Lees wat reviewers zeggen
Vanvittig god kundeservice. Havde bestilt en oplader til afhentning, som desværre ikke var den rigtige. Fik lyn hurtigt ombyttet den til den, rigtige, pba. deres ekspertise. Skulle bruge op... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Effektiv kundeservice og lynhurtig levering
Jeg oplevede desværre, at laderen til min bærbare blev defekt, men opladere.dk håndterede det perfekt. Jeg sendte en mail og fik svar dagen efter med en løsning. Ombytningen blev klaret lynhurtigt, og jeg havde en ny oplader kort efter. Det er god service, der virker.
Teksten er sprogligt tilrettet af Gemini
Levering er IKKE som de siger med dag…
Levering er IKKE som de siger med dag til dag!

Antwoord van Opladere
God og personlig kundeservice.
Efter en lettere voldsom negativ mening…
Efter en lettere grov negativ kommentar fra mig af som misforstod nogle ting har jeg blot ændret mening af dem, det god kundeservice og faktisk en god side!

Fin hjemmeside med et bredt udvalg
Fin hjemmeside med et bredt udvalg

Kæmpe service
Kæmpe service!
Laderen kom med med en lille fejl, få dage efter sender de en ny uden ekstra omkostning. Lyn hurtige med forsendelse og menneskelig kontakt over mail. Det bliver ikke bedre.

Antwoord van Opladere
Utrolig hjælpsom service og meget…
Utrolig hjælpsom service og meget hurtig levering.

Topklasse service! 🔌⚡
Opladere.dk fortjener en kæmpe high-five!
Jeg har været så uheldig at modtage et defekt opladerkabel ikke bare én, men to gange. Men hver gang har de lynhurtigt sendt et nyt af sted – uden spørgsmål, uden bøvl, bare god stil 👌🏻

Topservice
I en snæver vending manglede min søn en oplader til en gammel spille-konsol.
Den havde opladere.dk på lager, gudskelov.
Bestilt mandag formiddag i dag onsdag kunne jeg så afhente den på en tankstation hvortil den var sendt med GLS.
Det må siges at være topservice fra deres side af.
Mvh
Peter

Fair kundeservice
Jeg købte en oplader til min søns laptop. Efter 5 måneder holdt den op med at virke og noget havde rystet sig løs.
Jeg sendte en video som kunne verificere problemet. Fik tilsendt en ny oplader uden beregning med det samme.
God kundeservice

Antwoord van Opladere
Meget forstående og effektiv…
Meget forstående og effektiv kundeservice. Kan varmt anbefaldes.

Antwoord van Opladere
Fantastisk service og hurtig levering!
Fantastisk service og hurtig levering!
Jeg havde problemer med min ASUS VG278-skærm, som blev ved med at tænde og slukke. Efter at have købt en ny adapter fra Opladere.dk blev problemet løst med det samme! 🎉
Hurtig levering 🚀
God produktbeskrivelse, så jeg var sikker på, at det passede til min skærm
Adapteren fungerer perfekt, og kvaliteten virker solid
Kan klart anbefale Opladere.dk, hvis du har brug for en ny strømforsyning til din enhed. Tak for hjælpen!

God og hurtig service.
God og hurtig service.
Emballage der kan skilles ad og affaldssorteres til genbrug...
Fornemt. Kommer gerne igen hvis der er behov.

Antwoord van Opladere
Vanvittig god kundeservice. Og hurtig levering
Vanvittig god kundeservice.
Havde bestilt en oplader til afhentning, som desværre ikke var den rigtige.
Fik lyn hurtigt ombyttet den til den, rigtige, pba. deres ekspertise.
Skulle bruge opladeren, hurtigt da jeg manglede den til min eksamen.
Jannick reddede mig, i den grad.
Kan varmt anbefale dem, og vil helt klart bestille der fra igen.

Dag til dag levering.....🤬🤬
Dag til dag levering......
Give 50 kr mere den på en anden side til får min stick hurtigt. Men nej bestilt den 13 februar i dag den 18 stadig ikke noget som helst..🤬🤬🤬

Antwoord van Opladere
Hurtig forsendelse og mega god kundeservice, Jannick var rigtig hjælpsom😁

Egentlig udemærket service
Egentlig udemærket service. Jeg skulle vente længere på svar fra dem, end hvad de lovede, men fin returservice og god vejledning pr. mail.

Virkelig god service
Bestilte 3 iPhone splittere ved en fejl, det skulle have været en anden model. Jeg ringede og aftalte, at jeg returnerede dem og de bestilte samtidig de rigtige hjem til mig. De rigtige er dyrere, men har idag modtaget dem uden ekstra beregning. Det kalder jeg virkelig god service.
Undervejs har de løbende holdt mig opdateret, hvor langt ordren var. Kan kun anbefale dem.

Antwoord van Opladere
De kunne starte med at overholde deres…
De kunne starte med at overholde deres forsendelses fra dag til dag levering. jeg købte scar til hdmi og det virker ikke, varen er defekt. Sikkert kina skidt og møj. Jeg vil ikke handle der igen, og vil fraråde andre fra det.
Hurtig levering og gratis kuglepen :)…
Hurtig levering og gratis kuglepen :) Handler der gerne igen.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.