De arts dr.Nizami
De arts dr.Nizami, de PA's, POH's en het hele team is geweldig.
De arts dr.Nizami, de PA's, POH's en het hele team is geweldig.
3 maanden later nog steeds niks veranderd. Probeer sinds 10 uur iemand te bereiken telefonisch en via mijn gezondheidnet. Ik heb ook een baan en kan niet hele dag de huisarts bellen voor 1 vraag. Onbegrijpelijk dat ze eerst vanwege werkzaamheden onbereikbaar zijn en vervolgens tot half 2 pauze. Ik weet niet wat voor arbeidsvoorwaarden dit zijn maar wil ook bijna solliciteren, als ik toch niemand te woord hoef te staan.
Totaal geen communicatie mogelijk bellen krijg je een machiene te woord geen afspraak mogelijkheid ik ben seriuuus op zoek naar ander betere huisart echt waar de slechtes praktijk die ik ooit heb meegemaakt
Luisteren goed, professionneel, zelfde dag afspraken, bellen als je opgenomen bent kortom aanrader. Ik zie negatieve reacties van mensen welke ik niet herken. Vaak zijb het zelfde eenlingen die overal vast lopen envde schuld bij de ander zoeken dan bij zochzelf triest.
Maken niet waar wat ze beloven of zeggen,het ligt altijd aan de patient nooit aan hun, als je klacht indient duurt het heel lang voor je ermee geholpen wordt,als je hun het vuur aan de schenen legt dan jagen ze je weg!terwijl er bij anderen geen plaats is!Of onredelijk zijn en ik ga niet bij een huisarts die gelijk als een dictator optreedt, ik heb ook rechten!
Het dateert van een hele poos terug al, maar vandaag werd ik er weer over benaderd of ik al een andere gevonden had...nou alles zit dicht!
Dan nu update over SKGE die jou eenzijdig en partijdig voorwaarden/regels in je gezicht duwen anders krijg je intimidatie dat ze van de huisartsen praktijk Oranjepraktijk jou niet meer willen helpen!Dit deinst in tegen je burgerrechten!terwijl SKGE eigenlijk neutraal zou moeten wezen,ik heb daarom de email met die voorwaarden geciteerd, en je kunt zien hoe ze dingen die ze jou opdringen dan verdraaien in dat jij het daarmee eens zou zijn terwijl je dus geen keuze hebt!of krijgt!
Anneke Hulshof SKGE a.hulshof at skge.nl 6 februari 2023 om 11:56
Aan: Schippers at gmail.com>
Geachte heer Schippers,
Zojuist heb ik met u besproken dat de huisarts u niet heeft kunnen aanmelden bij een andere huisarts. U blijft dus patiënt in deze praktijk.
Wel onder de volgende voorwaarden:
De heer Littelink wordt uw vaste aanspreekpunt in de praktijk. Bij elke contact met de praktijk vraagt u naar de heer Littelink.
Als u met spoed hulp nodig hebt kan het zijn dat u door een andere huisarts wordt geholpen.
U moet telefonisch bereikbaar zijn als de huisartsenpraktijk contact met u op wil nemen.
Als u klachten heeft over de huisartsenpraktijk dan bespreekt u die niet meer op de huisartsenpost maar met de heer Littelink of iemand anders in de huisartsenpraktijk.
U hebt laten weten dat u zich zult houden aan deze afspraken.
Tot slot gaf u aan dat de klacht hiermee voldoende is behandeld en kan worden gesloten.
Anneke Hulshof | klachtenfunctionaris
Hun verwachten dat ik telefonisch bereikbaar ben terwijl ik in de coronatijd hun nooit kon bereiken!dit heb ik ook allemaal uitgelegd aan Anneke van de SKGE! Nou ik kan niet beloven dat ik bereikbaar ben want ik wordt afgeluisterd zowel op mobiel als op dect telefoon en ik heb ook recht op privacy en daarbij is het hoog zelden dat ze je bellen alleen met uitslagen of zo! Maar goed je wordt niet blij van dit dictator gedoe! IK NOEM DIT MAFFIA PRAKTIJKEN!
De reden dat ik hier een review zet is omdat de review op google al vol was, en ik heb al oude delen weg moeten halen om nieuwe update erbij te kunnen zetten,maar er is heel veel gebeurd en het is puur tegen mij gericht!om mij weg te jagen!en weg te pesten!omdat ze door mij op hun teentjes getrapt zijn met de waarheid!
Vandaag zou ik terug gebeld worden na aanleiding van een lichamelijke klachten maar hebben niet terug gebeld waardoor ik weer duur moest bellen naar de HP!
Zal 1 voorbeeld geven nog in de corona tijd zat ik dagen achter mekaar in hun wachtrij in de menu, soms had ik het idee dat de assistentes het expres mij erin deden omdat je klikjes hoorde maar ik heb gemiddeld 2 x 15 minuten gewacht en vaak ook dat er 50 tot 60 wachtenden voor u waren en dat zat je bijna een uur te wachten! en vandaar ook weer 29minuten moeten wachten!echt Bizar!
Cynische van alles is dat enkele jaren terug ben ik vals beschuldigd en betigt van dingen en dat ik oa een zorgmijder zou zijn wat niet zo is, maar ik had door pech weleens afspraak moet verzetten en ik ben nu eenmaal snel grieperig enz maar nu ben ik de laatste jaren doodserieus met mijn lichaam bezig en nu wordt dat weer niet gewaardeerd nou ik vind het maar een krom en oneerlijk gedoe ze weten van gekkigheid niet wat ze me aan willen doen!