Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Bra produkt. Moderne og kompakt. Kuune gi 5* Men, første tester viser lengre koketid enn forventet: 30 minutter for middagsris og 45 minutter for villris.
Tenkte at dette var for godt til å være sant med hensyn til den lave prisen og kvalitet. Men jeg tok feil. Den er helt fantastisk! På sekunder får jeg ferdig kaffe og også ulike varianter av rett-i-ko... Toon meer
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Bra produkt. Moderne og kompakt. Kuune gi 5*
Beste kjeler og panner jeg har hatt, elsker de og har erstattet alle gamle med Onyx!😀
Hun som fikk gaven er veldig fornøyd. Den fungerer veldig bra
Hadde veldig store forventninger til ONYX Cookware sine stekepanner da jeg bestilte tre av dem, 28 cm, 24 cm og 20 cm. Tester/reviews jeg leste om dem var alle fulle av lovord om Onyx sine stekepanner og alle hvor Onyx var med plasserte Onyx på topp i konkurranse med både Scanpan, Tefal, Greenpan, WMF, EvaTrio og Fiskars sine beste stekepanner. Det ble trukket frem hvor lett både egg, ost og andre delikate råvarer slipper uten motstand.
Vel, som sagt jeg hadde veldig store forventninger til Onyx, og må si at min erfaring er basert på bruk av kun den ene av de tre pannene jeg kjøpte. Jeg tok i bruk 24 cm pannen siden den er nok størrelsen jeg kommer til å bruke mest. Etter å ha gått gjennom og gjennomført det som Onyx anbefaler en skal gjøre før første gangs bruk, både vask og forsiktig oppvarming, tok jeg frem en nakkekotelett, ett egg og et kyllingbryst, samt en 4eggs omelettblanding for steking.
Når jeg har stekt egg på mine tidligere stekepanner har styrke 6 på kokeplaten vært passende, så jeg valgte styrke 5 for Onyx stekepannen for egget og omeletten. Gjorde det samme for koteletten og kyllingbrystet, ett hakk lavere enn det jeg tidligere hadde brukt med tilsvarende kjøtt.
Jeg bruker vanligvis flytende Melange, samt litt rapsolje ved bruking av kjøtt, og holdt meg til dette.
Jeg hadde på ingen måte samme positive opplevelse med at egg, omelett eller kjøtt slipper lett etter steking som i testene jeg hadde lest. For å forsikre meg om at det ikke var et forbigående fenomen så stekte jeg resten av pakken med nakkekoteletter, samt resten av kyllingbrystene (3). Hadde samme resultat, ingen slapp lett. For egg og omelett satt det biter igjen i stekepannen, dvs egget og omeletten revnet da jeg skulle ta dem ut fra panna. Brukte ca 2 spiseskeier med flytende Melange for å steke i.
Kommer til å teste de andre to pannene snart, men er i grunnen rimelig skuffet over Onyx så langt. Håper nesten at pannen jeg har brukt så langt er et mandagsprodukt, men det vil jo i så fall si at kvalitetskontrollen hos Onyx i beste fall er tvilsom…

Antwoord van ONYX Cookware
Jeg syntes den første jeg kjøpte fra dere var helt maks!
Ronald 👏👏👍
Kaffemaskinen har siden jeg fikk den ikke gitt tilstrekkelig med kaffe den største lungo funksjonen gir bare en bunnslamp med kaffe i selv en liten kopp og når jeg holder inne for å styre hvor mye kaffe som skal komme selv stopper den før en den er kvart full med liten kaffekopp. Har måtte bruke den største dolche gusto kopp funksjonen bare for å få nesten en halv liten kopp når jeg bruker Nespresso kapsler. Dette er for dårlig, kjøper aldri noe onyx igjen.

Antwoord van ONYX Cookware
Denne fungerer veldig fint. Flott å fri seg fra de overprisede Nespressokapslene.
Kaffen er like god med denne maskinen.
Etter min mening så er denne stekepanna eg kjøpte ikkje verdt pengene. Maten setter seg fast hvis det ikkje blir brukt mye smør eller olje

Antwoord van ONYX Cookware
Jeg er så fornøyd! Kjøpte en kaffemaskin med 3 adapter, kom med posten etter få dager, det ene adapteret hadde en feil med pakningen og de sendte ny samme dag! Hadde litt problemer med det nye også, men det viste seg at Evergood Dolce Gusto kapsler ikke passet. Jeg fikk veldig god veiledning, de svarte på mine meldinger samme dag og var helt klar på at «dette fikser vi»! Maskinen er enkel og bruke, rask og lager varm og veldig god kaffe. Et ekstra pluss at vi kan bruke vår helt vanlige filterkaffe. Supert og rimelig produkt. Randi P
Veldig fine grillkurver, men vær nøye på at du setter på lokket riktig så det kommer i sporet. Ellers får du ikke åpnet det igjen.
Veldig bra service og veldig kjapp levering.
Flotte stekepanner, bra resultat på stekingen godt belegg i pannen. Giftfritt. Fornøyd så langt.
Rask levering
produktet virket godt, god byggekvalitet, var et lite problem med mitt produkt som ble ordnet iløpet av 1 dag og 2 meldinger med 1 bilde. vil anbefale disse :)
Fin nettside, rask leveranse, gode produkter
Super rask levering! Praktisk kaffe maskin som lager god kaffe.
Jeg handlet en vare som jeg ikke var helt fornøyd med. Benyttet meg av "100 dagers bli fornøyd garanti" Enkel og ingen problemer med retur - og hyggelig kommunikasjon. Anbefales som butikk.
Jeg har fulgt alle råd som fulgte med stekepannen.
Har stekt fiskefilet, fiskekaker alt henger fast i pannen.

Antwoord van ONYX Cookware
Jeg fikk grytetrekk av veldig høy kvalitet. Jeg elsker det. Jeg kommer til å kjøpe flere gryter fra dette selskapet.
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.