3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

3,2

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Poor

I installed this app a few times , trying to get it to work , it's freezing all the time and it never finds anything , I contacted customer support , I might as well asked a rock for help , in my books if customer support doesn't even reply , it doesn't bode well for anything else to do with OpenBazaar.

19 juni 2021

A marketplace for sellers

Works as advertised. Made a seller account in April 2021 and quickly realized that most people who go through the trouble of accessing OB and setting up an account are all sellers trying to make money. There are just not many people who come here to buy things when Amazon is so accessible. Overall, OB is a brilliant concept, however, just like with crypto, a marketplace is only as good as the amount of people you get to use it. I wish OB had better marketing or incentivised customers to join the marketplace with, for example, a $5 coupon. I hope one day this will grow into a top marketplace but for now it's still a ghosttown.

19 april 2021

OpenBazaar is a total waste of time for sellers

I tried this app as a seller it has been a total waste of time
Even a new Raspberry Pi 4b or a Refurbished Mac Mini will not sell on the platform these items normally take a week to sell on eBay at most on OB they can sit for months and never sell.
In the two months of trying this app, I have not sold a single product.
If you want to sell anything you will still be forced to use eBay expensive service as OB does not work and is a massive waste of time.

9 augustus 2019

Open Bazaar No!

Open Bazaar. Hmmm...Waste of my time watching the hourglasses spin away.
No directions. GitHub page is unintelligible. Can't understand a word.
You get promised to shop bitcoin networks.
The server add button does not work. You can't add new bitcoin networks.
That seems to be the rub. Their scam.
You only get to shop their network. Not any store they promise.
You only get to search for their selected products.
Their store is OB1. You get stuck on one store only.
Everything else is BS. Does not exist. Does not work.
Is it Open Source if they charge fees?

8 april 2019

Great decentralized e-commerce

Really good and convenient marketplace.
It uses Bitcoins.
No fees, and no item restrictions
Free Trade, global (OpenBazaar uses Bitcoin as its currency and payment system)
I used to sell and to buy some computer goods : it's perfect.

10 oktober 2016

Is dit jouw bedrijf?