Super lækkert mad vi fik, vi var 4 personer som fik, hver vores ret. Vi spiste i hyggelige omgivelser. Betjening var smilende, men vi måtte hente tjeneren, for at bestille. Men ellers meget tilfreds.... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
OMG!!!! Magen til laver standard skal man lede længe efter!!!! Sengene er hullet, fjederne stikker tæt på gennem det sidste tyndslidte lag stof. Natbordene hullet og hakket og ved at falde ud... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
En overnatning for to med middag og morgenmad til en god tusindkroneseddel er yderst rimeligt. Værelset og maden er en smule "træt", men til prisen er der ikke noget at klage over. Derimod - vinkor... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har lige været en flok på 10 personer på mini-kroophold på Orø Kro, og det kan varmt anbefales!! Vi blev godt modtaget ved ankomst og fik 5 super pæne, lyse værelser, med virkeligt lækre senge.... Toon meer
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 69% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Super lækkert mad vi fik
Berit
Manglende hjerte og engagement i driften
En meget skuffende oplevelse!
Vi havde glædet os til to nætter på en hyggelig kro , men oplevelsen var SÅ ærgerlig.
Værelset fremstod snusket,mangelfuldt og slidt (manglende vedligehold) vi kunne skrive i støvet på en lampe der hang over en opredt tredje seng, som vi ikke havde bestilt, og kunne se at værelserne ved siden af også havde en tredje opredt seng(vi troede at vi havde fået forkert værelse, derfor kiggede vi ind til naboværelset) Gad vide hvor længe de står uden at blive benyttet. Badeværelset ligeså, snusket og mangelfuldt indhold, samt et dryppende brusearmatur, som vi naturligvis gjorde opmærksom på. Kun ét håndklæde pr mand, det er nu rart med et til hænderne også. Der var ingen måtte inde foran døren, og da det styrtregnede da vi kom, kunne vi godt ha' brugt en til at tørre sko af i, så der ikke blev mere beskidt. Gardinerne kunne godt være valgt og opsat med mere omhu, de skilte ad (der er direkte kig ind for forbipasserende) og var alt for lyse til de lyse sommeraftener/morgener
Aftensmaden, skinkeschnitzel, var nogenlunde, men smagte ikke af noget, morgenmaden var lidt bedre, men f.eks ville det være rart at rørægget blev holdt varm og at frugten ikke var svedende efter tydeligt at ha' stået i køleskabet natten over, samt at man selv kunne vælge om man vil ha' marmelade eller andet på sin ymer/joughurt.
Ved ankomsten blev vi opkrævet et ekstra tillæg på 300 kr. pr. nat med den begrundelse, at september stadig er højsæson, det vidste vi godt, men finder det dybt kritisabelt og modstridende, da øens museer og øvrige turistattraktioner lukkede ned pr. 31. august, og øen reelt er gået i lavsæson.
Personalet talte mest engelsk, men de var søde og imødekommende.
Alt i alt manglede der simpelthen bare hjerte og engagement i driften og vi sidder tilbage med en flad fornemmelse. Vi havde bestilt to nætter, men tog hjem efter en nat.
Min mor og jeg fejrede hendes 84 års…
Min mor og jeg fejrede hendes 84 års fødselsdag en fredag til aftensmad på orø kro. Dejlig aften, men lidt skuffende. Vi ankom til kl. 17.30 hvor den varme servering starter efter en lang dag på rundtur på Orø. Vi var 2 istedet for 3 og blev anvist et bord ved væggen hvor der var noget mørkt. Forespurgt om vi ikke måtte sidde ved vinduet hvor der var dejligt lyst, fik vi at vide at det gik ikke da der var fuld reservet. Gider simpelthen ikke blive kastet hen i et mørkt hjørne fordi man kun er to! Det viste sig at være en and. Da kl. var 19.00 var der stadig ikke et øje. Det viste sig dog at være held i uheld, da stank fra cigaretrøg fra terrassen kunne begrænses lidt over ved væggen. Vi fik stjerneskud, var lækre ingredienser men alt mad var usaltet og derfor ret smagsløst. Fiskefileterne var begge overtilberedte. Husk saltet. Shortribs lækre men usaltede.
Jeg kommer nok igen men I skal oppe jer på maden og servicen.

Antwoord van Orø Kro
Vi har lige spist smørrebrød til…
Vi har lige spist smørrebrød til frukost.
3 st til hver, så vi behøver ikke mere mad i dag. Sild, fiskefilet, tartar, rejer, hønsesalat og advocado. Det hele var super lækkert. Venlig og smilende personal. Tak for en god oplevelse. Vi kommer tilbage en anden gang.

Værelse
OMG!!!!
Magen til laver standard skal man lede længe efter!!!!
Natbordene hullet og hakket og ved at falde ud af væggen.
Husk eget toilet papir hvis din bagende ikke er hårdført.
Tag natbriller med da udendørs lamper og alt andet lys går gennem de valgt hvide gardiner.
Ørepropper hvis du ikke er interesseret i at deltage i naboens samtaler, eller snorken.
Personalet får 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ super søde, imødekommende og lyttede. Tak for I højner besøget en smule!

Orø kro
Orø kro
Vi har bestilt hotelværelse med musik og hygge. Vi bliver nu oplyst om at vi ikke kan få noget at spise før 1930 da alt er optaget
Hvorfor reklamer med hygge og ø ophold hvis det ikke er muligt at man som hotel gæst har forbehold på spise på kroen når man er overnattende

Antwoord van Orø Kro
Main til smagsløse elendighed skal man gå længe efter
Jeg har bestilt mad til pasta uge på krogen til mig og mine børn.
Main til smagsløse elendighed skal man gå længe efter- overkogt billig pasta med tomater fra dåse oven på uden smag overhoved, choriso var ikke at finde i vores retter som der stod på menuen skal indeholde.
Meget skuffende oplevelse og så 169 kr per næse.
Mine børn kunne koge bedre pasta til mig end deres kok på krogen…
Jeg ville skamme mig hvis det var mig der stod for den ret

Antwoord van Orø Kro
Alt er ok - men vinkortet - uha.
Derimod - vinkortet. Uha.
Kroen tager 20 kroner mere for et ENKELT glas af husets pinot grigio end en hel flaske koster i den netbutik, som leverandøren af vinen driver.
En vis avance skal der til, naturligvis. Men i en digital tidsalder, hvor en vins bedømmelse og pris kan googles på fem sekunder, er dét at bede om dæmpet snak og panderynker.

Busudflugt fra Herlev kirke
Vi var ca. 50 personer på bustur med Herlev Kirke.
Vi fik serveret lækker frokostbuffet. Deltagerne roste både maden og betjeningen. Smidig afvikling, ingen stress.

Antwoord van Orø Kro
Nice food with good service many thanks…
Nice food with good service many thanks 🙏

Antwoord van Orø Kro
The room was clean comfortable and well…
The room was clean comfortable and well maintained and food was also so good. Staff’s are welcoming and friendly making my stay even better. great location and amazing value. Definitely visit again.

Orø i maj
Vi havde booket et par overnatninger med morgen og aftensmad, det var lækkert mad og en venlig betjening.
Værelsets beliggenhed var i top, vestvendt og med udsigt til Magrethehøj. Størrelsen på værelset var også ok, men indholdet var ikke ok. Der manglede et lille håndklæde, tandkrus, læselys ved sengen, generelt var lyset i rummet meget svagt, og loftlampen noget mærkeligt placeret. Jeg synes hovedpuden var meget dårlig at sove med, tynd og flad, ydermere var der kun tynde lyse gardiner for vinduerne og ved et vindue manglede gardinet helt, så rummet var meget lyst, svært at sove. At der var te og kaffe på værelset var et plus, til vi så at der så manglede en teske til at røre kaffe/sukker ud i koppen. Det er de små ting der gør at jeg føler jeg bliver forkælet.
At alt på øen, undtaget Brugsen, var lukket, var ikke hotellets skyld, det samme med at "dyreparken" var en joke.
Så besøg ikke øen mandag til torsdag, medmindre du kun vil gå ture nyde naturen og som er fantastisk.

Antwoord van Orø Kro
En lille perle af en kro hvor der er…
En lille perle af en kro hvor der er fokus på kro mad og stemningen som på en rigtig kro som i gammel dage med søde og venlige tjener og et køkken der ved hvad der skal til for at lave mad som i gammel dag og til en formem pris
Fantastisk mad og dejlige omgivelser, men servicen kunne ønskes bedre
Vi har været på et 2 dags ophold her i Pinsen 2026. Opholdet var forud bestilt og betalt.
2 x overnatning med velkomst bobler, morgenmad og 2 retters middag, samt adgang til wellness området begge dage.
Værelset var fint og rent til prisen 5 *
Maden var veltilberedt og meget velsmagende 5 *
Betjeningen var noget af en oplevelse, personalet virkede stresset og dårligt forberedt, vi undrede os over, at når man bestilte en øl i baren, fik man ikke udleveret noget før man havde betalt og prisen blev ikke oplyst.
Den ene dag ventede vi 45 minutter på vores mad, drikkevarerne kunne man åbenbart ikke skrive på værelset, men da vi havde ventet i 40 minutter gik vi hjem og blev her opsøgt af tjeneren som undskyldte med, at de havde haft travlt.
Morgenmaden var ok, baconet var stegt meget tørt og vi fandt en hel æggeskal i røræggen, det virkede ikke som om der var mulighed for at fylde op i forhold til antallet af gæster.

Antwoord van Orø Kro
Rigtig dårlig og falsk wienerschnitzel
Jeg var der i går og bestilte Wienerschnitzel med brasekartofler. Kødet vi fik var fra en gris og ikke kalvekød, som en wienerschnitzel skal være. Det der skulle være brasede kartofler var ikke brasede, men var formentligt kogte og de havde stået i ovnen så længe, at de var seje og tørre - og i øvrigt kun lune, ikke varme Det kedeligste måltid jeg har betalt 295 kr. for.
Slidt mm
- møbler på værelset var slidte og beskidte. Sofaen var så slidt at man havde lagt 2 box Hynder så man kunne sidde bedre. Stolen var med skjolder og pletter.
- på badeværelset var bruser i stykker og forsøgt lappet med gaffa. Man skulle stå helt oppe i hjørnet for at få vand ud over dig.
- Brusevæg var faldet af sine beslag og stod og vippede hvis man kom til at røre ved den
- der var kun ganske lidt toiletpapir, så måtte på kroen om morgenen ved toiletbesøg. Måtte spørge 2 gange efter mere
- værelset lå ud til p-plads. Rullegardiner sad forskudt, så folk kunne se direkte ind på sengen.
- Badeværelset var enormt koldt, uden mulighed for at tænde for varme. Håndklæderne kunne ikke nå at tørre tilnæste dag.
- morgenmaden var ok på dag 1. Men ingen grønt. På dag 2 var der så mange at det ikke var plads før efter 1 time. Her var så tomme fade.,, ingen glas og ingen kopper og tallerkener, før der blev spurgt
- Ingen køle funktion på buffet, så når man kom kl 9 var mælk, pålæg mm lunken
- på ankomstdag blev der efterspurgt kaffe og kage kl 15, beskeden var blot at der var ikke mere kage det var ikke bagt endnu. Underligt på en kro kl 15
Vi har i den grad igen været super…
Vi har i den grad igen været super tilfredse med en rigtig god madoplevelse.
Rigeligt mad på tallerknen og mæt blir man
Søde ,smilende personale
Ingen tvivl vi kommer igen

Antwoord van Orø Kro
Var på skovtur med kommunen
Var på skovtur med kommunen. Det eneste der var godt var forretten. Hovedretten. Fyldt unghsnebryst i serranosvøb, fyldet og seranoskinken manglede hanen var tør flødekartofler var endt som stegte små kartofler med skræl. Til dessert citronfromage der kunne spises med sugerør de må have glemt husblas dertil kaffe som var så tynd at må kunne se 10 øren på bunden vel at mærke uden snaps. Alt i alt en trist oplevelse.

Antwoord van Orø Kro
Det er ikke for mad oplevelsen man skal komme her
Aftensmad:
Bestilte wienerschnitzel. Stor portion men Friturestegt og fuldstændig smagløst. Prisen på knap 300kr er slet ikke ok for den ret. Skår x 2 på tallerken virkede bare fattigt.
Morgenmad:
Fin lille buffet, men kun en til at betjene mange. Kvinden var sød og venlig men manglede forståelse om hygiejne. Bestik samlet op fra gulvet og sat direkte tilbage i ren service. Langt hår der var sat op så hun konstant skulle røre ved det og derefter rørte ved maden. Hun var tydelig presset over at være alene (sagde det højt flere gange). Mælk blev efterspurgt af flere og det var de løbet tør for dagen før.
Beliggenhed/værelse: fint og rent

Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.