Snel en vriendelijk geholpen nadat er…
Snel en vriendelijk geholpen nadat er een vrachtwagen tegen de intercom had gereden.
Openr is een innovatief, Nederlands ontworpen draadloos intercom- en toegangsbeheersysteem dat speciaal is ontwikkeld voor appartementen, kantoren en andere moderne gebouwen. Met Openr kunnen bewoners, medewerkers en beheerders eenvoudig communiceren en toegang beheren via een gebruiksvriendelijke app of een overzichtelijk online dashboard—zonder gedoe met kabels, vaste binnenposten of ingewikkelde installaties. Het systeem biedt maximale flexibiliteit en veiligheid: gebruikers kunnen bezoekers op afstand toegang verlenen, meldingen ontvangen bij bezoekers, en het gebouw altijd ‘connected’ houden. Dankzij de eenvoudige installatie, robuuste beveiliging en moderne interface is Openr de ideale oplossing voor wie gemak, betrouwbaarheid en slimme toegangscontrole wil combineren. Perfect voor appartementencomplexen, kantoorpanden, co-working spaces en andere gebouwen waar gebruiksvriendelijkheid en veiligheid centraal staan.
Bos en Lommerplein 270-300, 1055RW, Amsterdam, Nederland
Helaas paste het systeem niet goed bij ons bedrijf.
User friendly
Makkelijk accounts opzetten

Antwoord van Openr
Komt gewoon bij een extrene werkplek en wil naar binnen. Lekker bepakt met rugzak en fietsspullen. Handen vol.
De app zeurt te veel. Moet gewoon de deur open maken en klaar. Niet elke keer met vervolgvragen komen. Er zeker niet opeens willen dat ik inlog, code sturen naar m'n e-mail en me dan 's ochtends met m'n laptop in een hoekje in het portiek laten prutsen.
Maar, even kloppen en de werkster maakt open.
Gemak en eenvoud, is de titel die ik de prachtige intercom van Openr geef. Met de gebruiker in gedachte is het design van apparaat en deurslot tot stand gekomen. Het resultaat is een intuïtief scherm waarmee je eenvoudig je gastheer kunt vinden, via de 2-weg video contact maakt en met een swipe op de smartphone toegang krijgt. En dat alles geheel draadloos. Top product!
Een heel handig systeem waarmee je zonder tags of sleutels altijd op afstand de deur kunt openen. De prettige communicatie met OpenR telt ook mee als een dikke PLUS.
Met Openr hebben we minder behoefte aan een office manager omdat je veel makkelijker een deurbel-dienst kan inplannen!
Wat een top systeem! Nooit meer sleutels kwijt, overal ter wereld met een swipe een deur open kunnen doen. Als vastgoedbeheerder is dit een droom product.
Inmiddels hangt er op al onze locaties een OPENR intercom, functioneert vlekkenloos op 4g.
Helaas zeer slechte ervaringen. We zijn gebruikers van het eerste uur maar het systeem heeft nooit goed gefunctioneerd. Contracten lopen voor 5 jaar wat erg lang is naar ons idee. Wij hebben OprnR meer dan 40 keer aangesproken op het niet functioneren van het systeem maar reacties krijgen we pas na 2 maanden. Een start-up bedrijf dat niet de kracht blijkt te hebben om professioneel te worden. Jammer dat we door OpenR aan het contract worden gehouden terwijl het systeem niet naar behoren functioneert.
De draadloze intercom van Openr is wat mij betreft de ‘Tesla onder de intercoms’. Het zorgt voor flexibiliteit, gemak en veiligheid. Je kunt altijd en overal zien wie voor je deur staat en vervolgens met één swipe toegang geven.
Ik grijp niet gauw naar de pen om bedrijven online negatief te beoordelen, maar wauw... Echt wauw..
Inmiddels tientallen pakketbezorgingen misgelopen door deze instabiele en zwaar onbetrouwbare app.
"Aah het ligt vast aan jou" zul je hopen als prospect klant van Openr. Ik heb de app zeker 5 keer opnieuw geinstalleerd op 3 verschillende telefoons en overal net zo belabberd.
Drie tickets geopend in een tijdsbestek van 3 maanden met 0 reacties. Vervolgens een account manager aan de lijn gehad die wederom drie mails negeerde alvorens er een work-around werd aangeboden. Dit heeft een tijd gewerkt, maar nu weer een nieuw technisch probleem.
Hebben jullie de app laten ontwikkelen door een stel freelancers op Fiverr?
Wanneer ik iets niet helemaal begrijp, dan bel ik even naar Openr en dan is het binnen een paar minuten helemaal duidelijk! Zo sta ik als net nieuwe huurder in de intercom en kan ik mijn klanten een warm welkom geven!
Ik heb met de intercom altijd de mogelijkheid om de postbode of klanten te ontvangen, ondanks dat ik vaak buiten de deur koffie drink of ergens anders in het gebouw ben. Voorheen moesten we altijd de telefoon 'bemannen', wat betekende dat iemand naast de binnenpost moest wachten om bezoek te ontvangen.
Onze bezoekers zijn onder de indruk van het Openr Intercom systeem. Het is een mooi vormgegeven produkt, heeft een hedendaagse uitstraling en is de interface van deze tijd. Wij horen alleen maar positieve geluiden!
Wat een uitkomst! Lang gezocht naar een intercom die geïnstalleerd kon worden zonder bedrading door mijn oude pand en uiteindelijk bij Openr uitgekomen. Goede service en voordelig als je het vergelijkt met andere intercomsystemen.