ONYX Cookware Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra produkt. Moderne og kompakt. Kuune gi 5* Men, første tester viser lengre koketid enn forventet: 30 minutter for middagsris og 45 minutter for villris.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tenkte at dette var for godt til å være sant med hensyn til den lave prisen og kvalitet. Men jeg tok feil. Den er helt fantastisk! På sekunder får jeg ferdig kaffe og også ulike varianter av rett-i-ko... Toon meer

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

Bra produkt

Bra produkt. Moderne og kompakt. Kuune gi 5*

17 juli 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hadde veldig store forventninger til…

Hadde veldig store forventninger til ONYX Cookware sine stekepanner da jeg bestilte tre av dem, 28 cm, 24 cm og 20 cm. Tester/reviews jeg leste om dem var alle fulle av lovord om Onyx sine stekepanner og alle hvor Onyx var med plasserte Onyx på topp i konkurranse med både Scanpan, Tefal, Greenpan, WMF, EvaTrio og Fiskars sine beste stekepanner. Det ble trukket frem hvor lett både egg, ost og andre delikate råvarer slipper uten motstand.

Vel, som sagt jeg hadde veldig store forventninger til Onyx, og må si at min erfaring er basert på bruk av kun den ene av de tre pannene jeg kjøpte. Jeg tok i bruk 24 cm pannen siden den er nok størrelsen jeg kommer til å bruke mest. Etter å ha gått gjennom og gjennomført det som Onyx anbefaler en skal gjøre før første gangs bruk, både vask og forsiktig oppvarming, tok jeg frem en nakkekotelett, ett egg og et kyllingbryst, samt en 4eggs omelettblanding for steking.
Når jeg har stekt egg på mine tidligere stekepanner har styrke 6 på kokeplaten vært passende, så jeg valgte styrke 5 for Onyx stekepannen for egget og omeletten. Gjorde det samme for koteletten og kyllingbrystet, ett hakk lavere enn det jeg tidligere hadde brukt med tilsvarende kjøtt.
Jeg bruker vanligvis flytende Melange, samt litt rapsolje ved bruking av kjøtt, og holdt meg til dette.

Jeg hadde på ingen måte samme positive opplevelse med at egg, omelett eller kjøtt slipper lett etter steking som i testene jeg hadde lest. For å forsikre meg om at det ikke var et forbigående fenomen så stekte jeg resten av pakken med nakkekoteletter, samt resten av kyllingbrystene (3). Hadde samme resultat, ingen slapp lett. For egg og omelett satt det biter igjen i stekepannen, dvs egget og omeletten revnet da jeg skulle ta dem ut fra panna. Brukte ca 2 spiseskeier med flytende Melange for å steke i.

Kommer til å teste de andre to pannene snart, men er i grunnen rimelig skuffet over Onyx så langt. Håper nesten at pannen jeg har brukt så langt er et mandagsprodukt, men det vil jo i så fall si at kvalitetskontrollen hos Onyx i beste fall er tvilsom…

9 juli 2026

Hei Vidar,

Takk for at du tok deg tid til å skrive en så grundig og detaljert anmeldelse.

Vi er veldig lei oss for å høre at stekepannen ikke har levd opp til de forventningene du hadde. Vi forstår godt at det er skuffende, spesielt når du har gjort grundige undersøkelser på forhånd og fulgt våre anbefalinger før første gangs bruk.

Det du beskriver er ikke den opplevelsen vi ønsker at kundene våre skal ha. Derfor vil vi veldig gjerne undersøke saken nærmere sammen med deg og hjelpe deg med å få best mulig resultat ut av stekepannene dine.

Ta gjerne kontakt med oss på service@onyxcookware.no og henvis til denne anmeldelsen. Da kan vi gå gjennom hvordan pannene brukes, undersøke om det kan være noe vi bør se nærmere på, og selvfølgelig gjøre alt vi kan for å finne en god løsning.

Vi håper vi får muligheten til å hjelpe deg videre, slik at du får den opplevelsen du forventet da du valgte ONYX Cookware.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En elendig bruksanvisning på produktet.

10 juli 2026

Hei Jorunn,

Takk for din anmeldelse.

Vi er lei oss for å høre at du opplever bruksanvisningen som utilstrekkelig. Vi forstår godt at en god og oversiktlig veiledning er viktig for å få den beste opplevelsen med produktet.

Vi tar tilbakemeldingen din med oss i arbeidet med å forbedre bruksanvisningene våre. Har du spørsmål om produktet eller trenger hjelp med funksjonene, er du hjertelig velkommen til å kontakte kundeservice på service@onyxcookware.no. Vi står klare til å hjelpe deg, slik at du får mest mulig ut av produktet ditt.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kaffemaskinen har siden jeg fikk den…

Kaffemaskinen har siden jeg fikk den ikke gitt tilstrekkelig med kaffe den største lungo funksjonen gir bare en bunnslamp med kaffe i selv en liten kopp og når jeg holder inne for å styre hvor mye kaffe som skal komme selv stopper den før en den er kvart full med liten kaffekopp. Har måtte bruke den største dolche gusto kopp funksjonen bare for å få nesten en halv liten kopp når jeg bruker Nespresso kapsler. Dette er for dårlig, kjøper aldri noe onyx igjen.

5 juli 2026

Hei Martin,

Takk for din anmeldelse.

Vi er lei oss for å høre at kaffemaskinen ikke har levd opp til forventningene dine. Det er selvfølgelig ikke den opplevelsen vi ønsker at kundene våre skal ha.

Vi vil veldig gjerne undersøke saken nærmere sammen med deg og finne en løsning. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice på service@onyxcookware.no og henvis til denne anmeldelsen. Da går vi gjennom saken og gjør alt vi kan for å hjelpe deg videre.

Vi håper vi får muligheten til å finne en god løsning for deg.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ikke verdt pengene

Etter min mening så er denne stekepanna eg kjøpte ikkje verdt pengene. Maten setter seg fast hvis det ikkje blir brukt mye smør eller olje

22 juni 2026

Hei Jostein,

Jeg er lei meg for å lese at du opplever problemer med at maten brenner seg fast. :(

Vi har samlet noen tips og råd som i mange tilfeller kan hjelpe deg med å få best mulig resultat med stekepannen din. Du finner våre tips og råd her: https://onyxcookwareno.dixa.help/no/article/fbee28

Hvis du fortsatt opplever problemer med at maten brenner seg fast, må du ikke nøle med å kontakte vår kundeservice på service@onyxcookware.no. Her står kundeservice klar til å hjelpe deg gjennom hele prosessen.

Men! Hvis du fortsatt ikke er fornøyd med resultatet, eller rett og slett ikke ønsker å beholde produktet, vil vi minne om at vi tilbyr opptil 100 dagers returrett. Dette gjelder også dersom produktet har vært brukt. Du trenger bare å kontakte kundeservice og be om å få returnere varen. :)

ONYX Cookware

Jeg er så fornøyd

Jeg er så fornøyd! Kjøpte en kaffemaskin med 3 adapter, kom med posten etter få dager, det ene adapteret hadde en feil med pakningen og de sendte ny samme dag! Hadde litt problemer med det nye også, men det viste seg at Evergood Dolce Gusto kapsler ikke passet. Jeg fikk veldig god veiledning, de svarte på mine meldinger samme dag og var helt klar på at «dette fikser vi»! Maskinen er enkel og bruke, rask og lager varm og veldig god kaffe. Et ekstra pluss at vi kan bruke vår helt vanlige filterkaffe. Supert og rimelig produkt. Randi P

27 juni 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg handlet en vare som jeg ikke var…

Jeg handlet en vare som jeg ikke var helt fornøyd med. Benyttet meg av "100 dagers bli fornøyd garanti" Enkel og ingen problemer med retur - og hyggelig kommunikasjon. Anbefales som butikk.

12 mei 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har fulgt alle råd som fulgte med…

Jeg har fulgt alle råd som fulgte med stekepannen.
Har stekt fiskefilet, fiskekaker alt henger fast i pannen.

3 juni 2026

Hei Ove,

Vår kundeservice står klar til å hjelpe deg gjennom hele prosessen.

ONYX Cookware

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.