Oordopjes Kopen Reviews

2,7

Proefpakket oordoppen besteld, maar niet gekregen. na 2 weken gevraagd om track & trace informatie, hadden ze niet, want volgens hen was het per reguliere brievenbuspost verstuurd. Ze zouden het... Toon meer

Inmiddels 2 keer hier besteld. 1e keer duurde levering extreem lang. Maar bij oordopjes-kopen hadden ze een “goede” reden. Nu de 2e bestelling geplaatst en wederom extreem lange levertijd. Op 15 novem... Toon meer

Goede contact met medewerker gehad die me vriendelijk gelopen had met de beste kop telefoon te kiezen. Ik had per ongeluk een verkeerde gekozen en de medewerker zij geen probleem en hielp mij met ee... Toon meer

1. Geld en verzekeringen

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Al bijna 9 jaar het grootste online aanbod aan oordopjes en oorkappen! Wij zijn gespecialiseerd in het beschermen van uw gehoor. Vragen over onze producten? Twijfel niet om contact met ons op te nemen!

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Geen fijne service

Een week voor de vakantie oordopjes besteld in verband met een buisje in het oor. De bestelling was onderweg maar is door DHL retour gestuurd wegens een beschadiging (?). Contact gezocht met de klantenservice, ze zouden direct nog een nieuwe set oordoppen versturen. Hiervan zou ik een Track & Trace krijgen. Helaas nooit ontvangen, ook de oordoppen niet. Dus die hadden we niet voor de vakantie, dus tijdens mijn vakantie contact gezocht om geld terug te vragen. Dit zou gebeuren zodra de retourzending verwerkt was. We zijn nu totaal 2 weken verder en ik heb dus geen oordoppen en ook het geld nog niet retour. Hier bestel ik dus niet meer.

24 juli 2026

oordopjes besteld maar na 6 dagen nog…

oordopjes besteld maar na 6 dagen nog niet binnen.

27 januari 2024

Hi!
Wat vervelend dat je bestelling nog niet binnen is gekomen.
Ik zie dat je inmiddels al even contact hebt gehad met mijn collega. Ik zal via de mail contact met je opnemen om je verder te helpen.

^Sylvia

goed product

Wederom oordoppen besteld en gaat altijd goed bij dit bedrijf , goed product , nette prijs en snelle levering.

F.van Lieburg

29 augustus 2023

Super service

Super service, fijne klantenservice!
Er ging iets mis met mijn bestelling. Na contact te hebben gezocht dat er een productiefout leek te zijn, kreeg ik een antwoordnummer om mijn bestelling gratis te retourneren en was er al een nieuwe bestelling onderweg. Ik bestelde al eerder hier, maar ben wederom enorm positief over dit bedrijf en de afwikkeling. Ik voel mij voor 100% klant. Chapeau! Hier kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen. Kim, dankjewel :-)

31 augustus 2023

Superklantvriendelijk

Binnen de gestelde termijn drie bestelde setjes met earplugs bij de postdienst aangeleverd (helaas gooide storm Poly roet in het eten), op vragen wordt snel en adequaat gereageerd, kwaliteit earplugs prima. Toen 1 setje retour gestuurd moest worden, is uit coulance direct het aankoopbedrag gerestitueerd zonder administratieve rompslomp. Superklantvriendelijk!

21 juli 2023

tevreden na oplossing

Product was niet op voorraad. In eerste instantie was leveren voor 15:00 dus niet gelukt. Ik moest hier helaas zelf achteraan. Na contact is dit netjes op gelost door de bestelling kosteloos op te sturen. Ik heb deze review dus aangepast naar "tevreden".

5 juli 2023

Hi Stefan,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen en ons feedback te geven. We willen graag ons oprechte excuses aanbieden voor de teleurstellende ervaring die je hebt gehad met onze diensten.

We begrijpen dat je ontevreden bent over de kwaliteit van onze service. We streven er altijd naar om de best mogelijke ervaring te bieden aan al onze klanten, en het spijt ons dat we in jouw geval tekort zijn geschoten.

Door een nog onbekende storing in ons systeem werd er bij sommige artikelen een verkeerde voorraad indicatie aangegeven. Dit was ons niet op tijd bekend en daardoor hebben wij jou geen update kunnen geven omtrent jouw bestelling.

Als je bereid bent, kun je contact met ons opnemen en ons het ordernummer van de bestelling sturen zodat wij jou een passende oplossing kunnen bieden en zo hopelijk de nare ervaring met ons te kunnen verzachten.

^Sylvia

Proefpakket besteld, tot 2x toe niks ontvangen

Ze zouden het nogmaals opsturen, ik vroeg om het ditmaal met track & trace te versturen. Kreeg opnieuw niks binnen, zeiden ze het wederom via reguliere brievenbuspost te hebben verstuurd.
Dan neem je je klanten en je eigen bedrijfsvoering in mijn ogen niet erg serieus.
Na een maand haarfijn uitgelegd dat de webwinkel aansprakelijk is voor de verzending en m'n geld terug geëist en gekregen.
Wat een blammage en slechte service. Ik bestel hier natuurlijk nooit meer iets.

18 april 2023

Beste Menno,

Bedankt voor het achterlaten van de review.
Helaas is je ervaring met ons niet naar wens verlopen, Balen!

Ik zie dat mijn collega inmiddels al contact met je heeft gehad en meerdere oplossingen heeft aangeboden. We hebben een nieuwe zending aan je verstuurd en ook het aankoopbedrag aan je terugbetaald.

Als we nog iets voor je kunnen betekenen dan horen wij dat graag en kijken graag met je mee!

Met vriendelijk groet,
Kim - Oordopjes-kopen.nl

Prima

Prima producten.
Netjes verpakt.
Aan de levertijd is nog wat werk.
Maar na contact met het bedrijf werd een mooie oplossing uitgedokterd.
Aanbevelenswaardig!

4 april 2023

Beste Hugo,

Allereerst nog bedankt voor jouw bestelling en voor het achterlaten van een beoordeling op Truspilot.

Wij willen ons eerst verontschuldigen voor hoe deze bestelling verlopen is. Ook wij worden hier uiteraard niet blij van!
Excuses dit had natuurlijk nooit mogen gebeuren.

We hebben je inmiddels 2 mails gestuurd en een oplossing aangeboden. Zou je zo vriendelijk willen zijn hierop te reageren om het voor je op te lossen.

Ik hoor het graag!

Niet geleverd - Niet bereikbaar

Bestelling 3 weken geleden gedaan, levertijd veranderd iedere keer. Website niet bereikbaar, omdat het contactformulier het niet doet.

15 februari 2023

Beste Chris,
Hartelijk dank voor jouw bestelling! Allereerst bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Wij willen tenslotte altijd beter worden en dat kunnen wij alleen door ervaringen te horen zoals die van jou. Nu is jouw ervaring niet naar wens verlopen. Balen! Inmiddels hebben wij jou gegevens goed ontvangen dank hiervoor. Ik ga voor je uitzoeken wat er met je bestelling aan de hand is. zodra ik meer weet neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

We zullen dit voor jou gaan oplossen.

Goede contact met medewerker gehad die…

Ik had per ongeluk een verkeerde gekozen en de medewerker zij geen probleem en hielp mij met een andere te kiezen en had mijn order gelukkig kunnen wijzigen.
heb het nu al een aantal maanden en ben er super blij mee ik val er zelfs mee in slaap!

26 januari 2023

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf! Na bestelling & betaling geen levering en ook geen reactie na vragen hierover.

28 november 2022

Beste Bas,

Nu is jouw ervaring niet naar wens verlopen. Balen!

Zou je zo vriendelijk willen zijn om ons je bestelnummer te sturen zodat wij dit voor je kunnen nakijken. Wellicht zijn je mails naar ons niet goed bij ons aangekomen, ook dit ga ik verder uitzoeken voor je!

Ik hoor het graag!

Slechte service

Slechte service. Word nauwelijks of niet gereageerd. Bellen gaat ook niet en bestellingen blijven weg. Niet hier kopen!!!

13 oktober 2022

Beste Peggy,

Nu is jouw ervaring met bestelling 7927987 niet naar wens verlopen. Balen!
De levertijd van het door jou bestelde artikel is verschillende malen uitgesteld door de leverancier. Wij zijn hier niet tijdig over geïnformeerd en hebben jou hier dus ook niet tijdig over kunnen informeren. Onze excuses voor dit vervelende ongemak. Ook wij worden hier uiteraard niet blij van!

We hebben je gemaild en willen het graag met je oplossen om je toch een fijne ervaring te bezorgen. Echter hebben we nog geen reactie van je mogen ontvangen.

Hopelijk krijgen we nog de kans om het met je op te lossen.
We horen het graag!

Niet hier bestellen.

Het is nu 10 mei. Op 19 april een bestelling gedaan. Geen reactie. Ik zou elders bestellen. Hopelijk krijg ik m'n geld nog terug.

10 mei 2022