen contacteren is ook nutteloos, want je komt meteen op voicemail terecht. Nadien nemen ze niet meer op zodat je zogezegd niet kan annuleren.

Voor een ontbijtmand van meer dan €200 verwacht je toch minstens correcte communicatie en een betrouwbare levering. Dit is echt een belachelijk slechte service en absoluut niet professioneel. Voor ons alleszins de laatste keer dat we bij Ontbijtcentrale bestellen.

10 mei 2026

Helaas werd het moederdagontbijt niet tijdig geleverd...

Helaas werd het moederdagontbijt twee uur te laat geleverd. Het oorspronkelijk gecommuniceerde tijdstip was 06.57 uur; uiteindelijk werd het ontbijt pas om 09.00 uur geleverd.

De ontbijtcentrale was niet bereikbaar om informatie te verkrijgen over de levertijd. Als reden voor de vertraging werd aangegeven dat de leverancier een uur later kon vertrekken omdat de pistolets nog niet waren afgebakken. Volgens de leverancier zelf was het erg druk met bestellingen en leveringen.

De organisatie staat duidelijk niet op punt.

verrassingsontbijt

Beste
Hartelijk dank voor de uitstekende” service en stipte bediening, inclusief de vriendelijke bezorgster.
Het ontbijtpakket was meer dan voldoende en zeer verzorgd
Wat goed is mag ook eens geschreven worden.
Met vriendelijke groeten
Rogerr Dooms

5 januari 2023

Ontbijt dat smaakt naar meer!

Ontbijt aangevraagd voor goede vrienden, prima website en vlotte afhandeling en betaling. Mails ontvangen ter bevestiging van de betaling en leveringstijd. Foto’s van de ontbijtmand ontvangen van onze vrienden en ze waren superenthousiast. Zeker een aanrader! Hier bestellen we nog!

31 juli 2022

Planning !

Planning !
Ontbijt aan huis gekregen via bongo voor onze verjaardag. Besteld en zou geleverd worden morgen, Zondag tussen 9h00 en 10h30. Het is nu Zaterdag-avond wanneer ik een e-mail zie verschijnen dat ze gaan leveren om 7h25 !!! Dus ik zal op de enige dag dat ik wat langer kan slapen om 7h00 uit m'n bed moeten ...

20 februari 2021

Aanrader

Heel correcte bediening. Je besteld online, je krijgt een bevestiging van je bestelling via mail. De dag voor levering krijg je een mail waarin het uur van levering staat. De levering was stipt op het afgesproken uur.
De ontbijtmand was heel mooi gedecoreerd en perfect in orde. Echt een aanrader!

25 december 2020

Slechte service en communicatie

Geen bevestiging/annulering per mail, onbeschoft te woord gestaan per telefoon/voicemail, zeer slechte (en onvolledige) website, vreemd dat Vivabox hier mee samenwerkt

24 augustus 2016

Is dit jouw bedrijf?