bei Twitch Streams werden, wenn geringe Latenz aktiviert ist sukzessive Frames übersprungen. Minute für Minute wird es schlimmer bis sich irgendwann 1 Sek Video mit 1 Sek Standbild abwechseln. Ton läu... Toon meer

Bester Browser aller Zeiten Und mein Lieblingsfeature "Meine Seele erlösen" Ich hab mich stundenlang darüber kaputtgelacht einfach, unfassbar :D Dein Browser macht nach deinem Abgang einfac... Toon meer

es stürzt ständig ab, beim runterfahren von meinen Macbook muss ich erst OperaGX sofort beenden damit er runterfährt, normales beenden funktioniert nicht. abblocken funktioniert nicht. Ihr habt vers... Toon meer

2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Goated.

I dont get why people are calling this dogshit or straight up garbage, but ive been using ts for around 4 years now, and Id say that the features are really rich with highly customizable experience. I can add custom keyboard sounds, bg musics and mods which looks quite well. And the sidebar of opera gx allows efficient and effective way to access your messengers and stuff. I personally think that people who are experiencing "bug" these being features not working properly or other things is just due to device or network issue.

3 april 2026

den har downloaded 45 gange jeg har…

den har downloaded 45 gange jeg har ikke trykket download selv en eneste gang... slettet alt idag det jo for sygt det der! lad mig lige blacklist det scam fis. jeg vil gerne selv bestemme hvad jeg downloader..! tror det inden for 3 måneder de 45 downloads... crazy

23 januari 2026

dit "pour les gamer" alors que juste…

dit "pour les gamer" alors que juste lancer une page web c'est 42% de cpu et quasi 3000mb de ram (meme microsoft edge prend moin) litteralement crash des fois (sachant que j'ai un bon pc) je deconseille apart pour le look et le vpn

13 januari 2026

Hallo an die Runde

Hallo an die Runde, Am Anfang war GX gut, aber seit Wochen nur Probleme (neu installiert etc...). bei 15 Tabs kack er ab, der ADBlocker macht Probleme einige Videos brauchen Länger bis die Starten und GX frisst unnötig Ressource, Sparsamkeit Modus bei nicht Benutzten Tabs Broken... und einiges Mehr, Home Tab wirst du mit Werbung zugeworfen. GX gefühlt sich wie ein Praktikums Projekt an

17 december 2025

avoid

i used it for like 2 years and my review is that

uses more resources than chrome, full to the brim with useless slop that slows down the browser, looks and feels like shit to use

just go to brave or vivaldi, dont waste time on this

(and yes i know about the recent video that came out, ive just been a hater of their practices for years)

28 november 2025

Achtung vor Vieren..

Ein Browser, welchen man auf jeder nicht vertrauenswürdigen Website ohne Erlaubnis gedownloadet bekommt. Außerdem wird Opera GX vom Antivirus als Bedrohung wahrgenommen. Es gibt außerdem Gerüchte, dass es sich bei Opera GX um einen Datendieb handelt.
Ich rate davon ab - Benutzt einfach Chrome.

2 februari 2025

Honest review

Bugs, fake "private" vpn, "gaming browser" focused on high performance - with low performance, chinese spyware, buying users by pretending to be a gaming browser. No one in their right mind should be tempted by this thing, just because many YouTubers or streamers are sponsored by it.

16 juni 2025

Sadly not useable

I have been using Opera GX for over 2 years, and during this time, my CPU has reached up to 90 degrees Celsius. So, I decided to open Chrome, and it was only at 60 degrees Celsius, which makes me feel somewhat sad and angry at the same time, because it's such a good company, but I can't use it because my CPU will get overheated. Therefore, I can only give it 1 star.

22 juli 2025

They ruined themselves

It's insane that they advertise futuristic improvements, but fail to be able to connect your account on your phone, furthermore I can't connect my flow with the QR code or with the manual code. They started of great with the functions actually working, but now it feels like a high school project.

13 juli 2025

Is dit jouw bedrijf?