Loopband ok, prijschommeling bij Bol.com minder
De loopband voldoet aan mijn verwachtingen en werkt bovendien erg stil. De bijhorende app is een mooie meerwaarde en eenvoudig in gebruik. Persoonlijk maak ik geen gebruik van de afstandsbediening, maar het is fijn dat die optie er is. De snoer zou inderdaad wel wat langer mogen en ook een mogelijkheid die ergens te kunnen bevestigen wanneer je de loopband opvouwt om onder de bank te schuiven
Wat ik minder prettig vond, is de sterke prijsschommeling bij Bol.com. Op maandag stond het artikel geprijsd aan 161 euro. Enkele dagen later, toen ik mijn bestelling plaatste, bedroeg de prijs 199 euro. Gezien de goede revieuws toch maar bestel.Intussen staat het toestel opnieuw aan 169 euro. Deze fluctuaties zijn moeilijk te begrijpen en hierdoor vind ik het toestel dus te duur. De levering gebeurde zeer snel. Helaas liet de staat van het pakket te wensen over. De doos was op twee plaatsen ingedeukt en het toestel vertoonde lichte schade. Ik heb contact opgenomen met de klantendienst van Organess, die snel reageerde en een passende oplossing voorstelde.