Het opzeggenbij werkt bij hun zelf zeer omslachtig. In de mail zit een link verwerkt daar kun je binnen 12 uur opzeggen alleen na een paar uur werkt deze link al niet meer. Communicatie loo... Toon meer
Opzeggenbij
Opzeggen ging erg vlot maar ik vind het opzeggen wel erg duur. Dit had ik in eerste instantie niet gezien want anders had ik het waarschijnlijk niet via deze website gedaan.
Ik heb gister een brief gehad per post Dat ik 29,95 moet gaan betalen + 9,00 administratie kosten voor het opzeggen van een lidmaatschap en er staat nergens dat ik daar voor moest betalen Staa... Toon meer
Smerige vieze gore oplichters. Bah bah, flink geld betalen om bij Google bovenaan te komen staan als je zoekt op “opzeggen bij” en dus komen alle mensen bij deze frauduleuze website uit. Een bedrijf w... Toon meer
Mensen keken ook naar
Wat een goede service.
Procedure is eenvoudig en gemakkelijk…
Procedure is eenvoudig en gemakkelijk te volgen
Het opzeggenbij wat zal ik er van maken.
Het opzeggenbij werkt bij hun zelf zeer omslachtig.
Communicatie loopt stroef en duurt lang.
Laat je niet van de wijs brengen betaal niet zo maar iets.
Uiteindelijk is de brief nooit gestuurd en heeft de eigenaar na 4 dagen aangegeven dat mijn aanvraag toch is geannuleerd.
Ergens vind ik het toch jammer, had dit graag willen voorleggen aan de rechter.
Er zit namelijk nergens een check, ik kan bij de buren hun KPN abonnement opzeggen.
Of van een ex.
Snel en goed geregeld.
het word uitstekend en snel afgehandeld
de snelle en accurate afhandeling.
Snelle antwoorden
Zeer Goed.Zeer Goed.Zeer Goed.
Duidelijk en goed
TRAP ER NIET IN !!!
PAS OP, DIT ZIJN ZAKKENVULLERS !!!
Niet intrappen ze rekenen 30 euro voor het genereren van een opzegzegbrief en deze wordt nooit verstuurd.
Iedereen moet zijn klachten melden bij ACM ConsuWijzer dan kunnen ze worden aangepakt!
Netjes geregeld.
Heel duidelijk
Heel netjes en snel geregeld werd op de…
Heel netjes en snel geregeld werd op de hoogte gehouden
Ik ben er ook ingetrapt
Ik ben er ook ingetrapt. Nooit gezien/geweten dat ik moest betalen. OPLICHTERS
Ik ga niet betalen.
Snel en makkelijk
Prima geregeld
Pas op! Oplichters
Wat een oplichters! Schaamtelijk.
Geld vragen voor een automatisch gegenereerde brief DIE VERVOLGENS NIETS DOET!
Ze zeggen dat ze de kosten duidelijk vermeld worden, maar niemand die dit blijkbaar zijn, erg duidelijk
oplichters er staat gratis opzeggen…
oplichters er staat gratis opzeggen maar ze rekenen 29,95 zonder waarschuwing krijg je brief waarin staat dat ze herhaaldelijk betaal verzoeken hebben gestuurd dat is absoluut niet waar,neem de moeite en doe doe het i.m. geval bij de vriendenlotterij zelf
Beste Mensen
Beste Mensen, jullie lezen het allemaal verkeerd op de site. Op de site van opzeggenbij bij faq staat er gewoon bij dat een opzegbrief 29,95 kost. Maar ze zijn het wel inderdaad vergeten bij neer te zetten bij de opzeg brief zelf dat daar geen prijs bij staat. Ik zal het gewoon betalen anders komt het bedrag na 7 dagen het bedrag hoger uit en ben je nog verder van huis en kom je in de schulden terecht. Ik zal het gewoon meteen betalen als ik jullie was dan ben je er van af!
Pure oplichting en afzetterij!
Ik dacht gebruik te maken van een handige geautomatiseerde service maar krijg nu betalingsherinneringen. Echt oplichting om hier 30 euro voor te vragen. had ik maar eerder op trustpilot gekeken!!!
Geen gebruik van maken!!!!!!!