Orø Kro Reviews

TrustScore 3 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super lækkert mad vi fik, vi var 4 personer som fik, hver vores ret. Vi spiste i hyggelige omgivelser. Betjening var smilende, men vi måtte hente tjeneren, for at bestille. Men ellers meget tilfreds.... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

OMG!!!! Magen til laver standard skal man lede længe efter!!!! Sengene er hullet, fjederne stikker tæt på gennem det sidste tyndslidte lag stof. Natbordene hullet og hakket og ved at falde ud... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

En overnatning for to med middag og morgenmad til en god tusindkroneseddel er yderst rimeligt. Værelset og maden er en smule "træt", men til prisen er der ikke noget at klage over. Derimod - vinkor... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har lige været en flok på 10 personer på mini-kroophold på Orø Kro, og det kan varmt anbefales!! Vi blev godt modtaget ved ankomst og fik 5 super pæne, lyse værelser, med virkeligt lækre senge.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 69% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

33 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lang ventetid, fik ikke som bestilt

For få tjenere til mange gæster, vi ventede 30 minutter på betjening. Fik besked på at flere borde i skyggen var reserveret, men efter vi fik et bord i solen, blev nye gæster som ikke havde reserveret, bænket ved de reserverede borde, dårlig stil. Bestilte mad uden dressing og ketchup, men min burger havde desværre begge dele. Jeg reklamerede og fik en ny burger som desværre var med en kold bøf, orkede ikke at skulle vente på en ny burger endnu en gang
Kan ikke anbefales

25 juli 2024

Dårlig Service

Jeg bestilte en iskaffe med karamel sirup, og jeg fik en kaffe latte med karamelsirup istedet. Da tjeneren så kom med min “ Iskaffe “ spildte han og valgte ikke at tørre det op.

Personalet virker stressende og bare som en ren pengemaskine.

25 juli 2024

Festival stemning til maden

Havde bestilt bord kl 18.30 og blev mødt af sødt personale. Der var levende musik med lydstyrke så ingen kunne tale sammen ej heller spørge om noget. Steaks var gode, men wienerschnitzel som min syge mand fik havde han ikke kræfter til at skære ud. Vi andre kunne faktisk heller ikke selv da vi havde fået hidkaldt en steakkniv.Måske var den friturestegt. Var kønsløs og uden smag. Alt i alt lidt trist når man gerne vil hygge sig og snakke sammen.

19 juli 2024

Orø Kro - JA TAK

Hold da op en velkomst og fantastisk service vi fik. På Orø Kro var stemningen så hyggelig og autentisk. God dansk kromad - simpelthen flere besøg værd.

15 juli 2024

Hyggelig og flot kro

Hyggelig og flot kro, fornuftige priser, god kvaliteten, lækkert mad og dessert, imødekommende smilende personale, og god service. Kan varmt anbefales. Det bliver ikke sidste gang, at vi kommer der.

15 juli 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Lever ikke op til beskrivelsen

Havde booket en overnatning, imødekommende personale og værelset var også OK, vi havde bedt om en ekstra opredning til barn og det var der, men elkedel på værelset var dækket af kalk og med rest af vand i, dobbeltsengen var to enkelt senge som var skubbet sammen, i beskrivelsen stod der der var hårtørrer på værelserne men dette skulle hentes på kroen. Orø er en skøn ø og jeg elsker at komme der og mindes min barndom, desværre er alt bare lavet om, og det er synd for tror det har negativt betydning når man vælger at lave en gammel kro om til nymoderbe økologi, aftensmaden var ikke super god , børne tallerkenen min søn fik lignede der bare var smidt 5 nugges på og pomfritter oven på, her til lå der en tør tyk Skive tomat stadig med stilken på og en Skive agurk , min egen bøf sku være medium men var gennemstegt og mere sej end mør og med en masse sener og fedt i, min mands hakke bøf sku være gennemstegt men var rød… salat skålen til min bøf var gennemvædet af oliven olie og alt for meget salt uden dressing,.. ingen steak bestik og bestikket blev bare sat på en tallerkner og ikke delt ud. det er synd der ikke serveres god gammel dansk kro mad som i gamle dag, ukrudt langs kroen, Den gamle histore billederne pillet ned, forsøgt at ny moderne den men ikke fuldtført . sæberne på værelserne står der et andet hotel navn på: personalet bære ikke “uniform” eller bare en bluse med orø kro logo på… personalet var imødekommende men vi stod længe og ventede på der kom en og tog imod os, de fleste snakkede engelsk og ikke dansk :..

Orø er en super lækker ø men detaljerne mangler på kroen desværre!

11 juli 2024

Fredag d 21.

Fredag d. 21 Juni

Vi skulle til musik arrangement og blev først mødt af en super serviceminded lyshåret pige, hun tog i mod vores bestilling. Da vores drikke kom var det en mørkhåret pige, som leverede dem, samt maden, også super betjening og mega smilende.

Det var de to piger som virkelig gjorde at vores oplevelse var helt igennem fantastisk. Da de på skift kom og spurgte hvordan maden var, samt om vi manglede noget.

Udover det var maden rigtig lækker og et virkelig dejligt arrangement.

21 juni 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Køkken lukket, sej hovedret og jordbær med fløde uden fløde

Bestilte bord til teamet (firma) ugen før.
Bestilte til mandag kl 17.

Vi ankom i god tid 16:40 og fik besked på at køkkenet først åbnede kl 17:30.

Hammer sultne spurgte vi om vi kunne sætte os og få lidt drikke og snacks. Satte os og et øjeblik efter gik en pige forbi og satte en rigtig kedelig tallerken snacks og gik. Tænkt hun eller en anden kom og tog imod bestillinger. Der kom ingen.

Efter 15 min gik jeg ud og fortalte at vi ville finde et andet sted. Både fordi v egentlig var for sultne til at vente men osse pga manglende betjening.

Desværre 😀 var Bings lukket så vi luskede tilbage til kroen igen. Bestilte 3 Weiner schnitzler a 250. Store forventninger. Kro og schnitzler. De blev desværre ikke indfriet. Sej planke og kedelig tallerken tilbehør. Virkede ikke frisklavet.

Vi burde ha sendt det retur men vi var sultne og spiste grinende.

Dessert blev 2 * rødgrød med fløde. Og is. Vi var lidt skeptiske over at der var is. En klassiker som rødgrød med skal man passe på med at pille ved.

Retten var uheldig. Sansynligvis posegrød. Eller måske kunne den lille klat bare ikke rigtig folde sig ud med et flækket jordbær. Ingen fløde selvom retten hedder "med fløde". En klump is og lidt trist pynt. Spurgte "tjeneren" om fløde og fik nej (forstod ikke rigtig hinanden).

Alt i alt ikke en rigtig kro oplevelse.

1300,-

Jeg har spist fisk på kroen tidligere som var rigtigt godt.

17 juni 2024

Skuffende kvalitet

Vi spiste frokost på Orø kro i går. Vi var fire og vi bestilte det samme smørrebrød.
Tatar som viste sig at være rørt tatar samt pandestegt rødspættefilet. Sidstnævnte var mildest talt tør og trist.
Måske var den genopvarmet, måske i frituren?! Vi tror faktisk slet ikke det var rødspætte, som det ellers hed. Tynd og sej. Og bestemt ikke pengene værd.
Det er øv når man havde gæster med fra København til øen.
Super sød og venlig servering!!

16 juni 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Agressiv personale og vente 1 time og…

Agressiv personale og vente 1 time og 45 min på maden.

Jeg har aldrig oplevet noget lignende.

Vi havde bestilt mad på forhånd, for at sikre der var mad når vi kom frem. Det var der ikke, om end vi havde bekræftelse pr mail og om formiddagen igen havde kontaktet stedet grundet frafald. Da vi henvendte os ved ankomst, blev vi mødt at en meget agressiv rødskægget midt 30 årig mand, som svinede først min svigermor og efterfølgende jeg, da jeg påpege at vi altså have en bekræftet aftale og at man ikke sviner sine kunder til. Argumentet var, at fordi andre kommer for sent til reservationen - så måtte vi ikke få vores bestilte mad.

Vi havde et mindre barn på 2 år med, som først efter 45 min fik nuggets som var sendt forkert og skulle have været til et andet selskab.

Selvom vi fremviste dokumentation om vores bestilling og bekræftelse pr. mail, gjorde den skæggede mand det udtrykkeligt, at hans intention ikke var at være imødekommende eller gøre et forsøg på at nå til en løsning sammen, om end at vi gentagende forsøgte at sikre os, at de havde de korrekte informationer da stedet meget tydeligt signalerede at der ikke var styr på noget.

Efter 1 time og 15 minutter valgte jeg at gå med mit barn, hvor resten af selskabet stadig ikke havde fået mad eller tilbudt mere at drikke.

Der var stort set ingen kunder. Hvilket burde have været et signal om, at man ikke skal besøge stedet.

Pas på jer selv - bliv væk!

19 mei 2024
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Rigtig trist at komme på Orø kro ,som…

Rigtig trist at komme på Orø kro ,som vi havde glædet os til at besøge ,sammen med et vennepar ,blive mødt af de sødeste tjenere. Og vist til det bord vi havde reserveret 1 uge før ,får så vist det meget sparsomme menukort (hellere et lille menukort ,end et langt med knap så friske råvare ),men da vi vil bestille ,får vi at vide at der desværre ikke var mere oksekød ,så der var 2 retter at vælge imellem ,det er ikke god stil ,og næppe der man vil invitere gæster med en anden gang.
Øv øv ,det er en fantastisk mulighed for at få gæster til øen ,hvis bare der er mad nok .ps den mad vi fik ,var der intet at sætte på ,den var god

27 april 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

koldt værelse og manglende tilbagebetaling af penge

Skulle overnatte fra d 23/12 til 25/12.
Førs og fremmest glemte de at sende mig en bekræftelse på min bookning. Måtte selv minde dem om min bookning.
Da jeg ankom til værelset som jeg havde betalt 1978 kr for var det iskoldt.
Jeg måtte opholde mig under 2 dyner for at holde varmen. Ringede og fik besked om at der var tændt for varmen 10 min før jeg kom. Blev via tlf instrueret i hvordan jeg selv kunne skrue op for varmen i badeværelset.
Det tog 12 timer før der var så vant st man ikke skulle ligge under dynen.
Havde betalt dobbelt for værelset som jeg gjorde opmærksomt på d 21/12 .
De lovede at tilbage betale mig pengene mellem jul og nytår …. Jeg har d. 29/12 stadig ikke set pengene.

23 december 2023

Fantastisk til prisen.

Modtagelse 10. Mad og betjening i restaurant 10. Værelse og terrasse 10. Personale 10. Valuta for pengene 10. Kirkeklokker kl. 07 minus 10. :-)

8 oktober 2023