Super lækkert mad vi fik, vi var 4 personer som fik, hver vores ret. Vi spiste i hyggelige omgivelser. Betjening var smilende, men vi måtte hente tjeneren, for at bestille. Men ellers meget tilfreds.... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
OMG!!!! Magen til laver standard skal man lede længe efter!!!! Sengene er hullet, fjederne stikker tæt på gennem det sidste tyndslidte lag stof. Natbordene hullet og hakket og ved at falde ud... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
En overnatning for to med middag og morgenmad til en god tusindkroneseddel er yderst rimeligt. Værelset og maden er en smule "træt", men til prisen er der ikke noget at klage over. Derimod - vinkor... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har lige været en flok på 10 personer på mini-kroophold på Orø Kro, og det kan varmt anbefales!! Vi blev godt modtaget ved ankomst og fik 5 super pæne, lyse værelser, med virkeligt lækre senge.... Toon meer
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 69% van zijn negatieve reviews beantwoord
Griskheden kender ingen grænser
Booket et ophold i kroens booking-system, som angav en pris. Efterfølgende modtog jeg en bekræftelse fra kroen med samme pris. Et stykke tid senere modtog jeg en meddelelse om, at jeg skulle betale 200 kr. mere i døgnet. Mailede til kroen, at det måtte være en fejl, men de svarede ikke. Fandt heldigvis et andet godt overnatningssted. Griskheden kender åbenbart ingen grænser.
Hold da op et dejligt sted.
Hold da op et dejligt sted.
Vi havde 1 overnatning med en 3 rettes menu.
Maden var vildt lækkert og der var så rigeligt af det.
5 stjerners oplevelse, tak
Orø Kro kan VARMT anbefales :D
Maden var super god <3 Forret: Røget laks på lidt salat, med syltede stikkelsbær. (Lidt stor forret, men ultra lækker). Hovedret: Helstegt ribeye med frisk dampede grøntsager, små bagte kartofler og bearnaice (SUPER mørt og velsmagende kød. SKØN ret, men igen en stor portion). Dessert kraftig chokoladekage med vaniljeis og friske bær - (mums).
Tak til Orø Kro for en virkelig god oplevelse!!! Det kan VARMT anbefales!
Min søster og jeg var på vores årlige…
Min søster og jeg var på vores årlige søstertur der i år gik til Orø Kro( deal)
Fik en venlig modtagelse. Værelset stort og pænt med en lille terasse udenfor og med udsigt til Kunstnerparken.
3 retters velsmagende og stor menu som var tip top. Venlig og imødekommende betjening.
Dejlig morgenmad
Vil besøge kroen igen.
Har lige være på weekend ophold
Har lige være på weekend ophold, vi boede på et lille, men meget hyggeligt værelse, dog var afløbet i badeværelset stoppet, men pyt, det var kun en lille ting.
Vi fik en 3 retters menu som simpelthen var så utrolig lækker og fantastisk flot tilberedt, og skøn vin til. Bagefter fik vi serveret en skøn drink i Pejsestuen som er meget meget hyggelig.
Morgenmad også meget lækker, der var alt muligt lækkert, og nybagt brød til.
Personalet var utrolige søde, alt i alt en helt fantastisk oplevelse, så vi kommer afgjort igen.
Nb! Vi havde værelse på 1. Sal, hvilket gjorde at vi kunne se udover meget af Øen, fordi alle værelser havde sin egen skønne terrasse, det var så hyggeligt.
En uforglemmelig tur. Tak til kokken og personalet🥳🇩🇰
Anbefalelsesværdigt
Anbefalelsesværdigt! Tak for en fantastisk frokost og betjenig i meget pæne rammer. Så hyggeligt. Vi var 4 personer og der blev nydt stjerneskud, mørk hjemmemarieret sild med urtecreme og løg, hønsesalat og fiskefilet med remoulade. Til dessert den bedste cheesecake vi nogensinde har smagt. Det hele kan anbefales. Vi kommer meget gerne igen.
Nej tak for mad
Vi troede vi skulle blive mætte. Men det kunne vi godt droppe. Deres priser på frokost maden var meget høj. 175 for et stjerneskud. Her fik vi et halv stykke rugbrød med en fiskefilet og 5 rejer.
Roastbeef smørrebrød var dårligere en jeg selv kunne lave den med det billige pålæg fra Aldi. Papir tynde skiver og igen et halv stykke rugbrød. Den gav vi 119 kr for pr mad. Forfærdeligt.
Kan ikke anbefale nogen at spise der. Dårlig smag, langsom og sjusket betjening. Alt for dyrt.
1400 kr for frokost til vores familie på 6. Og vi måtte køre i brugsen bagefter for at blive mætte.
Jeg sætter aldrig mine ben på Orø kro…
Jeg sætter aldrig mine ben på Orø kro igen. Jeg havde til dagen i dag, min fødselsdag bestilt et frokost bord på Orø kro. Her møder vi en lukket og låst dør. Jeg spørger færge damen på vej tilbage om kroen er lukket. Ja siger den søde dame og siger det skete for 2 dage siden, jeg har ikke hørt en lyd fra kroen. Super dårlig stil!!
Super god service og god mad, kan anbefales
Super god service og god mad
Dejlig hyggelig kro
Min mand og jeg er lige kommet hjem efter et super skønt ophold på Orø kro, fik opgraderet en smart box ophold, så vi fik en ekstra overnatning og aftensmad, super lækker mad og søde værter, hjælpsomme tjenere, kan varmt anbefales, kommer helt sikkert igen
Kan på ingen måde anbefale Orø kro
Kan på ingen måde anbefale Orø kro, til trods for at vi ikke har besøgt kroen. Min kone og jeg fik et gavekort fra Smart box, som vi ville bruge på Orø kro. Vi booker en ledig dato, som Orø kro så anullerer dagen efter. "Alt er optaget", lyder beskeden. Såå desværre... Nåhh, men efter 1 måned prøver vi igen at booke og finder en ledig dato, men heller ikke her skulle det lykkedes. Bliver ringet op igen, "alt optaget", lyder beskeden. Selv om vi kan se, at der er ledigt. Gavekortet lyder på en overnatning med morgenmad og middag for 2 personer, men man kan købe en opgradering, som indeholder præcis det samme, som gavekortet lyder på (det virker da underligt at betale for noget, man allerede har). Nåhh, men den kølige dame i telefonen er ikke så kundeminded, så det er ikke til diskusion bare ægerligt, lyder det.
Vi har holdt 70 års fødselsdagsfest på…
Vi har holdt 70 års fødselsdagsfest på kroen, en fantastisk kulinarisk oplevelse, en fantastisk betjening både før og under festen, super flot opdækning. Orø kro kan varmt anbefales!
Efter et godt samarbejde købte vi…
Efter et godt samarbejde købte vi igennem netværket et gavekort til ophold på kroen med mad, som vi altid har gjort og gjort en del gange. Der er så kommet ny forpagter på, men de vil bestemt ikke samarbejde eller hjælpe os med vores gavekort. på nogle møde.. Det ikke deres problem. Vi undre efter vi nu har været der flere gange og tager over og støtter dem og henviser kunder, at man så koldt i en mail bare skriver de ikke vil hjælpe.
Vi kan desværre ikke anbefale dem
Her tænker de kun på pengene og ikke og hjælpe gode faste kunder
Dejligt ophold med en overnatning:
Dejligt ophold med een overnatning:
Lille godt værelse, virkelig velsmagende udsøgt tre retters middag, fin morgenmad - sødt værtspar - formidabel pris.
Kan varmt anbefales.
'Traditionen tro"-ophold…
Min kone og jeg var 22-23 juli i år på "Traditionen tro"-ophold på Orø Kro.
Værelse med bad
Kaffe og sødt efter indlogering
Treretters menu om aftenen
Morgenbuffet før afgang.
Værelset:
Pænt, tilsyneladende nyistandsat nogenlunde rent værelse med bad. Lige indenfor døren var i gulvet et hul på ca 1×1cm nødtørftigt stoppet med et stykke sammenfoldet køkkenrulle. Dette forhindrede dog ikke en anseligt mængde myrer i at komme ind, på trods af, at værelset var på første sal.
Badeværelset:
Pænt badeværelse med bruser i det ene hjørne. Det højeste punkt på badeværelsets gulv var afløbet. Resultat: vandet skulle skrabes væk op ad bakke til et afløb, der var placeret utilgængeligt under det skab, håndvasken var bygget ned i.
-Om det var årsagen, eller det blot var et sammentræf, ved jeg ikke, men der var ved døren et hul i gulvet ligesom ved indgangen. Her kunne vandet nok rende ud, når det nu ikke kunne rende opad til afløbet. -Det vil dog nok give problemer over tid (Hvis Orø Kro fortsat er åben).
Kaffe og sødt:
Vi fik serveret tynd essenskaffe med en udmærket kage til. Jeg bestilte en og fik en øl.
Vi spurgte tjeneren om aftenens hovedret, og han fortalte at det var oksebryst eller langtidsstegt nakkekam. Da vi er glade for fisk, spurgte vi, om hovedretten kunne erstattes med fisk.
- Det var intet problem. Det kostede bare 250 kr ekstra, og han vidste ikke lige hvad fiskeretten var.
Nærige som vi var, valgte vi at gå med gris eller oksebryst.
Da vi rejste os for at gå, kom tjeneren og sagde at jeg jo lige skulle betale for øllen. Jeg havde forventet at den blot ville blive skrevet på værelsesregningen, men det var åbenbart ikke muligt. Jeg betalte øllen og det var det.
Aftenmenu:
Da vi satte os ved bordet, kom hotelværten med det samme med et vinkort. Vi sagde st vi ikke ønskede vin, men at min kone ønskede vand, og jeg ville gerne høre hvad de havde af øl. Min kone fik en plastikflaske med vand, og jeg fik noget øl (Sydtysk, og lavet med malt, sagde hun. -Det var jo spændende at smage en øl, lavet med malt........
Forretten kom på bordet. Varmrøget laks med forskelligt tilbehør. Tydeligvis lavet på forhånd, og taget ud af køleren lige før servering. Hertil (koldt) brød og smør i plastbeholder som man ville få det på diverse cafeterier.
Hovedret:
Så kom hovedretten: langtidsstegt oksecuvette!!
Vi sagde til værten at tjeneren havde sagt nakkekam eller oksebryst, men vi at vide, at det var det her der var. Punktum.
Da vi har tørstige, bad vi om en kande vand. Det fik vi, og det var så det varmeste på bordet ved den servering maden var kold og generelt lidt ynkelig. Garrnituren til kødet, var (kolde) bønner og knuste kartofler (en lille kold klat i midten af en rustfri stålskål. Saucen, en bearnaise, der ikke var blevet ordentlig varm efter den var hældt den ud af den spand, den var blevet leveret i.
Midt i hovedretten kom tjeneren og spurgte om han skulle fjerne brødbakken og brødtallerkenerne (fra forretten). Det synes jeg da egentligt var en fin idé, da vi jo sådan set ikke havde noget at bruge det til.
Dessert:
Jordbær med creme anglaise og en syrlig sorbet samt krymmel (smagte som knuste digestives).
En udmærket, ikke overvældende dessert.
Da vi var ved at gå, kom værten løbende efter os og sagde højt at jeg skulle betale for øl og vand. - Jeg havde glemt, at de jo ikke kunne overskue at sætte det på værelsesregningen. Jeg betalte og vi slap væk.
Morgenbuffet:
Før afrejse var der morgenbuffet med dårlig kaffe, kedeligt bakeoff brød, hårdkogte æg og pålæg lige ud af pakkerne. Ikke mere at sige her.
Samlet konklusion:
Det er ikke et sted vi har lyst til at komme igen. Der er rigelig plads til forbedringer både hvad angår mad og kundeservice.
Hvid dette ophold var 'Traditionen tro", er det nok en tradition som bør ophøre.
Skøn kro med dejlig go’ mad og en…
Skøn kro med dejlig go’ mad og en rigtig hyggelig atmosfære. Sødt og kundeminded personale/tjener.
Velsmagende mad af god kvalitet
Velsmagende mad af god kvalitet. Min forventning til det gastronomiske niveau på Orø var ikke så højt da jeg bestilte mit stjerneskud, jeg plejer også at være nærrig med at uddele stjerner. Men dette sted kan sagtens anbefales og jeg fik et nyt syn på hvor lækkert et stjerneskud kan laves. Min kones mad var også lækkert og øllen der til var et niveau bedre end blot almindelig pilsner.
Fin kro
Fin kro. Værelset var enkel standard og havde udmærkede senge. Ikke særligt stort værelse og alt overflødigt sparet væk - to te-breve på værelset og lidt kaffepulver i et rør. Ingen plejeprodukter tilgængelig udover alm. sæbe. En del spindelvæv jævnt fordelt i værelset, men ok ikke alle har samme rengøringsstandard. Prikken over i-et ville være hvis bruseforhænget kunne nå fra væg til væg, samt en mekanisk udsugning i badeværelset. Alt i alt var værelset ikke blandt de dårligste, jeg har overnattet i, men absolut heller ikke blandt de bedste.
Vi havde booket gourmet ophold. Den 4 retters menu var ikke, hvad jeg vil kalde gourmet, ej heller voldsom fantastisk vin. Når det er sagt, så smagte maden super fint og vinene var ok. Ved ikke om jeg var skuffet, måske lidt, da det blev kaldt gourmetophold. 3.300 for 3 personer i et værelse med morgenmad (ikke det store udvalg, men fint nok) og 4 retters menu er vel egentligt ok.
2,2 af 5 stjerner bliver det til.
De tag ikke tlf når man ring og når…
De tag ikke tlf når man ring og når man kommer forbi gider de ikke og lave mad til en
Bedste Stjerneskud 🤩
Fuldkommen fantastisk frokost og det bedste stjerneskud nogensinde - dejlig service og et flot prisniveau :)