Orø Kro Reviews

TrustScore 3 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super lækkert mad vi fik, vi var 4 personer som fik, hver vores ret. Vi spiste i hyggelige omgivelser. Betjening var smilende, men vi måtte hente tjeneren, for at bestille. Men ellers meget tilfreds.... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

OMG!!!! Magen til laver standard skal man lede længe efter!!!! Sengene er hullet, fjederne stikker tæt på gennem det sidste tyndslidte lag stof. Natbordene hullet og hakket og ved at falde ud... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

En overnatning for to med middag og morgenmad til en god tusindkroneseddel er yderst rimeligt. Værelset og maden er en smule "træt", men til prisen er der ikke noget at klage over. Derimod - vinkor... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har lige været en flok på 10 personer på mini-kroophold på Orø Kro, og det kan varmt anbefales!! Vi blev godt modtaget ved ankomst og fik 5 super pæne, lyse værelser, med virkeligt lækre senge.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 69% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

33 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kan varmt anbefales

Hyggelig, pæn restaurant med god stemning. Veloplagt, opmærksomt personale, med godt overblik. Dejlig kort overskueligt menu kort. Super lækkert mad ( rødspætte). Der er helt klart sket positiv forandring i forhold til da jeg var der for nogle år siden.

22 september 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kunne ikke få stempel i kro pas

Kom langvejs fra for at spise frokost og få stempel i kro pas. Frokosten var ganske fint, men personalet kendte ikke noget til stempel i kro pas. Endte med jeg fik en historie om at de endnu ikke havde modtaget stempel. Virkede ikke særlig troværdigt
Øv øv øv

5 augustus 2023
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fin mad og sød service

Vi fik smørrebrød, og det var lækkert. Måske lidt rigeligt mayo på rejerne, men de var til gengæld meget lækre. Kommer gerne en anden gang. Personalet er søde og servicemindede

19 juli 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt igennem en god oplevelse.

Helt igennem en god oplevelse.
Lige fra kontakten i telefonen, til modtagelsen, restauranten, morgenmaden, værelse.
Professionel tilgang til driften og servicen. Alle medarbejdere hilste og smilte. Tjenerne i restauranten vidste tydeligt hvordan det skulle foregå og maden var virkelig god og flot kromad.
Jeg kan på det varmeste anbefale.
Tillykke til nye ejere. Bliv endelig ved, det lønner sig.

20 juli 2023

Ny forpagter

Dejligt at Orø Kro har fået ny forpagter. God betjening, god mad, alt spillede.
Hilsen fra Kirsten og Petanqueklubben

22 juni 2023

Venskabsmøde for to Rotaryklubber

I går havde vi Rotaryklubber fra Rostock og Stubbekøbing en uforglemmelig aften på den smukke Oreby Kro.
Vi blev taget i mod med åbne arme, da vi uplanlagt ankom en time før beregnet og den efterfølgende middag var ganske fantastisk og blev rost af alle 33 deltagere.
En stor tak til personalet for jeres professionalisme og smil.
Sender mine varmeste anbefalinger 😊

3 juni 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fine lyse og nyistandsatte værelser

Fine lyse og nyistandsatte værelser.
Vi var 4 personer, der skulle spise kl. 1830. Desværre var det Pinselørdag, så der var stuvende fuldt både inde og ude.
3 personer der kæmpede med bestillinger og dårlig tlf forbindelse til køkkenet
Efter 5 kvarter fik vi endelig bestilt og fik vores vin. Ikke den vi gerne ville have haft, idet den var udsolgt. Efter yderligere nogen ventetid spurgte vi om vi kunne få lidt brød i ventetiden.
Det kunne ikke lade sig gøre.
Så kom hovedretten og forretten blev sprunget over, der var lidt problemer med de asparges vi havde bestilt.
Fik dog at vide at vinen ville være gratis.
Ingen tvivl om at personalet var underbemandet og at tilstrømningen var kommet bag på dem.
Det skal siges at vi fik en god og høflig betjening med mange undskyldninger.

27 mei 2023

Super oplevelse.

Har spist frokost på kroen i dag. Det var en fantastisk lækker oplevelse. Meget venligt og serviceminded personale, vildt lækkert og fint smørrebrød. Kan klart anbefales og helt sikkert ikke sidste gang, vi kommer forbi.

25 mei 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Første og sidste gang på Orø kro.

Min kæreste og jeg havde booket en overnatning med tre-retters menu samt morgenmad.

Vi tjekkede ind kl 14 og gik op for at se værelset. Det var slidt, der var spindelvæv i både hjørner og ved lampen i loftet og for at toppe det, var der også en blodplet på lagnet. Så tænkte man det var toppet.. Det var indtil jeg valgte at gå i bad og afløbet så var stoppet. Troede jeg. Det var såmænd bare gamle hårrester på risten under bademøblet..

Værelserne er bygget sådan op, at de eneste vinduer der er, er ud mod en svalegang der forbinder alle værelserne. Det gør, at man skal vælge mellem enten privatliv eller dagslys.
Det valg blev så nærmest truffet for os, da naboen tjekkede ind i deres værelse og vi kunne høre deres samtale som stod de inden i vores. At kalde det lyt, beskriver nærmest ikke den oplevelse.

Vi besluttede os for at grine lidt af det hele og var allerede dér, en time inden i opholdet, enige om at der skulle vi ikke sove.
Vi ville dog give maden en chance, da det jo ikke var kokken der havde lavet værelserne, så det kunne da umuligt blive værre.

Det viste sig så at kokken også var receptionisten. Eller måske var det omvendt. Det var i hvertfald samme person der stod i køkkenet, som havde tjekket os ind.
Det gør selvfølgelig ikke at man ikke kan lave mad.

Det var tre retter ud fra "kokkens" valg.
Til forret fik vi tunmousse, med røget laks og nogle rejer. En ret der slet ikke stod på menukortet vi blev præsenteret for.
Hvad laks og tunmousse laver på samme tallerken, skal jeg ikke kunne sige.
Det smagte ikke som sådan dårligt, men var mest af alt en underlig spiseoplevelse der udstrålede "hvad har vi i køleskabet?".

Til hovedret fik vi så af vide at vi ville få ribeye-steak med pommes, "noget grønt" og en bernaise. Der blev så overhovedet ikke spugt hvordan kødet skulle steges. De havde så, med hjælp fra en sous-vide gætter jeg på, ramt medium-rare, som vi heldigvis godt begge kan lide. Det blev dog mærkeligt da tjeneren kom ind med en tallerken med tre skiver af noget der måske havde været en steak på et tidspunkt? Jeg plejer at få ribeye som en hel bøf, men okay. Kødet smagte fint. Pommes fritterne var så blevet til tre små rösti-ruller som må være blevet glemt i frituren, for det eneste man kunne smage var olie. "noget grønt" var to slatne forårsløg og en bagt tomat. Sovsen smagte af noget der kom fra en spand. Massere af fedme, men ingen syre eller smag i den.

Desserten måtte vi så vente 70 minutter på.
Det var en tør chokoladekage som savnede smag, samt et stykke med vanilieis. Tror jeg. For det var ikke til at se ét eneste vaniliekorn i, så jeg mistænker at det var den helt billige i papemballage nede fra netto. Der var også to jordbær på. De var dessertens højdepunkt.

Betjeningen var som sådan fin, men jeg kan simpelthen ikke lure om de tror de har et vildt godt sted eller om de godt ved de tager rø... på folk.

Uanset hvad, så blev det første og sidste gang på Hotel Øro kro, hvilket jeg synes er ærgerligt, for det så hyggeligt ud og beliggenheden fejler ikke noget.

24 september 2022
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Havde booket en overnatning med…

Havde booket en overnatning med morgenmad i juli.
Pænt, rent værelse og god alsidig
morgenmadsbuffet. Der manglede ikke noget.
Venligt og imødekommende personale.

14 juli 2022

Kroen får en stjerne

Kroen får en stjerne. Vi havde bestilt bord en uge forinden. Da vi ankom kunne vi tydeligt mærke at de helst ville ha været os foruden Da de var totalt underbemandet. Man kan vælge mellem 3 forretter og 3 hovedretter. Og 2 desserter. Og denne aften var halvdelen af det udsolgt Da vi så efter flere diskussioner med tjeneren og halvanden time senere fik vores mad Var den rå og kold. Ufattelig dårlig betjening og alt for dyr i forhold til det man får.

17 september 2022
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Noget dyr frokost

Noget dyr frokost, men smagte godt. De åbner kl 1200 og 1215 var røget ål udsolgt, det var hurtigt

2 september 2022

Turistfælde

Ikke særlig autentisk sted. Maden lever på ingen måder op til prisen. Det er virkelig dyrt, i forhold til hvor lidt mad du får og hvor dårlig kvaliteten er.
Vi følte virkelig vi spilte vores penge her.

venlig betjening.

7 augustus 2022