Pas op voor Natascha Ufkens!
Achter deze website zit Natascha Ufkens uit Neserland / Ter Apel. Ze is een flink stuk duurder dan de andere bureautjes in de Marina. Dat is niet erg als je ook maar kwaliteit krijgt.
Wij gingen met een privé tour naar de piramides en het gem museum. Wij troffen een gids die het warm had en weinig zin had in zijn werk. Hij heeft ons 30 euro laten betalen voor een gratis piramide en een tripje naar een uitkijkpunt welke achteraf ook gratis was. We hebben achteraf veel niet gezien. We hebben dit gemeld bij Natascha. We kregen te horen dat dit niet was gebeurt en dat uit het filmpje dat is gemaakt blijkt dat wij zeer tevreden waren. Wij weten zeker dat er geen filmpje is gemaakt. Op onze vraag of we het filmpje mochten zien kregen we een filmpje van andere mensen. Tot op de dag van vandaag hebben we niks ontvangen. Logisch want zo'n filmpje bestaat niet. Vervolgens kregen we te horen dat onze trip naar Bianca Island om onduidelijke reden geannuleerd was. Nu weten we dat ze gewoon te laat was met boeken. Op onze vraag voor een alternatief kon ze alleen een speedboat trip regelen voor 4 uur voor de dubbele prijs. Daarna begon het gesteggel. Wij hebben de vraag bij haar neergelegd of ze nog wat met de prijs kon, of wellicht voor dat bedrag parasailen erbij in kon doen ter compensatie van Cairo. Hier kon ze niks mee. Ze kon ons wel op haar kosten de trip naar Cairo laten doen. Ze wist heel goed dat dit niet meer ging lukken voor we naar huis zouden vliegen. Het laatste bericht dat wij kregen was om 2300 uur met de mededeling dat we snel moesten beslissen omdat er meer mensen waren die de speedboat wilde. Wij waren er klaar mee. We hebben het ergens anders geregeld. Buiten dat dit tientallen euro's scheelde kon dit wel gewoon snel geregeld worden. We zijn gaan slapen. De volgende ochtend heb ik een berichtje gestuurd dat we het ergens anders hebben geregeld. We kregen eindelijk een berichtje terug dat dat jammer was want ze had tenslotte de speedboat de vorige middag al voor ons gereserveerd. Dit heeft ze nooit tegen ons verteld.
De volgende dag de privé luxor trip die we via haar hadden geregeld toch door laten gaan. We kregen ter compensatie tickets voor de tombe van toetankamon. Geweldige dag gehad. Deze keer met een goede gids. Wel hebben wij de hele dag de drankjes voor de gids betaald. Dit werd van ons verwacht. Geen probleem maar het was netjes geweest als ze dit van te voren had gemeld.
Nu thuis maak ik de financiële balans op en kom ik erachter dat we 30 euro meer hebben betaald dan afgesproken voor luxor. Oftewel, de compensatie hebben we alsnog zelf betaald.
Kortom, ze is gewoon een hosselaar. Je kan beter via 1 van de locals in de marina boeken. Dat scheelt je een hoop geld en je krijgt dezelfde trips.